Auto met gebreken verkopen

Aan Inkoopschadeauto uw auto met gebreken verkopen? Bellen of gebeld of gemaild worden?

Je auto met gebreken verkopen, dat kan bij schadeauto inkoop Nederland. Een auto met gebreken, wat kunnen daar allemaal voor gebreken aan zijn? Grote technische problemen zoals een kapotte motor, een opgeblazen turbo, lekke koppakking, gebroken distributie riem, losgetrapte koppeling, mankerende elektronica van carmanagement, automatische transmissie of mankerende versnellingsbak. Verder kunnen er problemen zijn met de stuurinrichting en het chassis, de assen en de remmen. De chassisbalken doorgeroest zijn. Het chassis kan ook verroest of doorgeroest zijn evenals de bodemplaat. De verlichting, koplampen, achterlichten, remlichten en richting of knipperlichten. Al deze gebreken bepalen of een motorvoertuig een loopauto of een sloopauto is. Of een schadeauto, met lichte of zware schade, gebruiks- en verbruikssporen of cosmetische schade.

Bied aan Inkoopschade nu uw auto met gebreken aan via inkoop, taxatie en offerte.

Onze afdeling Inkoop taxatie en offerte brengt graag een weloverwogen bod op uw auto uit.auto met gebreken verkopen
Bel ons dus op mobiel 06 42 42 80 53  voor een gesprek met één van onze inkopers taxateurs.
U kunt ook terug laten bellen via de terugbelservice. Vul dan de fiche met uw nummer en tijdstip in.

Op onze website kunt u uw sloopauto, schadeauto of occasion ook aanbieden. Vul de vragenlijst op het formulier in en upload eventueel een paar digitale foto’s. U krijgt dan zo snel mogelijk een e-mail met een taxatie en offerte met een verkoopprijs. Onze service wordt geroemd in heel Nederland! Inkoop in drie uur geregeld, en de transactie en afhandeling regelen we binnen 24 uur door uw auto op te halen. De chauffeur inkoper betaalt u cash uit, met gratis RDW vrijwaring en kosteloos afgevoerd.

  1. Inkoop en Taxatie en Offerte Telefonisch met een inkoper uw motorvoertuig taxeren.
  2. Terugbeldienst en onze inkoper taxateur telefoneert u voor een verkoopgesprek.
  3. Mailformulier met antwoordmail met taxatie en offerte aan de hand van geüploade foto’s.

Verkoop aan Inkoopschadeauto uw auto met gebreken voor cash en gratis RDW-vrijwaring

Offerte op uw loopauto of sloopauto of APK afgekeurde auto door Inkoopschadeauto

Aan de hand van de gebreken van uw auto bepalen wij of het een loopauto of een sloopauto is.

Heeft uw relatief jonge auto ernstige technische gebreken die een dure reparatie kosten? Dan is de dagwaarde van de auto bepalend of het een loopauto wordt. De dagwaarde van de auto moet dan zo hoog zijn dat de prijs van de reparatie economisch gerechtvaardigd is. Wilt u zelf geen dure investering meer in de auto doen? Inkoopschadeauto koopt zo’n loopauto voor een relatief faire prijs.

Heeft uw oudere auto met een lage dagwaarde een hoop schade van welke aard dan ook? Dan is die reparatie hoogstwaarschijnlijk veel te duur voor uw auto. Aan de hand van de soort schade schalen we zo’n auto in als sloopauto, schadeauto, of exportauto. Van een nette sloopauto kan Inkoopschadeauto autodemontagebedrijf en autosloopbedrijf de herbruikbare onderdelen demonteren voor hergebruik.

Wat van de auto overblijft is een autowrak voor de recycling van oud metaal en oud ijzer en bijzondere metalen als chroom, geel en rood koper en chroom en aluminium. Soms zijn deze auto’s toch nog geschikt voor de export afhankelijk van het merk. Nissan of Toyota voor West-Afrika of Duitse auto’s als Mercedes, Audi, Volkswagen of Opel met dieselmotor voor Oost-Europa.

Verkoop Inkoopschadeauto uw APK afgekeurde auto met gebreken

Een auto die niet door de Algemene Periodieke Keuring is gekomen is typisch een auto met gebreken, te veel gebreken zelfs. Op het APK keuringsrapport staan zo veel gebreken aangevinkt dat de reparatie de dagwaarde van de afgekeurde auto overstijgt. In dat geval koopt Inkoopschadeauto autodemontage- en autosloopbedrijf de auto in als schadeauto of als sloopauto. De intrinsieke waarde van dergelijke auto’s is het metaal en ijzer en de bijzondere metalen als aluminium, chroom, geel en rood koper.

