Sloopauto Utrecht

Sloopauto Utrecht Ophaaldienst haalt ook sloopauto op in Utrecht, sloopauto’s in Vianen, sloopauto’s in Nieuwegein, sloopauto’s in Amsterfoort, sloopauto’s in Soest, sloopauto’s in Zeist, sloopauto’s in Apeldoorn, sloopauto’s in Woerden, sloopauto’s in Vleuten, sloopauto’s in IJsselstein, sloopauto’s in Houten, sloopauto’s in Hilversum, sloopauto’s in Almere, sloopauto’s in Veenendaal, sloopauto’s in Baarn, sloopauto’s in Bussum,  sloopauto’s in Weesp, sloopauto’s in Huizen, sloopauto’s in Amsterdam, sloopauto’s in Rotterdam, sloopauto’s in Dordrecht etc.

Door onze landelijke ophaaldienst zijn we ook gespecialiseerd in oa bovenstaande regio’s in de omgeving van utrecht. Het kan zijn dat uw plaats , gemeente of dorp er niet tussen staat, Het maakt ons niet uit waar de sloopauto in Nederland staat , wij komen in iedere dorp, gemeent en/of stad. Wanneer u een schade heeft die opgehaald moet worden , of wanneer u uw schadeauto wil verkopen dan kunnen wij ook hiermee helpen , het is ook mogelijk om uw nog goede tweedehandsauto aan ons te verkopen.

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53

Sloopauto Utrecht is altijd 7 dagen per week en 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Wanneer u een auto aan ons aan wil bieden dan kunt u ons bellen, mailen, sms-en en/of ons terugbel service formulier invullen en versturen.

Een sloopauto of schadeauto laten ophalen door Sloopauto Utrecht gebeurt op een dag en tijd die onze klanten het beste uitkomt. Het RDW vrijwaringsbewijs en het geldbedrag ontvang u op locatie. Een kopie moet u naar uw verzekeringsmaatschappij versturen. Het origineel moet u thuis bewaren.

Het verwijderen en ophalen van een sloop auto door een autosloperij wordt door een chauffeur van het autodemontagebedrijf geregeld. De chauffeurs hebben veel ervaring met het weghalen van een auto. Een auto laten slopen door een sloopbedrijf is verbonden aan vele wet- en regelgevingen die door de overheid worden gecontroleerd. Ons bedrijf Sloopauto Utrecht voldoet aan alle normen.

U kunt ook een APK afgekeurde auto of tweedehandsauto of een andere auto die niet naar de autosloop / autosloperij moet aan ons aanbieden. Het maakt ons bedrijf Sloopauto Utrecht niet uit om wat voor auto het gaat wij halen alle sloop auto’s, defecte auto’s en auto’s die naar de sloop moeten op.

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53