Sloopauto Rotterdam

Sloopauto Rotterdam Ophaaldienst haalt ook sloopauto op in Vlaardingen, sloopauto’s Schiedam, sloopauto Ridderkerk, sloopauto Cappele aan den IJssel, sloopauto Krimpen aan den IJssel, sloopauto Barendrecht, sloopauto Papendrecht, sloopauto Dordrecht, sloopauto Zwijndrecht, sloopauto Gouda, sloopauto Papendrecht, sloopauto Hendrik Ido Ambacht, sloopauto Gorinchem, sloopauto Sliedrecht, sloopauto Den Haag, sloopauto Utrecht en sloopauto Dordrecht etc.

Wij zijn de sloopauto specialist in bovenvermelde plaatsen , maar halen ook sloopauto’s in heel Nederland. Wij daarom niet alleen regionaal de specialisten, maar zijn landelijk ook de grootste sloopauto ophaaldienst. Door onze goed georganiseerde netwerk kunnen wij in iedere dorp, gemeente , plaats en/of stad sloopauto ophalen. Wanneer u een sloopauto heeft die opgehaald moet worden , of een schadeauto die u graag zou willen verkopen dan kunt u zeven dagen in de week contact met ons opnemen , wij zijn u graag van dienst en vertellen u graag meer over onze dienstverlening.

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53

Sloopauto Rotterdam is altijd 7 dagen per week en 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Wanneer u een auto aan ons aan wil bieden dan kunt u ons bellen, mailen, sms-en en/of ons terugbel service formulier invullen en versturen.

Een sloopauto of schadeauto laten ophalen door Sloopauto Rotterdam gebeurt op een dag en tijd die onze klanten het beste uitkomt. Het RDW vrijwaringsbewijs en het geldbedrag ontvang u op locatie. Een kopie moet u naar uw verzekeringsmaatschappij versturen. Het origineel moet u thuis bewaren.

Het verwijderen en ophalen van een sloop auto door een autosloperij wordt door een chauffeur van het autodemontagebedrijf geregeld. De chauffeurs hebben veel ervaring met het weghalen van een auto. Een auto laten slopen door een sloopbedrijf is verbonden aan vele wet- en regelgevingen die door de overheid worden gecontroleerd. Ons bedrijf Sloopauto Rotterdam voldoet aan alle normen.

U kunt ook een APK afgekeurde auto of tweedehandsauto of een andere auto die niet naar de autosloop / autosloperij moet aan ons aanbieden. Het maakt ons bedrijf Sloopauto Rotterdam niet uit om wat voor auto het gaat wij halen alle sloop auto’s, defecte auto’s en auto’s die naar de sloop moeten op.

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53