Auto met gebreken verkopen

Auto met gebreken verkopen?

Wij, van inkoopschadeauto, wij kopen alle auto’s op! Bel ons op telefoonnummer 06 – 42 42 80 53.
Auto met een klein of een groot gebrek maakt ons niet uit. Wij kopen bijna alle merken en typen auto’s op, ongeacht de staat van dienst, of de staat waarin de automobiel verkeert.Auto met gebreken verkopen

Maak uw keuze via onze up-to-date gedigitaliseerde secretariaat en inkoopafdeling:

  1. Telefonisch: uw wagen aan ons verkopen kan nu via de hotline mobiel 06 – 42 42 80 53.
  2. Terugbelservice: laat u zich liever discreet terugbellen? Vul uw telefoonnummer in!
  3. Per e-mail: kunt u ons informatie: aan de hand van de RDW kenteken registratie, en een beschrijving van het motorvoertuig opgeven. Staat van dienst, kilometers op de klok, onderhoudsboekjes, bijzonderheden. Upload ook een paar digitale foto’s.
  4. Per reply-mail krijgt u dan een richtlijn waarde auto en een bod- verkoopprijs van onze afdeling inkoop. Onze staf bestaat uit vaktechnisch geschoolde inkopers die ook door hun ervaring en “on the job training” uw auto nauwkeurig prijstechnisch kunnen beoordelen.

Uw auto met gebreken verkopen aan inkoopschadeauto? Want wij kopen alle auto’s op!

Een motorvoertuig met gebreken, klein, groter, grootst of fataal in geval van total loss, maakt de wagen in alle gevallen tot een voor ons interessant handelsobject.
Onze afdeling inkoop bepaalt ten eerste of het een loop- of sloopauto is. Een lichte of zware schade auto is, of een occasion/tweedehands auto of exportauto.

Rijksdienst voor Wegverkeer kenteken registratie.

Van belang is dat alle geldige autodocumenten bij het voertuig zijn, alsmede beide kentekenplaten.
Of het nu de ouderwetse roze delen I, II en III zijn, of welke combinatie dan ook, of het moderne “bankcard” waar al uw persoonlijke gegevens en die van uw motorvoertuig op een chip zijn geregistreerd.
Want aan de hand van de Rijksdienst voor Wegverkeer registratie kentekenbewijzen bepalen wij de eerste waarde van het voertuig.
Allereerst merk, type en uitvoering van een model. Sedan, cabriolet, stationwagon, of roadster.
Ten tweede het soort krachtbron waarmee de auto wordt aangedreven. Vier-, zes- of achtcylinder, op benzine, diesel, elecriciteit, dus hybride in combinatie met een elektromotor waarmee je moet stekkeren.
Ten derde de staat van dienst en de staat waar in de wagen zich bevindt. Die is van doorslaggevend belang voor de definitieve verkoopprijs aan inkoopschadeauto.

Auto met gebreken verkopen? Wij kopen alle auto’s op uit de onderstaande vijf categorieën.

  1. Loop & sloopauto’s: Ten behoeve van de recycling van oud ijzer en metalen.
  2. Zware schadeauto’s: Voor de demontage van herbruikbare merkonderdelen.
  3. Lichte schade auto’s: Economisch autoschadeherstel dankzij de gedemonteerde merkonderdelen.
  4. Occasions cq tweedehands auto’s: Ongeacht de leeftijd van een auto is er altijd een nieuwe automobilist voor te vinden. Naar het merk, het type, de leeftijd, de prijs. De handelsvoorraad kan dus continue worden aangevuld met alle voorkomende motorvoertuigen uit de breedte van de automotive industry.
  5. Exportauto’s: Wereldwijd is er een constante vraag uit diverse regio’s. Voor West-Afrika zoeken wij Japanse auto’s als Toyota en Nissan met sunroof. Voor Oost-Europa bullitproof diesels, Mercedes, Audi en Opel met extra verwarming vooral in de stoelen.

Nu uw auto met gebreken verkopen? Bel inkoopschadeauto, wij kopen alle auto’s op! 06 – 42 42 80 53.