Auto met mankementen verkopen

Auto met mankementen verkopen aan Inkoopschadeauto?
Bel 06 42 42 80 53!

Uw auto met mankementen verkopen aan Inkoopschadeauto? Cash + gratis RDW-vrijwaring!
Kies uit een van de volgende drie mogelijkheden om uw auto met mankementen aan Inkoopschadeauto aan te bieden. Ter beoordeling qua waarde en indicatieve verkoop prijs.

  1. Bel mobiel 06 42 42 80 53 met de afdeling inkoop schadeauto om direct met een schade auto inkoper de mankementen aan uw auto te inventariseren. Naar de ernst van de mankementen zal de verkooppprijs van uw automobiel hoger of lager zijn. Blikschade aan de carrosserie is in vele gevallen nog mogelijk te herstellen door economisch hergebruik van gedemonteerde merkonderdelen. Motorische schade door een kapotte distributie riem of ketting is een zeer kostbare reparatie. Meestal is de reparatie hoger dan de dagwaarde van de schade auto, dus total loss. Een motorvoertuig met waterschade is zeker total loss, Evenals autowrakken en loop- en sloopauto’s. en zeer zware schadeauto’s. Neem contact op voor informatie, advies en verkoop. Wij vragen ook exportauto’s voor Oost-Europa en West-Afrika.
  2. De Terugbelservice neemt contact met u op wanneer het u uitkomt. Een inkoop schade auto expert neemt met u de schade aan de auto met mankementen door. Om zo tot waardebepaling en verkoop bod op uw automobiel te komen.
  3. Email-formulier met reply-mail kunt u invullen met uw persoonlijke gegevens en de RDW kentekenregistratie van het motorvoertuig. Plus informatie over de auto met mankementen wat betreft de staat van dienst. Hebt u digitale foto’s van de auto? Dan kunt u die geüpload bijsluiten. Op deze wijze kan de afdeling Inkoopschadeauto een weloverwogen waardebepaling vaststellen. Een dagwaarde + schatting met een richtprijs bij verkoop aan ons van uw auto met mankementen.

Nu uw auto met mankementen verkopen aan Inkoopschadeauto? Bel 06 42 42 80 53

Inkoopschadeauto is een vertrouwd adres want wij werken alleen samen met STIBA brancheorganisatie gecertificeerde bedrijven. De nieuwste wet en regelgeving volgens het Ministerie van Wegen en Verkeer zijn hier norm. Via de RDW applicatie Online Registratie Auto Demontage regelen wij afmelding bij Rijksdienst voor Wegverkeer.

Verkoop uw auto met mankementen aan Inkoopschadeauto als deze tot één der vijf onderstaande categoriën behoort die wij verhandelen. Bel 06 42 42 80 53Auto met mankementen verkopen

  • Loop, & sloopauto: Van autowrakken als total loss auto’s worden vloeistoffen afgetapt wat benzine, diesel, carterolie, koelvloeistoffen en ruitensproeiervleoistof. Het droge wrak wordt gestript en het oud ijzer verschroot bij ARN Auto Recycling Nederland. De Post Shredder Technology fabriek werkt verkregen materiaal op tot basisgrondstof voor nieuwe producten en voor de recycling industrie. STIBA brancheorganisatie.
  • Zware schadeauto: De goede onderdelen worden gedemonteerd als: waardevolle herbruikbare merkonderdelen bij reparatie. Geregistreerd in digtale voorraad magazijn.
  • Lichte schadeauto: kunnen door toepassing van herbruikbare merkonderdelen bij autoschadeherstel economisch worden gerepareerd. FOCWA
  • Tweedehands auto cq occasion: Ten behoeve van de snel wisselende handelsvoorraad zoeken wij automobielen van alle leeftijden. Goed onderhouden, met geldige Algemene Periodieke Keuring en onderhoudsboekjes van garage betalen wij prima prijzen. BOVAG
  • Exportauto: De vraag op de automarkt bepaalt het aanbod en de prijs! Wij vragen voor Oosteuropa Duitse merken / dieselmotor: Mercedes, Volkswagen(GOLF), Audi en Opel.
  • Voor de Westafrikaanse markt zoeken wij Japanse merken als Toyota en Nissan, 4keer4.

Neem gerust contact met ons op! Om uw “auto met mankementen verkopen” aan Inkoopschade te realiseren belt u nu met: afd Inkoop schadeauto 06 42 42 80 53 Onze medewerkers zijn u graag van dienst met vrijblijvend advies en informatie.