Auto met kapotte distributieriem verkopen

Verkoop uw auto met kapotte distributieriem en of ketting aan Inkoopschadeauto.
Op welke wijze kunt u uw kapotte motorvoertuig ter verkoop aanbieden?
Telefoneren, Terugbelservice, of E-mail & Replyservice met waardebepaling en bod.
Wilt u meteen een medewerker van de afdeling inkoop schadeauto aan de lijn?

 1. Auto met kapotte distributie riem verkopenBel dan nu mobiel 06 42 42 80 53. U krijgt dan direct een schadeauto inkoper aan de telefoon die met u de schade aan uw auto inventariseert. Gecombineerd met de staat van dienst van de wagen, krijgt u onmiddellijk een bod met een indicatieve inkoopprijs.
 2. Via de Terugbelservice wordt u door een schade auto inkoper teruggebeld. Wanneer het u het beste uitkomt, discretie verzekerd, na waardebepaling krijgt u een richtprijs.
 3. Via de E-mail en Reply-service. Vul het formulier in aan de hand van het kentekenbewijs van het motorvoertuig. De kentekenregistratie van de Rijksdienst voor Wegverkeer is in eerste instantie bepalend voor de inkoopprijs van uw automobiel.

Bied nu uw auto met kapotte distributieriem en of ketting aan Inkoopschadeauto aan

Een motorvoertuig met een kapotte distributieriem en of ketting heeft vaak ernstige bijkomende schade aan de motor, zoals de nokkenas, de zuigers en de zuigerstangen en de kleppen. Door de distributie aangedreven functies als de waterpomp, de oliepomp, en andere vitale bewegende delen van de motor. Zodoende zijn de reparatiekosten van een dergelijke motorschade extreem hoog. De kapotte motor wordt gedemonteerd, een nieuwe of gereviseerde motor gemonteerd. Op de factuur staan dan een motor, en vele dure manuren, vermeerderd met BTW. Daarom is een auto met een kapotte distributie riem en of ketting vaak total loss. De reparatie is hoger dan de dagwaarde van de auto.

Verkoop daarom uw auto met kapotte distributieriem aan Inkoopschadeauto

Wij werken uitsluitend samen met bedrijven die zijn gecertificeerd door STIBA, Stichting sloop en autodemontage bedrijven. De wet en regelgeving milieu en natuur voor de bedrijfstak wordt door de STIBA geïmplementeerd en gecontroleerd.
Veilig werken in de demontage en sloopinrichting ten behoeve van personeel en milieu.
Demontage van herbruikbare merkonderdelen spaart grondstoffen en energie bij productie. Economisch autoschadeherstel dankzij hergebruik. Sloopauto’s en autowrakken worden gestript en verschroot door de ARN, Auto Recycling Nederland, fabriek in Tiel, ten behoeve van de recycling van metalen voor nieuwe auto onderdelen.

Auto met kapotte distributie verkopen aan Inkoopschadeauto voor cash geld

In deze 5 klassen kopen wij auto’s in, met schade, zwaar of licht, autowrak of occasion.

 • Zware schadeauto – deze auto’s worden afgetapt en na gestript te zijn verschroot in de ARN recycling fabriek in Tiel. Door demontage worden waardevolle herbruikbare merkonderdelen aan de voorraad van het reparatie magazijn toegevoegd.
 • Lichte schadeauto – de auto voor scherp geprijsd autoschadeherstel mede door hergebruik van gedemonteerde merkonderdelen van zware schadeauto’s.
 • Sloopauto – autowrakken voor het verschroten van metal en ijzer in de ARN fabriek te Tiel. Omsmelten tot nieuw metaal via hoogovens voor recycling auto-onderdelen.
 • Occasion en tweedehands auto – de handelsvoorraad wisselt per dag door handel naar vraag en aanbod. Per seizoen, cabriolets en vakantie busjes en campers en mobile homes.
 • Exportauto– het World Wide Web maakt vraag en aanbod markt inzichtelijk. Zodoende vragen wij voor West-Afrika Nissan en Toyota uit Japan. En voor Oost-Europa diesels als Audi, Mercedes, Opel en Volkswagen uit Duitsland.

Uw auto met kapotte distributie verkopen aan Inkoopschadeauto? Bel 06 42 42 80 53.

Verkoop aan Inkoopschadeauto uw auto met kapotte distributieriem of –ketting

Verkoop aan een autodemontage- of autosloopbedrijf is in de meeste gevallen de enige optie. Als de distributieriem of –ketting van uw automobiel is gebroken is de wagen wat betreft de verzekering meestal technisch total loss. Vaak is de bijkomende schade zo groot dat de reparatiekosten de dagwaarde van de auto royaal overtreffen. Alle andere onderdelen die door de distributieriem worden aangedreven gaan meestal ook kapot.

