Auto met kapotte versnellingsbak verkopen

Een defecte versnellingsbak is een van de kostbaarste mankementen in een auto. De kosten voor een versnellingsbak revisie beginnen ongeveer bij 1000 euro en lopen daarna alleen maar verder op. Als het voertuig al niet meer zo nieuw is, kiest de eigenaar dan ook vaak voor de auto met kapotte versnellingsbak verkopen. Maar een kapotte auto verkopen, een sloopauto verkopen of een auto met schade verkopen is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. Waar ga je beginnen bij het op de markt zetten van een gebruikte auto? Je hebt wel eens gehoord dat er nog een vergoeding voor een niet rijdende auto te halen is, maar wie is bereid om zo’n voertuig nog van je af te nemen?

Uw auto met kapotte versnellingsbak verkopenAuto met kapotte versnellingsbak verkopen

Wij zijn Schadeauto Inkoop Nederland. Wij zijn opkoper van gebruikte auto’s van schade. Alle occasions met schade; van aanzienlijke blikschade tot total loss, van brandschade tot technische storen. Onder die laatste valt ook de benodigde versnellingsbak reparatie die voor de eigenaar dus flink in de papieren loopt. De afweging die je dan moet maken is: is mijn auto zo’n dure reparatie nog wel waard? Als de dagwaarde van de auto ongeveer gelijk is aan de te maken garagekosten, dan moet je de verkoop auto met defecte versnellingsbak echt overwegen. Investeren in een nieuwe auto is soms een verstandiger keuze dan geld blijven steken in een auto die langzaam opraakt.

Defecte versnellingsbak

In de handgeschakelde versnellingsbak en de automatische versnellingsbak zitten de verschillende assen, een grote hoeveelheid tandwielen, lagers, ringen en het differentieel. Daar kan best het een en ander aan kapot.  Als een kleine hapering snel verholpen kan worden is dat natuurlijk prima, maar bij het vervangen of revisie van de versnellingsbak kunnen de kosten hoog oplopen.

Koper zoeken voor auto met kapotte versnelling

De voordeligste optie is dan: voor de auto met kapotte versnellingsbak een koper vinden. Punt is alleen; een poster ophangen in de supermarkt of een advertentie plaatsen op de reguliere (auto) marktplaatsen zal niet veel meer opleveren. Want zeg eens eerlijk: zou je zelf een auto kopen waarvan de versnellingsbak stuk is? Dan kun je je geld net zo goed in de sloot langs de weg gooien, nietwaar? Schadeauto Inkoop Nederland koopt dit soort kapotte auto’s wel! Ook als het schakelen met de hand niet meer lukt of als de automaat definitief besloten heeft de motor niet meer het juiste toerental te laten draaien. Schadeauto Inkoop Nederland ziet nog welke waarde er in de defecte auto zit en betaalt daar ook de juiste prijs voor.

Benieuwd naar wat die juiste prijs is? Bel dan naar 06 42 42 80 53!

Geld voor auto met kapotte versnellingsbak

Je was misschien al aan het uitrekenen wat het kosten zou om een auto transport naar de autosloperij te regelen of om je vaste garagebedrijf de auto met haperende versnellingsbak te laten ophalen. Dat is niet nodig. Staat er een niet meer lopende auto op de oprit (om wat voor reden dan ook) of op je bedrijfsterrein? Schadeauto Inkoop Nederland zorgt ervoor dat je de juiste prijs voor een auto met kapotte versnellingsbak krijgt. En dat niet alleen: wij komen het voertuig gratis ophalen; dubbele winst dus. Of eigenlijk driedubbele winst: je hoeft tenslotte ook niet meer na te denken over wat je in hemelsnaam aan moet met je oude auto. Die ben je kwijt zonder (online) van alles uit te zoeken, zonder ‘potentiële kopers’ die ineens niets meer van zich laten horen of onderhandelingen die om een andere reden nergens toe leiden.