Via de ARN recyclingfabriek worden de diverse metalen en andere grondstoffen gesorteerd voor recycling. Op deze manier besparen we op nieuwe grondstoffen en energie. Zo leven we de door het Ministerie van Infrastructuur en Verkeer de uitgevaardigde Milieu en Natuur Wet en Regelgeving na.

Laat Inkoopschadeauto nu uw loopauto of sloopauto of schadeauto inkopen voor cash

Laat nu een offerte uitbrengen door de afdeling inkoop en taxatie. Bel voor een persoonlijk gesprek of laat u terugbellen. Het formulier op de website, aangevuld met digitale foto’s van uw auto is een goede referentie voor onze inkopers en taxateurs. U krijgt dan een realistische offerte voor uw sloopauto.

Bij verkoop van uw loopauto, sloopauto of schadeauto wordt deze door onze buitendienst opgehaald.

Op afspraak haalt onze autoambulance uw auto op. Met de auto levert u alle sleutels, het reservewiel, eventueel de winterbanden en alle bijbehorende autopapieren en serviceboekjes in. De chauffeur betaalt u contant of op uw bankrekening de afgesproken verkoopprijs uit. Plus gratis RDW-vrijwaringsbewijs.

Aan Inkoopschadeauto kunt u diverse schadeauto’s met allerhande gebreken verkopen

Schadeauto’s koopt Inkoopschadeauto autodemontage en autosloopbedrijf in diverse categorieën in.
Schadeauto’s met zeer zware schade die total loss zijn kopen we voor de recycling van de metalen.
Schadeauto’s met zware schade demonteren we de herbruikbare onderdelen vanaf voor schadeherstel.

Schadeauto’s met lichte schade worden gerepareerd met die herbruikbare onderdelen als aanvulling voor de handelsvoorraad van de garages en de autohandelaren.

Schadeauto’s met gebruikssporen en verbruikssporen en cosmetische schade worden qua interieur en chassis en carrosserie grondig gereinigd en krijgen een wax & shine voor in de showroom.

Inkoopschadeauto koopt ook tweedehands auto’s en occasions in voor de handelsvoorraad.

Bij voorkeur nette wagens met een verse APK keuring en niet te veel kilometers. Auto’s van nul tot vijf jaar, tot tien jaar of tot vijftien jaar. Al gelang de staat waar het motorvoertuig in verkeert betalen wij op het ogenblik prima prijzen voor schadevrije wagens. Inclusief de onderhoudsboekjes die de staat van dienst staven worden uitstekende zaken gedaan op de occasion automarkt.

Youngtimers van vijftien jaar oud zijn op het ogenblik gewild als bedrijfswagen. In plaats van de cataloguswaarde van de auto gaat bijtelling naar de huidige dagwaarde van de auto. Verder alle belastingtechnische voordelen en aftrekposten die bij een bedrijfswagen horen. Brandstof, onderhoud en APK, reparatiekosten en scherp geprijsde oldtimerverzekeringen.

Oldtimers vanaf dertig jaar zijn voor de liefhebbers van inmiddels bijna klassieke wagens. Voordeel zijn de vrijstellingen voor een dergelijke auto. Geen motorrijtuigenbelasting, geen technische  APK keuringen en speciale oldtimerverzekeringen die goedkoper zijn. De waarde van dergelijke voertuigen zijn vooral op een concours d’élegance af te lezen op de gezichten van de bewonderaars.

Inkoopschadeauto handelt in een scala motorvoertuigen in diverse kwaliteitscategorieën.
Loopauto’s en sloopauto’s en schadeauto’s. Tweedehands auto’s, youngtimers en exportauto’s.

  • Sloopauto’s als autowrakken, total loss auto’s en APK afgekeurde auto’s.
  • Schadeauto’s in variatie van zeer zware schade, zware schade, lichte schade, tot hele lichte schade, als gebruikssporen en verbruikssporen en cosmetische schade.
  • Occasions en tweedehands auto’s voor de handelsvoorraad
  • Exportauto’s voor Oost-Europa Duitse diesels en West-Afrika Nissan’s en Toyota’s
  • Youngtimers Oldtimers als bedrijfswagen en voor de auto-amateur-liefhebbers

Verkoop Inkoopschadeauto nu uw auto met gebreken, loopauto, sloopauto, of schadeauto

Bel onze afdeling inkoop, taxatie en offerte voor een persoonlijk verkoopgesprek van uw auto met mankementen. U kunt dan onmiddellijk zaken doen. Onze service is bekend. Wij kopen binnen 3 uur in en handelen de transactie binnen 24 uur af door uw auto op te halen. Onze chauffeur taxateur bepaalt de definitieve prijs die hij cash uitbetaald of naar uw bankrekening overmaakt. Ook krijgt u het gratis RDW-vrijwaringsbewijs en de auto wordt gratis opgehaald.

Verkoop Inkoopschadeauto uw auto met gebreken voor cash geld en RDW-vrijwaringsbewijs.