Sloopauto te koop

Heeft u een sloopauto te koop? Dan bent u bij inkoopschadeauto.nl aan het juiste adres. Wij kopen uw sloopauto vandaag nog! Vaak hebben mensen een kapotte auto die ze graag willen verkopen, omdat ze denken dat deze auto nog een hoge restwaarde heeft, omdat ze onlangs nog veel onderdelen hebben laten vervangen tijdens bijvoorbeeld een apk-keuring. Het komt daardoor regelmatig voor dat mensen bijvoorbeeld een uitlaat, de accu, de remschijven hebben laten vervangen voor EUR 1000,- en dan verwachten dat ze hun sloop auto te koop kunnen aanbieden voor EUR 500,-.

Voor autosloperijen is het financieel niet aantrekkelijk om deze onderdelen uit de auto te halen om deze vervolgens te kunnen verkopen. De arbeidskosten om deze onderdelen te demonteren zijn hoger dan de opbrengst. Het is om deze reden dat autosloperijen vaak geen onderdelen verkopen maar een auto in zijn geheel slopen.

Sloopauto te koop?

Denk u er over na om uw sloopauto te koop te zetten? Neem dan contact met ons op. Sloopauto’s worden, door de bank genomen, ontdaan van alle plastic en rubber materialen en vloeistoffen om daarna naar een metaalverwerkingsbedrijf gebracht te kunnen worden om een vergoeding te kunnen krijgen voor het ijzer. De autosloperijen krijgen ook vaak nog een geldbedrag voor de accu’s en katalysatoren die onder de vaak nieuwere auto’s zitten. De recent geplaatste onderdelen worden daarom niet te koop gezet.
Helaas gaan deze ook naar de ijzerboeren die hun metaal weer verkopen aan bijvoorbeeld export bedrijven die ijzer verkopen aan China en / of Amerika.

De woorden “sloopauto te koop gevraagd” zien we daarom steeds vaker voorkomen in de advertenties in plaatselijke dagbladen. Dertig jaar geleden werd het huishoudelijke en particuliere metaal nog opgehaald door een Lorre Boer , maar tegenwoordig wordt uw oude auto opgehaald door een moderne takelwagen van een autodemontagebedrijf bij u in de gemeente.

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53

Onze Sloopauto Te Koop Inkoopdienst is 7 dagen per week en 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Wanneer u een auto aan ons aan wil bieden dan kunt u ons bellen, mailen, sms-en en/of ons terugbel service formulier invullen en versturen.

Een sloopauto of schadeauto laten ophalen door de Sloopauto Te Koop Inkoopdienst gebeurt op een dag en tijd die onze klanten het beste uitkomt. Het RDW vrijwaringsbewijs en het geldbedrag ontvang u op locatie. Een kopie moet u naar uw verzekeringsmaatschappij versturen. Het origineel moet u thuis bewaren.

Het verwijderen en ophalen van een sloop auto door een autosloperij wordt door een chauffeur van het autodemontagebedrijf geregeld. De chauffeurs hebben veel ervaring met het weghalen van een auto. Een auto laten slopen door een sloopbedrijf is verbonden aan vele wet- en regelgevingen die door de overheid worden gecontroleerd. Ons bedrijf Sloopauto Te Koop Inkoopdienst voldoet aan alle normen.

U kunt ook een APK afgekeurde auto of tweedehandsauto of een andere auto die niet naar de autosloop / autosloperij moet aan ons aanbieden. Het maakt ons bedrijf Sloopauto Te Koop Inkoopdienst niet uit om wat voor auto het gaat wij halen alle sloop auto’s, defecte auto’s en auto’s die naar de sloop moeten op.

Heeft u een sloopauto te koop? Bel ons direct!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53

 

Uw sloopauto gegarandeerd verkopen?

Heeft u een loop of sloopauto of heeft u een loop of sloopauto te koop? Dan bent u bij inkoopschadeauto.nl aan het juiste adres. Wij zijn specialist in het opkopen van afgedankte auto’s, schadeauto’s en andere voertuigen. Bij ons kunt u uw apk afgekeurde auto verkopen, wij komen vervolgens uw auto ophalen en brengen hem bijvoorbeeld naar autosloperij Einhoven. Bij inkoopschadeauto.nl kunt u altijd uw schadeauto verkopen! Bel direct 06 42 42 80 53 voor een afspraak.