Verkoop sloopauto

Het is ook mogelijk om: sloopauto verkopen Rotterdam , sloopauto verkopen Amsterdam ,sloopauto verkopen Utrecht , sloopauto verkopen Den Haag

Een sloopauto verkopen aan ons bedrijf is ook mogelijk. Wij nemen altijd samen met onze klanten alle informatie door met betrekking tot de sloopauto auto. Nadat we de auto goed hebben geïnventariseerd bepalen we de restwaarde van de kapotte auto , wanneer de auto bijvoorbeeld een Japanse auto betreft en motorisch nog goed is dan kan de sloopwagen nog een hogere restwaarde hebben dan het belang van het ijzer.

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53

De Verkoop Sloopauto Ophaaldienst is altijd 7 dagen per week en 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Wanneer u een auto aan ons aan wil bieden dan kunt u ons bellen, mailen, sms-en en/of ons terugbel service formulier invullen en versturen.

Een sloopauto of schadeauto laten ophalen door de Verkoop Sloopauto Ophaaldienst gebeurt op een dag en tijd die onze klanten het beste uitkomt. Het RDW vrijwaringsbewijs en het geldbedrag ontvang u op locatie. Een kopie moet u naar uw verzekeringsmaatschappij versturen. Het origineel moet u thuis bewaren.

Het verwijderen en ophalen van een sloop auto door een autosloperij wordt door een chauffeur van het autodemontagebedrijf geregeld. De chauffeurs hebben veel ervaring met het weghalen van een auto. Een auto laten slopen door een sloopbedrijf is verbonden aan vele wet- en regelgevingen die door de overheid worden gecontroleerd. Ons bedrijf Verkoop Sloopauto Ophaaldienst voldoet aan alle normen.

U kunt ook een APK afgekeurde auto of tweedehandsauto of een andere auto die niet naar de autosloop / autosloperij moet aan ons aanbieden. Het maakt ons bedrijf Verkoop Sloopauto Ophaaldienst niet uit om wat voor auto het gaat wij halen alle sloop auto’s, defecte auto’s en auto’s die naar de sloop moeten op.

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53