Volkswagen Transporter verkopen

Bent u in het bezit van een defecte, oude of afgeschreven Volkswagen Transporter en wilt u deze verkopen? Vroeger moest je vaak veel moeite doen. Je kon zelf aan de slag met de gouden gids, op zoek naar een autosloperij en diende vervolgens zelf het vervoer van uw Volkswagen Transporter bus te regelen. Met de komst van internet werd dat veel gemakkelijker. Via onze Volkswagen Transporter dienst, is verkopen een fluitje van een cent.

Kiest u ervoor om uw gegevens via ons contactformulier achter te laten, dan wordt u zeer snel teruggebeld. Wanneer u telefonisch contact met ons opneemt, krijgt u een Volkswagen Transporter verkopenervaren medewerker van onze sloopauto-inkoopdienst aan de lijn, die u een reeks vragen stelt. De vragen gaan uiteraard over de Volkswagen Transporter die u wilt verkopen en variëren van “hoe oud is het voertuig, Wat is de kilometerstand van de werkbus, heeft het voertuig schade, is de APK van het voertuig verlopen, enz enz. Aan de hand van uw antwoorden geven wij u een geldbedrag door. U bent overigens niet verplicht om vervolgens tot verkoop over te gaan. Bent u enkel benieuwd naar wat uw Volkswagen Transporter met schade o.i.d. nog opbrengt? Geen probleem, u kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Vokswagen Transporter op laten halen, hoe werkt dat?

Bent u tevreden met ons bod, dan kan er direct een afspraak worden gemaakt om uw voertuig op te halen. Dit kan bij u thuis, of op een afgesproken locatie, zoals een stalling van het voertuig of een openbaar parkeerterrein. Natuurlijk houden wij hierbij rekening met uw agenda. Wij maken het u namelijk graag zo makkelijk mogelijk.
Zodra onze auto-ophaaldienst gearriveerd is, gaat het als volgt. U voorziet de chauffeur van de benodigde autopapieren, zoals het kentekenbewijs. Deze maakt ter plaatse een mobiele verbinding met het RDW om de auto over te schrijven. Hiervan krijgt u een RDW vrijwaringsbewijs. Daarna bent u officieel geen eigenaar meer van de Volkswagen Transporter die u wilde verkopen en betaalt u dus ook geen wegenbelasting meer. Wéér een zorg minder.Tenslotte overhandigt u de autosleutels en verstrekt de chauffeur u het afgesproken bedrag in contanten. Handig, want u heeft er direct de beschikking over!

Uw afgeschreven, oude of kapotte Volkswagen Transporter verkopen biedt vele voordelen

  • landelijk opererende auto ophaaldienst.
  • 24 uur, 7 dagen in de week bereikbaar.
  • officieel RDW vrijwaringsbewijs ter plaatse.
  • contant geld, direct in uw handen.
  • Gratis waardebepaling van uw te verkopen Volkswagen.
  • Zeer snelle afhandeling & uitstekende vergoedingen.

Onze auto inkoop dienst is de laatste jaren uitgegroeid tot een landelijk opererende organisatie. Ons netwerk verspreid zich over het gehele land. Daarin bevinden zich autosloop- en autodemontage bedrijven in alle regio’s. Dat zorgt ervoor dat wij zeer snel actie kunnen ondernemen. De voertuigen worden op een verantwoorde manier gesloopt of gedemonteerd. Uw Volkswagen Transporter verkopen kost u dus vrijwel geen tijd en moeite. Sterker nog, u houdt er geld aan over. Twijfel niet langer en profiteer van de voordelen. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen u graag verder.