Ophalen sloopauto

Wij halen iedere dag alle sloopauto’s op in Nederland. Door onze bijzondere dienstverlening kunnen wij dat goed, snel en betrouwbaar voor u regelen. Na het telefonisch contact opnemen neemt de chauffeur binnen 15 minuten contact met u op om een afspraak met u te maken. Van de chauffeur krijgt u op de afgesproken plaats waar de auto staat het officiële RDW vrijwaringsbewijs. Het afmelden van uw auto bij de RDW en bij de belastingdienst gebeurt dus geheel automatisch. Het kopie van het RDW vrijwaringsbewijs moet u opsturen naar uw verzekeringsmaatschappij om uw motorrijtuigenverzekering te kunnen stopzetten of te kunnen wijzigen. Sloopauto’s op laten halen of uw auto op laten halen voor de sloop is onze specialiteit geworden. Door het inzetten van mensen met veel ervaring en alle nodige kennis en vaardigheden om deze werkzaamheden goed te kunnen verrichten en door het inzetten van goed en betrouwbaar materiaal kunnen wij alle sloopauto’s naar de sloperij brengen en uw auto laten slopen om verwerkt te kunnen worden conform de strenge wet en regelgevingen die gelden voor alle auto demontagebedrijven in Nederland.

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53

De Sloopauto Ophaal Dienst is altijd 7 dagen per week en 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Wanneer u een auto aan ons aan wil bieden dan kunt u ons bellen, mailen, sms’en en/of ons terugbel service formulier invullen en versturen.

Een sloopauto of schadeauto laten ophalen door de De Sloopauto Ophaal Dienst gebeurt op een dag en tijd die onze klanten het beste uitkomt. Het RDW vrijwaringsbewijs en het geldbedrag ontvang u op locatie. Een kopie moet u naar uw verzekeringsmaatschappij versturen. Het origineel moet u thuis bewaren.

Het verwijderen en ophalen van een sloop auto door een autosloperij wordt door een chauffeur van het autodemontagebedrijf geregeld. De chauffeurs hebben veel ervaring met het weghalen van een auto. Een auto laten slopen door een sloopbedrijf is verbonden aan vele wet- en regelgevingen die door de overheid worden gecontroleerd. Ons bedrijf De Sloopauto Ophaal Dienst voldoet aan alle normen.

U kunt ook een APK afgekeurde auto of tweedehandsauto of een andere auto die niet naar de autosloop / autosloperij moet aan ons aanbieden. Het maakt ons bedrijf De Sloopauto Ophaal Dienst niet uit om wat voor auto het gaat wij halen alle sloop auto’s, defecte auto’s en auto’s die naar de sloop moeten op.

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53