Aan de motor kunnen dat de zuigers en zuigerstangen zijn en de kleppen en nokkenas.

De waterpomp, de oliepomp, de waaier die de waterradiator koelt en de dynamo die de accu oplaadt. Kortom een tecnisch total loss. De waarde ligt in deze bij de carrosserie, het chassis, de aandrijving en de transmissie de assen en de velgen. Zo’n auto is vrijwel geheel te demonteren voor de herbruikbare merkonderdelen.

Verkoop Inkoopschadeauto uw auto met kapotte distributieriem voor demontage

De STIBA stimuleert demontage en hergebruik van STIBA groene merkonderdelen. In samenwerking met FOCWA autoschadeherstellers en ARN Auto Recycling Nederland.

Doelstelling is om zoveel mogelijk door hergebruik van onderdelen te sparen op grondstoffen en de benodigde energie om daar onderdelen van te produceren.

De FOCWA autoschadeherstellers maken graag gebruik van het onderdelen aanbod.

In de computer is het aanbod gerubriceerd ondergebracht en is makkelijk te bestellen.

Onderdelen met bijna nieuw garantie

Bijna nieuwe auto’s en jonge auto’s leveren na demontage de herbruikbare onderdelen.

Na zorgvuldige selectie en controle krijgen deze onderdelen het predicaat STIBA groene merkonderdelen met garantie. De onderdelen verkeren vrijwel in nieuwstaat en kunnen nog jaren mee. Het voordeel is de besparing op milieu en natuur en de goedkope prijs.

Verkoop Inkoopschadeauto uw auto met kapotte distributieriem voor demontage herbruikbare STIBA merkonderdelen voor FOCWA autoschadeherstelbedrijven.

Groene merkonderdelen besparen op prijs

Een ongeluk zit in een klein hoekje met soms fikse schade en flinke reparatieprijs.

Als u uw auto kwalitatief goed wilt laten repareren met originele merkonderdelen kies dan voor een FOCWA garage met groene merkonderdelen met garantie. Zo spaart u uw portemonnee en natuur en milieu. Op de merkonderdelen en de reparatie zitten beide garantie. Dat betekent kwaliteit ook voor de automobilist privé en de BOVAG handel.

Hergebruik gedemonteerde merkonderdelen spaart milieu en natuur

De toepassing van herbruikbare merkonderdelen optimaliseert het gebruik. Zo’n onderdeel krijgt een tweede leven bij reparatie in een schadeauto. Dat spaart nieuwe onderdelen, dus grondstoffen en energie. Kies voor groene merkonderdelen en spaar milieu en natuur.  En de reparatie met FOCWA garantie valt ook nog eens voordelig uit.

STIBA Kwaliteits Onderdelen (SKO) met garantie op kwaliteit en herkomst

Diverse STIBA autodemontage- en autosloopbedrijven nemen deel aan SKO. Zij bieden 1 jaar garantie op merkonderdelen aan FOCWA autoschadeherstelbedrijven.

STIBA SKO deelnemers staan op de namenlijst van groene onderdelen.nl met een verwijzing naar hun voorraad onderdelen of de bedrijfswebsite. Al deze STIBA leden voldoen aan de certificering KZD** twee sterren. Deze voertuigendemontage bedrijven voldoen aan basiseisen zoals een transparant georganiseerd inzichtelijk bedrijfsproces.

Wettelijke voorschriften en eisen zoals de milieuwetgeving en de Arbowet alsmede materiaalrecycling. In het bijzonder herkomst en de kwaliteit van de merkonderdelen.

In geval van een geschil wordt het probleem opgelost zonder extra kosten voor de klant.

Bied Schadeauto Inkoop uw auto met kapotte distributieriem aan voor recycling grondstoffen

STIBA zorgt ook voor recycling samen met ARN Auto Recycling Nederland. Als uw automobiel technisch total loss is wordt deze in een autodemontagebedrijf van alle vloeistoffen ontdaan. Deze worden milieu verantwoord separaat opgeslagen en afgevoerd voor hergebruik. Het droge wrak wordt gestript en vervolgens in de ARN Post Shredder Technology fabriek in Tiel in stukjes geknipt. Naar soortelijk gewicht worden de diverse metalen en andere grondstoffen uitgesorteerd. Metaal en ijzer wordt omgesmolten voor hergebruik. Het andere materiaal wordt gerecycled.

