Schadeauto aanbieden

Schadeauto aanbiedenUw schade auto aanbieden kan tegenwoordig op meerdere manieren. U kunt uw motorvoertuig meteen aanbieden op de HotLine. U krijgt dan onmiddellijk een gespecialiseerde inkoper aan de lijn voor een intakegesprek over uw schade auto. Via de Bel Terug Service spreekt u zijn collega.

In alle gevallen hebt u de autopapieren bij de hand om samen een checklist door te gaan. Op die manier kunnen we een nauwkeurige waarde en richtprijs bepalen.
Via de computer kunt u ook gebruik maken van ons e-mailformulier. Invullen, verzenden, een kopje koffie, en reactie en aanbod kunt u thuis op het computerscherm nalezen. Vervolgens beslist u of het aanbod een verkoop is.
Ten slotte maakt u een afspraak voor de Ophaal Service om uw schade auto af te voeren. Wanner het u het beste uitkomt komen we bij u voor de deur om de deal af te ronden. U zorgt voor de complete autopapieren en de bijbehorende kentekenplaten. Wij schatten de auto op de definitieve prijs. Op aankooprekening krijgt u de som contant uitgekeerd, inclusief RDW vrijwaringsbewijs.

Nu uw schade auto aanbieden op 06 42 42 80 53

Als uw motorvoertuig in een van onderstaande kwaliteitsgroepen val kunt u uw auto nu aanbieden.

1 Sloop auto: ernstig beschadigde wagens of total los behoren in deze klasse. Eventueel gave onderdelen kunnen voor hergebruik worden gedemonteerd. Het wrak zal verder worden gerecycled naar de waarde van de restmaterialen. IJzer, diverse waardevolle metalen en kunststoffen.
2 Schade auto: een lichte schade is tegenwoordig dankzij het demontage voor hergebruik beleid door de autoreparatiebedrijven tegen aantrekkelijke prijzen weer ‘als nieuw’ op te knappen.
De STIBA is met de aangesloten BOVAG en FOCWA bedrijven een convenant aangegaan.
3 Tweedehands auto: is vaak al door vele handen gegaan. Daarom is het bij het aanbieden van belang dat u alle originele autopapieren en het onderhoudsboekje ter inzage hebt. Het is het autopaspoort naar een waardevolle transactie met een betrouwbare occasion.
4 Export auto: heel de wereld wil mobiliseren. De meesten beginnen met een mobieltje, waarmee ze een autohandelaar in hun land kunnen bellen voor het exportauto aanbod van de dag.
Zo heeft elke buitenland z’n specifieke wensen. Airco’s in Afrika en verwarming in Siberië.
Wij vragen Japanse merken, specifieke typen en kleuren, voor Afrika. Duitse diesels en kilometervreters als Opel, Audi en Mercedes voor landen in Oost-Europa en Rusland.

Uw schade auto nu aanbieden op 06 42 42 80 53

Natuurlijk kunt u nu uw schade auto ter verkoop aan ons aanbieden.
Via onze afhaalservice halen wij uw schade auto op afspraak bij u op.
De chauffeur schrijft u een verkooprekening die u krijgt uitbetaald.
Plus het gratis RDW vrijwaringsbewijs dat u bent afgemeld in het kentekenregister.

Wilt u meer informatie of advies? Bel ons dan nu vrijblijvend voor een gesprek.

Bel ons gerust voor meer informatie of voor het maken van een afspraak!

06 42 42 80 53