Sloopauto Zaandam

Uw oude, ongekeurde of schadeauto raakt u gemakkelijk en snel kwijt via onze sloopauto Zaandam dienst. Bovendien levert het u nog geld op ook en die vergoeding kan hoog oplopen. De afgelopen jaar is onze sloopauto Zaandam service uitgegroeid tot een va n de grootste speler in de Nederlandse markt voor sloop-en demontage auto’s. Ons netwerk spreidt zich uit over het gehele land. Daardoor kunnen wij uw sloopauto, waar dan ook in Nederland, binnen 24 uur ophalen. Maar u profiteert van meer voordelen.

Wanneer u uw sloopauto in regio Zaandam wilt aanbieden kan dat op twee manieren. Vroeger kostte het u veel tijd en vaak ook geld om van een auto die total-loss is, oud of waar hoge reparatiekosten bij kwamen kijken af te komen. Het internet heeft daar verandering in gebracht. Binnen enkele klikken weet u waar u aan toe bent. Wilt u direct contact met een van onze medewerkers? Bel dan met het vermelde telefoonnummer. Wanneer u uw gegevens en de gegevens over de betreffende sloopauto in omgeving Zaandam achterlaat, neemt een van onze sloopauto-specialisten vaak dezelfde dag nog contact met u op.

Hoge vergoeding
Heeft u een van onze ervaren medewerkers aan de lijn? Aarzel dan niet om al uw vragen te stellen. Allereerste vragen wij u gegevens over het voertuig dat u wilt verkopen. De kilometerstand, staat van de auto, de leeftijd en het merk en type zijn van belang om de hoogte van de vergoeding vast te stellen. Zo levert een Japanse auto meer op dan een Franse. U kunt zich ook voorstellen dat een BMW 5-serie meer metaal opbrengt dan een Renault Clio. Als de auto om wat voor reden niet meer rijdt, bijvoorbeeld als de versnellingsbak kapot is, of de koppeling, is dat geen probleem. Onze ophaaldienst heeft al het materieel om de auto veilig te vervoeren. Gaat u akkoord met de verkoopprijs van uw sloopauto in Zaandam, dan kunt u direct een afspraak maken om deze kosteloos op te laten halen. Binnen 24 uur wel te verstaan, overal in Nederland!

De verkoop ter plaatse
Wanneer de sloopauto-ophaaldienst is gearriveerd kost het slecht enkele minuten van uw tijd om de auto over te schrijven. Dit kan op uw thuisadres zijn, of een andere locatie, bijvoorbeeld de plek waar u uw auto gestald heeft. Uiteraard voorzien wij u van een RDW-vrijwaringsbewijs en het overeengekomen bedrag in contanten, zodat u er direct de beschikking over heeft. Vanaf dit moment bent u geen eigenaar meer en betaald u dus ook geen wegenbelasting. Tevens kunt u een eventuele verzekering direct stopzetten. Heel gemakkelijk dus!

Onze sloopauto Zaandam dienst biedt u in het kort de volgende voordelen:

  • landelijk dekkende ophaaldienst
  • altijd bereikbaar
  • hoge vergoedingen
  • binnen 24-uur van uw voertuig af
  • RDW-vrijwaringsbewijs ter plaatse
  • direct contant geld in uw handen

Bent u enkel benieuwd naar de waarde van uw sloopauto in Zaandam?
Neem dan ook contact met ons op. Profiteer van onze ervaring en service en bel vandaag nog. Wij helpen u graag verder.