Loop of sloop auto

Wil u van uw loop of sloop auto af? Dan kunt u ons bellen om te vragen wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot uw oude auto. In het telefoongesprek zal helder worden wat de mogelijkheden zijn m.b.t. uw loop of sloop auto. Na het doornemen van alle belangrijke informatie kunnen we de waarde van uw auto bepalen. Bel voor een goed gesprek: 06 – 42 42 80 53. Het kan zijn dat de restwaarde van uw auto gebaseerd is op de dagprijs van staal en het gewicht van uw auto.
U ontvangt dan een vergoeding die gerelateerd is aan de ijzer prijs op dat moment.loop of sloopauto

Loop of Sloop Auto uit Japan

Het kan ook zijn dat u een auto heeft die in Japan is gemaakt en waarvan de motor nog goed is.
Een aantal types Japanse sloop auto’s zijn te gebruiken voor de exportmarkt naar Afrika.
De restwaarde van dit soort auto’s is hoger dan de restwaarde van bijvoorbeeld Franse auto’s. Kortom, heeft u een loop of sloopauto te koop dan is het verstandig om ons te bellen. Er worden ons dagelijks vele loop of sloop auto’s aangeboden.

Ophalen sloopauto, snel, goed en betrouwbaar!

Loop of sloop auto Verkopen?

Neem gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

06 42 42 80 53

De Loop of Sloop Auto Centrale is altijd 7 dagen per week en 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Wanneer u een auto aan ons aan wil bieden dan kunt u ons bellen, mailen, sms’en en/of ons terugbel service formulier invullen en versturen.

Een sloopauto of schadeauto laten ophalen door de Loop of Sloopauto Centrale gebeurt op een dag en tijd die onze klanten het beste uitkomt. Het RDW vrijwaringsbewijs en het geldbedrag ontvang u op locatie. Een kopie moet u naar uw verzekeringsmaatschappij versturen. Het origineel moet u thuis bewaren.

Het verwijderen en ophalen van een sloop auto door een autosloperij wordt door een chauffeur van het autodemontagebedrijf geregeld. De chauffeurs hebben veel ervaring met het weghalen van een auto. Een auto laten slopen door een sloopbedrijf is verbonden aan vele wet- en regelgevingen die door de overheid worden gecontroleerd. Ons bedrijf Loop of Sloopauto Centrale voldoet aan alle normen.

U kunt ook een APK afgekeurde auto of tweedehandsauto of een andere auto die niet naar de autosloop / autosloperij moet aan ons aanbieden. Het maakt ons bedrijf Loop of Sloopauto Centrale niet uit om wat voor auto het gaat wij halen alle sloop auto’s, defecte auto’s en auto’s die naar de sloop moeten op.

Verkoop nu uw loop of sloop auto!

Neem vandaag nog contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.

06 42 42 80 53

Uw sloopauto gegarandeerd verkopen?

Heeft u een loop of sloopauto of heeft u een loop of sloopauto te koop? Dan bent u bij inkoopschadeauto.nl aan het juiste adres. Wij zijn specialist in het opkopen van afgedankte auto’s, schadeauto’s en andere voertuigen. Bij ons kunt u uw apk afgekeurde auto verkopen, wij komen vervolgens uw auto ophalen en brengen hem bijvoorbeeld naar autosloperij Eindhoven. Bij inkoopschadeauto.nl kunt u altijd uw schadeauto verkopen! Bel direct 06 42 42 80 53 voor een afspraak.

Verkoop aan Inkoop Schadeauto uw loop- of sloopauto voor contanten en RDW vrijwaring! Bel NU!

Inkoopschadeauto is hét autodemontage- en autosloopbedrijf om uw loop- of sloopauto te verkopen.

Ons bedrijf is gecertificeerd door de STIBA, de Stichting Brancheorganisatie Autodemontage- en Autosloopbedrijven. Dat wil zeggen dat Inkoop Schadeauto voldoet aan de wet- en regelgeving uitgevaardigd door de overheid. STIBA is tevens belangenbehartiger voor de aangesloten demontage- en sloopbedrijven.  Wij vertegenwoordigen alle bedrijven in de voertuigendemontagebranche en aanverwante organisaties. In diverse overlegorganen spreken wij een vakkundig woordje mee om tot innoverende bedrijven te komen.  Demontage voor hergebruik onderdelen en recycling restmateriaal.

