Sloopauto Verwijderen

Is het u wel eens overkomen? Dat uw auto er plotseling mee ophoudt. Het kan ook zijn dat uw auto wordt afgekeurd of dat deze door een flinke schade total loss wordt verklaard. Vervelend en in veel gevallen wilt u dan zo snel mogelijk uw sloopauto laten verwijderen. Als het even kan zonder al te veel moeite en zo goedkoop mogelijk natuurlijk. In dat geval kan onze sloopauto-verwijder-service u uitstekend van dienst zijn.

Wie zijn we?

Al jaren lang zijn wij een van de belangrijkste spelers op de markt als het gaat om een sloopauto te verwijderen. Dat komt in de eerste plaats omdat we u als klant centraal stellen. Door de jaren heen hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd dat bestaat uit autosloperijen en autodemontage bedrijven door heel Nederland. Hier profiteert u van, want we elke sloopauto in Nederland binnen 24 uur afvoeren.

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig. Het kost u slechts enkele minuten van uw tijd en voor u het weet is uw sloopauto verwijderd en houdt u er nog geld aan over ook. Wanneer u op onze website zit, heeft u twee keuzes. U kunt ervoor kiezen om direct met een van onze sloopspecialisten te bellen. Op deze manier weet u het snelst hoe het verwijderen van de sloopauto precies in zijn werk gaat. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen d.m.v. het online contactformulier. Een van onze medewerkers belt u dan zo snel mogelijk terug.

Wanneer u ons aan de lijn hebt stellen wij u een aantal vragen die van belang zijn om de sloopauto zo snel en netjes mogelijk te verwijderen. Tegelijkertijd kunnen wij u van een accurate waarde- indicatie voorzien.

Elke oude, kapotte of schadeauto is namelijk geld waard! De vragen die wij stellen hebben betrekking op de kilometerstand, de staat van de auto, het merk en type en de leeftijd van het voertuig. Wanneer u akkoord bent met het geboden bedrag voor het verwijderen van uw sloopauto, kunnen we direct overgaan tot het maken van een persoonlijke afspraak. Het spreekt voor zich dat wij hierbij rekening houden met uw agenda. De afspraak kan op elke gewenst locatie in Nederland plaatsvinden. Uw auto hoeft dus niet perse voor de deur te staan.

Praktische afwikkeling m.b.t uw sloopauto verwijderen.

Een van onze sloopauto chauffeurs rijdt naar de afgesproken locatie. Eenmaal gearriveerd kan er ter plekke alles worden geregeld. U overhandigt de chauffeur de betreffende autopapieren, waarna het sloopvoertuig wordt overgeschreven. Uiteraard ontvangt u hiervan een officieel RDW-vrijwaringsbewijs. Tevens overhandigt onze chauffeur u het afgesproken bedrag in contanten. U heeft dus direct de beschikking over contant geld!

Uw sloopauto verwijderen was nog nooit zo makkelijk. De voordelen:

  • 24-uurs bereikbaarheid
  • Direct beschikking over contant geld
  • Ophaalservice door heel Nederland
  • Beste prijs
  • Nationale sloperij dekking

Bel vandaag nog om uw voertuig te laten verwijderen en profiteer van de vele voordelen van onze sloopauto-
verwijder dienst. Heeft u vragen of bent u enkel benieuwd naar wat uw wagen opbrengt?

Bel of vul het formulier vandaag nog in. Wij helpen u graag!