Auto met kapotte motor verkopen

Auto met kapotte motor verkopen aan Inkoopschadeauto voor cash en RDW-vrijwaring

Inkoopschadeauto is een gecertificeerd autodemontage- en autosloopbedrijf. Uw auto met kapotte motor verkopen aan ons is een logische beslissing. Wij kopen alle soorten beschadigde auto’s in.

Schadeauto’s, sloopauto’s, loopauto’s, APK afgekeurde auto’s, tweedehands auto’s, Youngtimers.Auto met kapotte motor verkopen

Bel ons voor een verkoopgesprek over uw auto met kapotte motor, schadeauto of sloopauto.

Een eerste waardebepaling doen wij aan de hand van de documenten van de auto. De RDW kenteken- registratie. De staat van dienst is belangrijk, aantal kilometers, leeftijd en de staat waar de auto in verkeert. Zijn de onderhoudsboekjes er bij? Onze service is snel, schadeauto inkopen in 3 uur, en de afhandeling en transactie binnen 24 uur. Wij halen uw auto op, betalen cash uit, met RDW-vrijwaring!

Auto met kapotte motor verkopen aan Inkoopschadeauto aanbieden kan op drie manieren

Inkoopschadeauto is een hypermodern bedrijf. Via de centrale computer is onze administratie digitaal geoptimaliseerd, inclusief de applicatie om bij inkoop uw auto af te melden bij de RDW.

  • Bel de afdeling inkoop, taxatie en offerte voor een verkoopgesprek over uw schadeauto.
  • Maak gebruik van onze Bel me terug service door de fiche in te vullen.
  • Bied uw schadeauto digitaal aan via het formulier op de website. Upload foto’s ter beoordeling. Een goede foto zegt meer dan een beschrijving van duizend woorden.

Uw auto met kapotte motor verkopen aan Inkoopschadeauto waardebepaling via de inkoop.

Bel onze afdeling inkoop, waardebepaling, taxatie en offerte. Met één van onze inkopers kunt u dan aan de hand van de gegevens van uw auto een waarde bepalen. De gegevens van de schadeauto op de bankcard of de ouderwetse rose delen I, II, en III zoals automerk, type motor qua brandstof als benzine, diesel of LPG-gas. Hoeveel cilinders heeft de motor, vier, zes of acht? Wat is de kubieke inhoud. Is het een handgeschakelde vier, vijf of zesbak of automaat qua transmissie? Is uw auto met kapotte motor een sedan, een stationwagen, een coupé of cabriolet? Uniek voor uw auto is het Voertuig Identificatie Nummer of VIN dat in het chassis is ingeslagen. Paspoort en identiteit.

Auto met kapotte motor verkopen aan Inkoopschadeauto, taxatie en offerte

Na de eerste waardebepaling wordt die omgezet in een taxatie met vervolgens een offerte. Aan de hand van merk en type van de auto, de leeftijd, het kilometrage, wordt de schadeauto een handelsprijs toegekend. De schade, hetzij technische schade of carrosserie schade is mede doorslaggevend voor de hoogte van de inkoopprijs. Als alle ijkpunten ingevuld zijn ontstaat de taxatie met een offerte om de auto met kapotte motor te verkopen aan Inkoopschadeauto. De hoogte van de schade en de hoogte van de reparatiekosten tot de dagwaarde is bepalend voor de kwalificatie loopauto of sloopauto.

Auto met kapotte motor verkopen aan Inkoopschadeauto als loopauto of sloopauto?

Om een schadeauto in te kopen als loopauto of als sloopauto is de nodige expertise een vereiste. Kennis van de markt, kennis van de dagwaarde van aangeboden auto’s en inzicht in reparatiekosten.

Soms wordt er een schadeauto aangeboden met zware technische schade. Kapotte motor, opgeblazen turbo, kapotte transmissie, hetzij een schakelbak of een automaat. Dit zijn allemaal dure reparaties in verband met dubbele manuren. Voor uitbouwen van de kapotte onderdelen en vervolgens weer nieuwe onderdelen inbouwen.  Als het een jonge auto betreft met een hoge dagwaarde, dan is zo’n dure reparatie economisch verantwoord. Als u dit liever niet wilt investeren, dan betalen wij voor zo’n loopauto een hoge prijs bij verkoop aan Inkoopschadeauto.

Indien het een oudere auto betreft, met een relatief lage dagwaarde, dan zijn de reparatiekosten al gauw veel hoger dan de waarde van de schadeauto. Dan wordt het toch helaas een sloopauto voor de recycling van metalen, oud ijzer en bijzondere metalen als chroom, rood en geel koper en aluminium.