 1. Taxatie en Inkoop loopauto’s en sloopauto’s Telefonisch kunt u met één van onze taxateurs inkopers in overleg uw aangeboden automobiel een waardebepaling toekennen.
  Bel onze afdeling taxatie en inkoop om met een taxateur inkoper over de waarde van uw automobiel te onderhandelen. Eerste indicatie zijn de gegevens op de RDW-bankcard van de kentekenregistratie in de administratie van de Rijksdienst voor Wegverkeer. De VIN of Voertuig Identificatie Nummer maakt uw motorvoertuig uniek qua identiteit. Merk, motortype en –vermogen, uitvoering zoals sedan, of stationwagen, of coupé cabriolet, zijn waardebepalend. De staat van dienst en de staat waar de auto in verkeert bepalen de taxatie en de financiële offerte.
 2. Bel me terug dienst Vul uw persoonlijke gegevens en die van uw te verhandelen automobiel in en wij bellen u terug voor een verkoopgesprek van uw loopauto of sloopauto of welke automobiel dan ook. Zorg dat u de autopapieren bij de hand hebt om snel de informatie nauwkeurig door te nemen. Op die wijze kunnen we snel een waardebepaling, taxatie en offerte komen.  Bij inkoop maakt onze ophaaldienst een afspraak met u om wanneer en waar het u het beste schikt de auto op te halen. Lever bij de auto de papieren, de sleutels, het reservewiel en de set winterbanden dan is handje contantje!
  Onze chauffeur inkoper betaalt u inkoopprijs uit, via de RDW applicatie krijgt u het gratis RDW-vrijwaringsbewijs op de koop toe. Dat ontslaat u van de APK verplichting en de wegenbelasting.
 3. E-mailformulier en antwoordmail met taxatie plus offerte. Ons mobiele secretariaat is een up-to-date geautomatiseerd en gedigitaliseerd 24/7 full service office. Vul het e-mailformulier in en u krijgt een responsmail met een geldelijke offerte. In bijzondere gevallen is het aan te bevelen om diverse representatieve digitale foto’s van het motorvoertuig dat u ons aan wil bieden te uploaden. Onze afdeling inkoop kan dan letterlijk een goed beeld vormen van de te verhandelen automobiel. Een precieze waardebepaling en offerte zijn een goed vertrekpunt voor de inkoop van uw sloopauto.

Inkoop Schade Auto’s verhandelt een variatie van auto’s in kwaliteitsklassen van wrak tot occasion. 

Loop- en Sloopauto’s, schade auto’s, hybride en elektrische auto’s, tweedehands auto’s, exportauto’s.

 • Loopauto’s of Sloopauto’s: autowrak, total loss, en APK afgekeurde auto’s.

Deze klasse van auto’s wordt ingekocht ten behoeve van de de verwerking van het ijzer en metaal van de carrosserie, het chassis, het motorblok tot nieuw plaatstaal. Aluminium, chroom, koper rood en geel zijn zeer waardevolle metalen die gerecycled worden voor hergebruik. De Auto Recycling Nederland ARN, fabriek in Tiel verwerkt jaarlijks inmiddels 95% van de Nederlandse autowrakken.

 • Schadeauto’s: variëren van zeer zware schade tot hele lichte cosmetische schade.
 • Schadeauto’s met zware schade worden worden van de herbruikbare merkonderdelen ontdaan.

Deze STIBA groene merkonderdelen worden gebruikt bij het autoschadeherstel bij de FOCWA zaken. De autodemontage bedrijven voeren een computerbestand met onderdelen.

 • Schadeauto’s met lichte schade worden zo tegen competitieve prijzen gerepareerd. De BOVAG garages vullen zo de handelsvoorraad aan met auto’s met betrouwbare garantie.
 • Schadeauto’s met verbruikssporen en gebruikssporen worden waar nodig gerepareerd en gaan ook naar de handelsvoorraad. Dit zijn auto’s die een snelle verkoop omloop hebben.
 • Schadeauto’s met cosmetische schade worden zo de showroom in gepoetst. Deze bijna nieuwe tweedehandsauto’s staan dan ook vooraan in de showroom. Te koop….. VERKOCHT
 • Hybride en elektrische auto’s zijn meestal jonge auto’s die als occasion erg gewild zijn.
 • Tweedehands auto’s qua leeftijd van jonge tot oude vehikels vinden hun weg naar een 2de of 3de of zoveelste mobiele leven bij een nieuwe eigenaar.
 • Exportauto’s kopen wij in om ons wereld-wijde-web van automobiel importeurs van een constante stroom van voertuigen te voorzien. Onze faam is de Red Star Export kwaliteit!