Sloperij Drenthe

In de volgende dorpen, plaatsen, gemeentes en regio’s zijn we dagelijks actief: Hoogeveen, Assen, Oosterwolde, Veenhuizen, Norg, Bovenmilde, Appelscha, Hooghalen, Dennenoord, Roden, Zevenhuizen, Zuidlaren, Eelde, Bakkeveen, Steenwijk, Meppel, Zuidwolde, Staphorst, Dedemsvaart, Coevorden, Slagharen, Aalden, Dwingeloo, Schoonoord etc etc.

Wij halen zeven dag per week alle auto’s op in alle plaatsen in de gemeente Drenthe. Uw auto kunt u bij ons 24 uur per dag aanbieden. U kunt telefonisch contact met ons opnemen om u volledig te laten informeren, maar u kunt ook ons een mailbericht , sms of terugbel service bericht versturen, Na het ontvangen bericht zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Kortom, sloperij Drenthe ophaaldienst is de regionale specialist en is u graag van dienst om het ophalen en/of verkopen van uw sloop auto , schade auto , kapotte , defecte auto naar wens voor u te organiseren.

De sloperij Drenthe ophaaldienst, koopt ook apk afgekeurde auto’s op en/of nog goede tweedehands auto’s die nog een aanzienlijke restwaarde hebben. Het hoeft daarom niet alleen te gaan om een auto die naar de sloop moet of een auto die gesloopt moet worden. In iedere regio hebben wij iedere dag specialisten rondrijden die in opdracht van onze klanten langskomen om de restwaarde van bijvoorbeeld uw auto te bepalen. Van ons ontvangt u telefonisch een indicatie van de waarde van uw sloopauto of bijvoorbeeld uw schadeauto. Wanneer het nodig is , of op verzoek van u kunnen we een specialist laten langskomen die op locatie een reëel bedrag kan bepalen.

Een sloopauto wordt door een autodemontage bedrijf, autosloop, autosloperij en sloperij gedemonteerd. Alle onderdelen met gelijke grondstoffen worden gescheiden en zorgvuldig gesorteerd. Gespecialiseerde verwerkingsbedrijven halen deze gesorteerde onderdelen op en gaan de stoffen op een geldende wet en regelgeving verwerken. De sloperij Drenthe ophaaldienst zorgt er bijvoorbeeld voor dat de vloeistoffen auto een auto wordt getapt en dat de ruiten van een auto in glasbakken wordt gedaan. Het aanwezig plastic en rubber in een sloopauto wordt ook in een bak verzameld om zo door de verwerkingsbedrijven opgehaald en verwerkt te kunnen worden.

Ook iedere dag worden ons nog goede 2dehands auto’s aangeboden. Wij vinden dat het voor iedere beter is dat deze auto’s een tweede leven moeten hebben en doen daarom ons best om onze klanten te helpen en ondersteunen met onze auto verkoop bemiddeling dienst. Door de crisis in Nederland en de rest van Europa en vele andere werelddelen kunnen veel mensen niet meer de onderhoud en overige auto kosten betalen. Wij spreken iedere dag minimaal drie klanten die in de schuldsanering gaan of ervoor kiezen om komende jaren gebruik te gaan maken van het openbaar vervoer. Voor deze mensen doet de sloperij Drenthe ophaaldienst extra haar best om deze wagens zo spoedig mogelijk op te halen.

Het is goed om telefonisch contact met ons op te nemen om samen over alle eventuele mogelijkheden met betrekking tot uw auto van gedachte te wisselen.

Wij zijn u graag van dienst!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53