Voor die intrinsieke waarde van allerlei metalen, van het chassis, van de motor en de carrosserie, samen al gauw zo’n 1000 kilo, betalen wij u een goede inkoopprijs. En u kent onze service, inkoop binnen 3 uur geregeld en de transactie en afhandeling binnen 24 uur uitgevoerd. Bij verkoop aan onze afdeling inkoop neemt vervolgens de chauffeur taxateur van de buitendienst contact met u op. Op agenda afspraak haalt onze autoambulance uw sloopauto op waar en wanneer u dat wenst. U krijgt dan de afgesproken prijs uitbetaald in cash geld, met gratis RDW vrijwaringsbewijs en gratis opgehaald.

Auto met kapotte motor verkopen aan Inkoopschadeauto, welke soort of kwaliteit dan ook

Schadeauto’s met zware of lichte schade, of met verbruikssporen, welke schade dan ook.
Loopauto’s en sloopauto’s, APK afgekeurde auto’s, tweedehands auto’s, Youngtimers en Oldtimers.

  • Schadeauto’s
  • Loopauto of sloopauto?
  • Tweedehands auto’s
  • Exportauto’s
  • Youngtimer of Oldtimer

Als autodemontage- en autosloopbedrijf bewerken en verwerken wij de diverse auto’s al naar gelang de kwaliteit en de technische mogelijkheden. Voor de recycling van sloopauto’s en autowrakken tappen we alle vloeistoffen af. De Auto Recycling Nederland fabriek shred, vermaalt de wrakken tot kleine stukjes. Via het soortelijk gewicht worden de diverse metalen en materialen uitgesorteerd. Demontage en recycling volgens de Milieu en Natuurwetgeving. Al deze grondstoffen, metalen, worden omgesmolten om weer nieuwe auto onderdelen van te produceren. Win-win-win situatie!

Auto met kapotte motor verkopen aan Inkoopschadeauto of welke schadeauto dan ook

Schadeauto’s komen in vele soorten en kwaliteiten voor. Naar categorie van lichte of zware of zeer zware schade of verbruikssporen kopen wij deze schadeauto’s in om te verwerken voor recycling.

Schadeauto’s met zeer zware schade, zoals total loss of autowrak kwalificeren we als sloopauto. Deze sloopauto’s worden in onze autosloperij verwerkt ten behoeve van de recycling metalen. Eerst moeten alle vloeistoffen worden afgetapt en gescheiden worden opgeslagen. Benzine, diesel, vloeibaar LPG, motorolie en smeerolie, koelvloeistof en ruitenwisservloeistof. In de ARN recyclingfabriek worden de droge autowrakken in kleine stukjes geknipt en uitgesorteerd naar soortelijke massa. Via een aantal units drijven, zweven of zinken die stukjes sloopauto naar een tweede leven. Oud ijzer en metaal en bijzondere metalen als geel en rood koper, chroom en aluminium voor de recycling.

Schadeauto’s met zware schade worden de herbruikbare merkonderdelen van gedemonteerd. Deze worden opgeslagen in een centraal computerbestand ten behoeve van de autoschadeherstellers. Door hergebruik is het mogelijk tegen scherpe prijzen reparaties uit te voeren. Gunstig voor de klant en het herstelbedrijf. Zodoende worden grondstoffen en energie gespaard ten behoeve van het milieu.

Schadeauto’s met lichte schade worden over het algemeen gerepareerd. Dat gebeurt weer uit de computer voorraad met herbruikbare merkonderdelen. Deze auto’s krijgen op deze verantwoorde manier weer een tweede leven via de handelsvoorraad. Autohandelaren en garagehouders waarderen deze tweedehands auto’s vanwege de garantie op de onderdelen en de reparatie van deze schadeauto’s.

Occasions en tweedehands auto’s kopen wij in al naar gelang de leeftijd. Jonge auto’s tot 5 jaar, of oudere tot 10 jaar of 15 jaar gaan de handelsvoorraad in bij de garages en de autohandelaren. Nieuw is de Youngtimer, een auto van 15 plus die als bedrijfswagen uiterst voordelig is. Qua afschrijving en belasting en verzekering. Bijtellingstarief is 35% van de dagwaarde. Alle aftrekposten en voordelen van zakelijk rijden zijn van toepassing. Een 15jarige schadeauto met lichte schade is zo gerepareerd en een voordelige bedrijfswagen voor een zzp-er of kleine zelfstandige.

Bel of mail onze afdeling inkoop, waardebepaling, taxatie en offerte voor informatie en advies omtrent het verhandelen van uw sloopauto, schadeauto of loopauto aan Inkoopschadeauto.

Auto met kapotte motor verkopen aan Inkoopschadeauto of welke soort schade dan ook!

Bel nu voor informatie en verkoopadvies omtrent uw schadeauto met de afdeling inkoop.