Sloopauto verkopen

Sloopauto verkopen aan ons bedrijf is ook mogelijk, een sloop auto verkopen is tegenwoordig gebruikelijk gezien het belang van de restwaarde van sloopauto’s.

Heeft u een sloopauto te koop dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Sloopauto’s verkopen is financieel aantrekkelijker geworden door de vraag naar ijzer vanuit bijvoorbeeld China.
Sloop autos verkopen is daarom een actueel onderwerp geworden in de Nederlandse huishoudens.

Vroeger bracht je de kapotte auto naar de sloperij in de omgeving en moest je 50 gulden bijbetalen om de auto te laten ophalen en op de auto te laten slopen.
Deze bedrijven hadden vroeger geen goede reputatie door hun klant onvriendelijke benadering en door hun andere ondeugende nevenactiviteiten.

Hoe dan ook is en was het voor de gemeente belangrijk om dit soort bedrijven te laten bestaan, omdat alle sloopauto’s in hun gemeente toch gesloopt en verwerkt moesten worden. Deze autosloop werkzaamheden moeten toch verricht worden door een bedrijf die daar ervaring mee heeft.
Wanneer alle niet gebruikte wagens niet meer opgehaald zouden worden dan zou de betreffende gemeente helemaal vol staan met autowrakken en sloop auto’s en dat is ook niet de gewenste situatie voor de samenleving. Kortom, de gemeentes hebben vaak concessies moeten doen en een oogje moeten dichtknijpen om het ophalen van auto’s mogelijk te maken.

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53

De Sloopauto Verkopen Inkoopcentrale is altijd 7 dagen per week en 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Wanneer u een auto aan ons aan wil bieden dan kunt u ons bellen, mailen, sms-en en/of ons terugbel service formulier invullen en versturen.

Een sloopauto of schadeauto laten ophalen door de Sloopauto Verkopen Inkoopcentrale gebeurt op een dag en tijd die onze klanten het beste uitkomt. Het RDW vrijwaringsbewijs en het geldbedrag ontvang u op locatie. Een kopie moet u naar uw verzekeringsmaatschappij versturen. Het origineel moet u thuis bewaren.

Het verwijderen en ophalen van een sloop auto door een autosloperij wordt door een chauffeur van het autodemontagebedrijf geregeld. De chauffeurs hebben veel ervaring met het weghalen van een auto. Een auto laten slopen door een sloopbedrijf is verbonden aan vele wet- en regelgevingen die door de overheid worden gecontroleerd. Ons bedrijf Sloopauto Verkopen Inkoopcentrale voldoet aan alle normen.

U kunt ook een APK afgekeurde auto of tweedehandsauto of een andere auto die niet naar de autosloop / autosloperij moet aan ons aanbieden. Het maakt ons bedrijf Sloopauto Verkopen Inkoopcentrale niet uit om wat voor auto het gaat wij halen alle sloop auto’s, defecte auto’s en auto’s die naar de sloop moeten op.

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53