Auto met lekke koppakking verkopen

Wilt u uw auto met lekke koppakking verkopen? Dat kan bij ons. Een koppakking laten vervangen is een van de duurste reparaties aan een auto. Voor de kosten van een nieuwe koppakking moet je denken aan ‘vanaf 500 euro’ en vaak zelfs richting de 1000 euro of meer. Dus als de diagnose van een kapotte koppakking wordt gesteld kun je jezelf afvragen of je deze reparatie wilt laten uitvoeren. Als de auto al een beetje op leeftijd is, is het een voor de hand liggende afweging om het oudere voertuig te verkopen. De auto met lekke koppakking verkopen doe je snel en voordelig bij Schadeauto Inkoop Nederland (S.I.N.)!

Auto met lekke koppakking verkopenLekke koppakking laten repareren?

Heel ernstig klinkt het niet: een lekkende koppakking. Als je puur naar de materiaalkosten kijkt, valt het ook inderdaad wel mee. Een koppakking is niet heel duur. Het probleem is alleen dat de reparatie kostbaar is. Het is een arbeidsintensieve klus voor een garage en dat maakt de reparatie duur. Kan de auto nog een paar jaar zonder al te hoge kosten meer verder? Dan is vervanging van de koppakking een prima oplossing. Maar gaat het al om een auto met hoge kilometerstand of moet je er sowieso al vaker mee naar de garage dan je lief is? Dan wordt het wellicht tijd om een koper voor een auto met lekke koppakking te zoeken.

Auto met lekke koppakking te koop zetten

Een koppakking in de motor gaat normaal gesproken jaren mee. Het is de afdichting tussen het onderblok en de cilinderkop en voorkomt dat er gassen ontsnappen uit de verbrandingsmotor van de auto. Als de auto ouder wordt of het koelsysteem niet goed werkt kunnen er lekkages ontstaan. Het resultaat is oververhitting van de automotor of een vermenging van koelwater en motorolie. Dat moet dus duidelijk verholpen worden. En zo niet, dan is het hoog tijd voor actie de auto met lekke koppakking te koop zetten.

Koper van auto’s met schade en gebreken

Maar waar vind je een koper van auto’s met motorproblemen als een lekke koppakking? Maar ook van een auto met een kapotte distributieriem bijvoorbeeld, of met hele andere dure mankementen zoals versleten remschijven en/of remblokken of een auto met een kapotte versnellingsbak. Daar staan mensen niet om te springen als ze een nieuwe auto zoeken. Niet voor niets worden oude voertuigen met schade of gebreken veelal sloopauto’s genoemd. Deze komen niet meer voor dure reparaties in de garage, omdat ze dat gewoon niet meer waard zijn. Het is een verstandiger economische keuze om een nieuwe auto te kopen en deze auto naar de sloop te brengen.

Cash geld voor auto met lekke koppakking

Toch kun je zelfs van de oudste afgeschreven auto nog een klein voordeeltje halen. Vrijwel elke auto is voor Schadeauto Inkoop Nederland namelijk nog geld waard. Wij kopen alle auto’s op, bijna zonder uitzondering. Dat heeft voor u een paar mooie voordelen:

  • U krijgt nog een vergoeding voor een auto met lekke koppakking, terwijl u hem zelf waarschijnlijk (en begrijpelijk) al helemaal afgeschreven had
  • Het geld voor de oude auto wordt cash uitbetaald
  • De auto met lekke koppakking laten ophalen wordt helemaal door ons geregeld. Gratis auto transport bij Schadeauto Inkoop Nederland!

Bel je ons nu, dan krijg je ook nu meteen een bod op de auto. Zo je wilt maken we meteen een afspraak om de verkoop oude auto met lekke koppakking helemaal af te ronden. We komen auto’s ophalen in heel Nederland en zijn vaak al binnen 24 uur ter plaatse om af te rekenen en de kapotte auto of schadeauto weg te halen. Dus bel 06 42 42 80 53 en maak meteen een afspraak!

Auto met lekke koppakking: koper zoeken

Even een klein stapje terug: waarom is een afgeschreven auto of een afgekeurde auto – of in dit geval een auto met lekke koppakking – geld waard? Dat heeft te maken met de mate van hergebruik van een auto die rijp is voor de sloop. Wij van Schadeauto Inkoop Nederland dragen zorg voor optimale recycling van materialen (plat gezegd: het oude ijzer) en de losse onderdelen onder de motorkap. Een auto met kapotte motor is niet per definitie een schadeauto waarin alles defect is. De onderdelen die nog opnieuw ingezet kunnen worden, worden ook opnieuw ingezet. En die vertegenwoordigen nog een bepaalde waarde.