  • Schadeauto Inkoop Nederland doet meteen het beste bod op je auto met kapotte versnellingsbak
  • Het transport van de schadeauto wordt door ons geleerd, op de door jou aangegeven locatie en tijdstip
  • Vergoeding auto kapotte versnelling wordt contant uitbetaald

Je hoeft daar maar één ding voor te doen: neem contact op met Schadeauto Inkoop Nederland (S.I.N.) via 06 42 42 80 53 of via deze website. Stuur ons de gegevens toe van de auto (bouwjaar, merk, type, kilometerstand, kentekengegevens en informatie over de schade (versnelling en andere)). Wij doen daarop meteen een bod. Akkoord? Dan kunnen we meteen een afspraak maken over het weghalen van de auto met kapotte versnellingsbak.

Ophalen auto met storing in versnelling

Schadeauto’s kopen en ophalen doen wij zeven dagen in de week. En afgekeurde auto’s of afgeschreven auto’s ophalen doen we in heel Nederland. Je kunt ons dus altijd bereiken als je met een afgekeurde auto, een sloopauto, een total loss auto of een auto met versnelling storing in je maag zit. Bel ons voor een prijsvoorstel op 06 42 42 80 53 of ga naar ons contactformulier. We gaan dan als volgt te werk:

  • We geven aan voor welke prijs we de auto met kapotte versnellingsbak kopen kunnen
  • Accepteer je dit bod, dan spreken we af waar en wanneer de overdracht van de auto plaatsvindt
  • Onze chauffeur komt op de aangegeven tijd naar de aangegeven plaats en overhandigt het afgesproken bedrag cash.
  • Wij handelen de afmelding van de auto bij de Rijksdienst Wegverkeer en de Belastingdienst voor je af.

Kortom, het leek zo’n tijdverslindend en vervelende klus te worden om je voertuig met kapotte versnelling naar een ‘laatste rustplaats’ te vervoeren, maar in de praktijk blijkt het zo gepiept.

Auto met kapotte motor verkopen

Wij hebben nu ingezoomd op de verkoop auto met kapotte versnelling, maar er zijn natuurlijk veel meer gebreken die op een oude auto van toepassing zijn. Zo nemen veel mensen contact op met Schadeauto Inkoop Nederland voor het auto met kapotte motor verkopen. Ook bij motorstoringen of een grote revisie van de motor is het maar de vraag of de reparatiekosten de dagwaarde van de auto niet overstijgen. Vaak is dat inderdaad het geval en is het beter de auto naar de sloop te brengen. Dus ook voor de verkoop auto met kapotte motor kun je altijd bij ons terecht. Bel voor het scherpste bod: 06 42 42 80 53!

AUTO MET KAPOTTE VERSNELLINGSBAK VERKOPEN AAN SCHADEAUTO INKOOP

Verkoop nu aan Schadeauto Inkoop uw schadeauto met kapotte versnellingsbak voor cash geld.

Een kapotte versnellingsbak is een van de duurste reparaties die aan een motorvoertuig uitgevoerd kan worden. Bij wat oudere automobielen zijn de reparatiekosten in de merkgarage vaak hoger dan de dagwaarde van de auto. Er is dan sprake van een verzekeringstechnisch total loss. Als reparatie niet meer loont bieden wij u een faire prijs voor de intrinsieke waarde van de schadeauto.

AUTO MET KAPOTTE VERSNELLINGSBAK VERKOPEN VOOR DEMONTAGE ONDERDELEN

Zo’n wagen gaat bij een STIBA autodemontage- en autosloopbedrijf de demontage in om de herbruikbare merkonderdelen er af te halen. Deze herbruikbare merkonderdelen worden ingezet bij de schadeherstellers die bij de FOCWA zijn aangesloten. Uiteindelijk komt zo’n auto weer bij een BOVAG autohandelaar of garagebedrijf in de handelsvoorraad. Bijzonder is het feit dat met de STIBA groene merkonderdelen garantie, vervolgens ook de autoschadehersteller garantie afgeeft op de reparatie. Tenslotte verleent ook de autohandelaar bij verkoop van een auto de BOVAG garantie.

EEN AUTO MET KAPOTTE VERSNELLINGSBAK VERKOPEN IS OK VOOR MILIEU

In geval van een gave auto, waar alleen de versnellingsbak van kapot is, kan deze geheel worden gedemonteerd van de herbruikbare merkonderdelen. Dat spaart enorm veel nieuw te delven grondstoffen en de productie van nieuwe onderdelen. Milieu en natuur worden zo ook gespaard.