Bied aan Inkoopschadeauto met een gerust hart uw auto met kapotte distributie of sloopauto aan voor milieu- en natuurverantwoord hergebruik en recycling

In 1995 werd in samenwerking met de STIBA Auto Recycling Nederland opgericht. Diverse bedrijven en organisaties in de automobielbranche participeren actief in de ARN

Naast de STIBA zijn dat de BOVAG, de FOCWA, en de RAI vereniging. Als gezamenlijk expertisecentrum heeft de ARN de doelstelling inmiddels gehaald om 95% van de Nederlandse autowrakken te recyclen. ARN staat voor duurzaam ondernemen, recycling en het terugwinnen van grondstoffen voor hergebruik. Milieu en natuur verantwoord!

Aan Schadeauto Inkoop uw oude auto verkopen voor cash geld en gratis RDW vrijwaring

Schadeauto Inkoop koopt graag uw oude auto in. Gratis ophalen en gratis RDW vrijwaring en een faire prijs in rinkelende munten en knisterende biljetten op de koop toe! Wij kopen alle soorten oude auto’s in. Personenwagens, busjes, bedrijfswagens, allerhande motorvoertuigen, als ze maar oud zijn. Een oude auto kan na jaren trouwe dienst zomaar de automobielgeest begeven. Versleten, niet meer door de APK keuring gekomen, te hoge reparatiekosten, in feite technisch total loss. Dat noemen wij een sloopauto of autowrak. Ten gevolge van een ongeluk kan een automobiel lichte of zware schade oplopen. Dat zijn voor ons schadeauto’s voor de autodemontage of de autoschadeherstel.

Hoe bied ik Schadeauto Inkoop mijn oude auto, sloopauto of schadeauto het beste aan?

Het vernieuwde Mobiele Secretariaat van Schadeauto Inkoop is nu geheel geautomatiseerd en gedigitaliseerd. U kunt bellen, terug laten bellen of e-mailen met antwoordmail met taxatie en offerte.

Kies een van de drie onderstaande mogelijkheden voor uw oude auto, sloopauto of schadeauto.

1 – Inkoop, Taxatie oude auto’s, sloopauto’s en schadeauto’s

Telefonisch kunt u overleggen met één van onze inkoper taxateurs om in overleg uw automobiel te taxeren en inkoopprijs toe te kennen.

Wij adviseren u om uw geldige autopapieren bij de hand te houden. Een eerste indicatie voor een waardebepaling doen wij aan de hand van de kentekenregistratie. Zoals uw auto is ingeschreven bij de Rijksdienst voor Wegverkeer. Die gegevens staan op uw RDW bankcard of oudere autopapieren als ruse deel I, II en III. Automerk, type en bijzondere uitvoering, motor qua cilinders en inhoud. Brandstof zoals benzine, diesel, LPG-gas of all electric cars. It’s just electricity, nothing to be affraid of.

2 – Terug Bel Dienst

Vul de vragenlijst betreffende de te verkopen auto in en wij bellen u zo snel mogelijk terug, of op een tijdstip dat u het beste uitkomt.

3 – E-mailformulier

Om een  taxatie of offerte uit te brengen is het noodzakelijk dat u het formulier invult en deze verstuurt zodat wij een onderbouwd bod op uw auto kunnen uitbrengen. Upload eventueel digitale foto’s voor beeldvorming.

Schadeauto Inkoop verhandelt een scala aan motorvoertuigen in plusminus tien kwaliteitsklassen.

Sloopauto’s en schadeauto’s, hybride auto’s en elektrische auto’s, occasions en tweedehands auto’s, exportauto’s en oldtimers en collectables.

 • Sloopauto’s zoals oude auto’s, autowrakken, total loss auto’s en APK afgekeurde auto’s. Gaan naar de ARN Auto Recycling Nederland Post Shredder Technology fabriek in Tiel voor materiaal recycling en innovatieve producten.
 • Schadeauto’s kunnen variëren van hele lichte cosmetische schade tot zeer zware schade.
 • Schadeauto’s met zware schade worden gedemonteerd van de gave herbruikbare onderdelen
 • Schadeauto’s met lichte schade worden gerepareerd met herbruikbare merkonderdelen.
 • Schadeauto’s met verbruikssporen en gebruikssporen gaan na controle de showroom in.
 • Schadeauto’s met cosmetische schade krijgen een cleaner en poetsbeurt voor de showroom.
 • Hybride en elektrische auto’s zijn jonge auto’s met de modernste techniek voor demontage.
 • Occasions en tweedehands auto’s zijn van alle leeftijden en prijzen voor de handelsvoorraad.
 • Exportauto’s gaan via onze connecties op het internet de hele wereld over.
 • Oldtimers en Collectables voor verzamelaars, of voor de demontage van exclusieve zeldzame onderdelen. Wij verzorgen verzekerde containerservice wereldwijd.