Waarde auto met lekke koppakking

Wat kan een inkoper van oude auto’s, een opkoper van uw auto met lekke koppakking, nog bieden voor het voertuig in kwestie? Daar is geen algemeen bedrag op te plakken. De waarde van een oude auto is afhankelijk van merk en type natuurlijk, van het bouwjaar en van de staat van het voertuig. Daarom vragen we u, als u een bod op de wagen ontvangen wilt, om het contactformulier op deze website in te vullen en graag foto’s van eventuele schade toe te voegen. Wilt u telefonisch vast een en ander doornemen en een prijsvoorstel ontvangen, dan kan dat natuurlijk ook: 06 42 42 80 53.

APK afgekeurde auto verkopen

We hebben nu specifiek de lekkende koppakking benoemd, maar wij zijn inkoper van schadeauto’s en sloopauto’s in het algemeen. Dus wilt u een APK afgekeurde auto verkopen met wat voor gebreken of schade dan ook, dan kunt u van ons een aanbieding ontvangen. Een sloopauto of afgekeurde snel te koop aanbieden verdient aanbeveling, omdat anders de maandelijkse of kwartaal betalingen aan Belastingdienst en verzekeringsmaatschappij maar blijven doorlopen terwijl de auto stil staat op de oprit of het parkeerterrein. Dan wordt het een blok aan uw been, terwijl u bij Schadeauto Inkoop Nederland zo van de auto af bent.

Binnen 24 uur auto met lekke koppakking verkopen

In plaats van zelf het internet af te struinen naar mogelijke particuliere handelaren en onderhandelingen te voeren met kandidaat-kopers die er plotseling toch van af zien, bieden wij direct contant geld voor oude auto’s. En daar zit verder geen enkel addertje onder het gras: u geeft aan waar en wanneer u wilt afspreken om de auto te laten weghalen en we ronden de deal meteen af. We nemen het vrijwaringsbewijs voor de autoverzekering mee en melden de auto voor u af bij de RDW. Wilt u meer weten? Bel dan 06 42 42 80 53!

AAN INKOOPSCHADEAUTO UW AUTO MET LEKKE KOPPAKKING VERKOPEN?

Het is een goed idee om uw auto met lekke koppakking aan Inkoopschadeauto te verkopen. Een motorvoertuig met een dergelijke schade is voor de verzekering technisch total loss. Dat betekent dat de kostbare reparatie de dagwaarde van de auto overtreft. Als autodemontage en autosloopbedrijf gaan wij zo’n wagen niet slopen maar demonteren. Alle herbruikbare onderdelen worden er van af gedemonteerd. Die herbruikbare STIBA groene merkonderdelen worden gerubriceerd opgeslagen in een centrale dBase.

AUTO MET LEKKE KOPPAKKING VOOR DEMONTAGE HERBRUIKBARE ONDERDELEN

De Stichting Brancheorganisatie Autodemontagebedrijven certificeert goedgekeurde bedrijven. De STIBA ziet tevens toe op de kwaliteit en de veiligheid op de werkvloer.

Tevens is STIBA belangenbehartiger, contactorgaan en gesprekspartner voor alle organisaties die werkzaam zijn in de automotive business.  In het geval van de demontage van STIBA herbruikbare groene merkonderdelen komt dit tot een win-win situatie. We sparen milieu en natuur door te sparen op nieuwe grondstoffen en energie.

De Focwa autoschadeherstelbedrijven maken gebruik van de STIBA onderdelen dBase om auto’s met schade te repareren. Door hergebruik kunnen de reparatiekosten scherp geprijsd blijven. De onderdelen met garantie, de reparatie met garantie leveren een betrouwbare automobiel voor de automobilist. Ook de BOVAG garagehouder verkoopt zo’n automobiel met een gerust hart met BOVAG garantie. Zo ontstaat er een goede samenwerking op basis van ketenverantwoordelijkheid en vertrouwen.

Verkoop aan Inkoopschadeauto uw auto met lekke koppakking voor een tweede leven in herbruikbare merkonderdelen met STIBA groen garantie. Wij kopen ook sloopauto’s, schadeauto’s hetzij met zware of met lichte schade, tweedehands auto’s en exportauto’s.

Dus als u een kapotte auto, of een auto met schade wilt verkopen bent u aan het juiste adres bij Inkoop schade auto. Ook voor APK afgekeurde auto’s, auto’s met een kapotte distributieriem of oude auto’s die de geest hebben begeven.