Auto met schade verkopen

Auto met schade verkopen ?

Auto met schade verkopen aan www.inkoopschadeauto.nl voor goede prijzen kan nu direct!

Via de telefoon van onze afdeling schade-auto’s inkopen: mobiel 06 – 42 42 80 53 of via de terugbelservice.

Houd uw autodocumenten bij de hand. Aan de hand van de officiële gegevens kan onze inkoper u een schatting geven qua waarde en indicatieve verkoopprijs. Vrijblijvend informatie en advies!

Wij zijn op zoek naar auto’s met schade, variërend van lichte tot zware schade. Bied uw motorvoertuig aan via onze digitale service met het e-mailformulier. Voeg digitale foto’s bij voor een goede beoordeling. U krijgt per reply-mail een bod uw auto met schade verkopen aan www.inkoopschadeauto.nl te realiseren.

Uw auto met schade verkopen tijdens speciale inkoopactie van www.inkoopschadeauto.nl 06 – 42 42 80 53.

Wij zijn een speciale inkoopactie gestart van auto’s met schade, van lichte, cosmetische, tot zware schade. Deze wagens vertegenwoordigen vaak een aanzienlijke tot hoge restwaarde. Veelal verzekering technisch afgekeurd. Verjonging van de lease-fleet van het bedrijfsleven levert ook een scala aan auto’s met schade.

Uiteraard verlenen wij de bekende inkoopschadeauto service: 24/7 bereikbaar, transactie en afhandeling binnen 24 uur, contante betaling op factuur, inclusief gratis RDW-vrijwaringsbewijs.

Tevens kopen wij loop & sloopauto’s op, autowrakken, en oude auto’s die de “geest” hebben gegeven.

Of kapot zijn, geen APK keuring meer doorkomen vanwege slijtage en gebreken en dus te hoge reparatie.

Aan www.inkoopschadeauto.nl uw auto met schade verkopen van een der volgende categorieën:

  1. Zware schade-auto’s leveren bij demontage waardevolle merkonderdelen voor verantwoord hergebruik in de autoherstelbedrijven. Branche organisatie FOCWA ziet toe op kwaliteit en controle van de uitgevoerde herstelwerkzaamheden en RDW-keuring ten behoeve van inschrijving bij de bedrijfs handelsvoorraad.
  2. Lichte schade-auto’s komen in aanmerking voor een „make-over” in geval van lichte schade, met de desbetreffende merkonderdelen. Plus een spuitbeurt in de juiste kleur in de spuitcabine. In het geval van cosmetische schade krijgen deze wagens een face-lift. Vervolgens worden deze automobielen als occasion weer ingeschreven in de handelsvoorraad. Zo ontstaat breed aanbod van tweedehands auto’s naar staat van dienst, kwaliteit, leeftijd en diverse automerken, types en uitvoeringen.
  3. Total-loss verklaarde auto’s, autowrakken en loop & sloopauto’s blijven wij natuurlijk ook inkopen, transporteren en verhandelen, slopen, demonteren en recyclen. De Stichting Brancheorganisatie ziet toe op de naleving van de wet- en regelgeving in de sloop- en demontage-bedrijven. Opvang en opslag gevaarlijke en brandbare vloeistoffen bij demontage. Administratie in data-base van de gedemonteerde merk-onderdelen ten behoeve van hergebruik. Afvoer van het gestripte autowrak naar de ARN Post Shredder Technology fabriek in Tiel, ter recycling van grondstoffen, metalen en innovatieve basisproducten voor hergebruik.
  4. Occasions aka tweedehands auto’s, hebben altijd onze interesse, vooral nette auto’s, goed onderhouden, met onderhoudsboekjes, niet al te veel kilometers en hooguit lichte cosmetisch schade.

Bel ons gerust! Mobiel 06 – 42 42 80 53.

U kunt nu uw auto met schade verkopen aan www.inkoopschadeauto.nl tijdens de speciale inkoopactie!

Onze inkoopmedewerkers verwachten uw telefoontje of e-mail om samen tot overeenstemming te komen.