Auto met kapotte distributieriem verkopen

Verkoop uw auto met kapotte distributieriem en of ketting aan Inkoopschadeauto.
Op welke wijze kunt u uw kapotte motorvoertuig ter verkoop aanbieden?
Telefoneren, Terugbelservice, of E-mail & Replyservice met waarde bepaling en bod.
Wilt u meteen een medewerker van de afdeling inkoop schadeauto aan de lijn?

  1. Auto met kapotte distributie riem verkopenBel dan nu mobiel 06 42 42 80 53. U krijgt dan direct een schadeauto inkoper aan de telefoon die met u de schade aan uw auto inventariseert. Gecombineerd met de staat van dienst van de wagen, krijgt u onmiddellijk een bod met een indicatieve inkoopprijs.
  2. Via de Terugbelservice wordt u door een schade auto inkoper teruggebeld. Wanneer het u het beste uitkomt, discretie verzekerd, na waardebepaling krijgt u een richtprijs.
  3. Via de E-mail en Reply-service. Vul het formulier in aan de hand van het kentekenbewijs van het motorvoertuig. De kentekenregistratie van de Rijksdienst voor Wegverkeer is in eerste instantie bepalend voor de inkoopprijs van uw automobiel.

Bied nu uw auto met kapotte distributieriem en of ketting aan Inkoopschadeauto aan.
Een motorvoertuig met een kapotte distributieriem en of ketting heeft vaak ernstige bijkomende schade aan de motor, zoals de nokkenas, de zuigers en de zuigerstangen en de kleppen. Door de distributie aangedreven functies als de waterpomp, de oliepomp, en andere vitale bewegende delen van de motor. Zodoende zijn de reparatiekosten van een dergelijke motorschade extreem hoog. De kapotte motor wordt gedemonteerd, een nieuwe of gereviseerde motor gemonteerd. Op de factuur staan dan een motor, en vele dure manuren, vermeerderd met BTW. Daarom is een auto met een kapotte distributie riem en of ketting vaak total loss. De reparatie is hoger dan de dagwaarde van de auto.

Verkoop daarom uw auto met kapotte distributieriem aan Inkoopschadeauto.
Wij werken uitsluitend samen met bedrijven die zijn gecertificeerd door STIBA, Stichting sloop en autodemontage bedrijven. De wet en regelgeving milieu en natuur voor de bedrijfstak wordt door de STIBA geïmplementeerd en gecontroleerd.
Veilig werken in de demontage en sloopinrichting ten behoeve van personeel en milieu.
Demontage van herbruikbare merkonderdelen spaart grondstoffen en energie bij productie. Economisch autoschadeherstel dankzij hergebruik. Sloopauto’s en autowrakken worden gestript en verschroot door de ARN, Auto Recycling Nederland, fabriek in Tiel, ten behoeve van de recycling van metalen voor nieuwe auto onderdelen.

Auto met kapotte distributie verkopen aan Inkoopschadeauto voor cash geld.
In deze 5 klassen kopen wij auto’s in, met schade, zwaar of licht, autowrak of occasion.

  • Zware schadeauto – deze auto’s worden afgetapt en na gestript te zijn verschroot in de ARN recycling fabriek in Tiel. Door demontage worden waardevolle herbruikbare merkonderdelen aan de voorraad van het reparatie magazijn toegevoegd.
  • Lichte schadeauto – de auto voor scherp geprijsd autoschadeherstel mede door hergebruik van gedemonteerde merkonderdelen van zware schadeauto’s.
  • Sloopauto – autowrakken voor het verschroten van metal en ijzer in de ARN fabriek te Tiel. Omsmelten tot nieuw metaal via hoogovens voor recycling auto-onderdelen.
  • Occasion en tweedehands auto – de handelsvoorraad wisselt per dag door handel naar vraag en aanbod. Per seizoen, cabriolets en vakantie busjes en campers en mobile homes.
  • Exportauto– het World Wide Web maakt vraag en aanbod markt inzichtelijk. Zodoende vragen wij voor West-Afrika Nissan en Toyota uit Japan. En voor Oost-Europa diesels als Audi, Mercedes, Opel en Volkswagen uit Duitsland.

Uw auto met kapotte distributie verkopen aan Inkoopschadeauto? Bel 06 42 42 80 53.