Sloopauto ophalen

Sloopauto’s ophalen is onze specialiteit. Door het inzetten van professionele werknemers die hun hele leven sloop auto’s hebben opgehaald worden de kapotte auto’s in heel Nederland opgehaald. We ondersteunen onze mensen met goed en professioneel ingerichte takelwagens.

Tijdens het ophalen van een sloop auto kan er veel mis gaan. De lier van de ophaalauto kan stuk gaan waardoor de auto van de auto kan schieten en iemand gewond kan raken. Tijdens het optrekken van de schadeauto kan de wagen te zwaar beladen zijn, waardoor de auto kan gaan slingeren of zelfs kan kantelen. Wanneer uw tweedehandsauto’s door het kantelen van de sleepwagen valt kan er veel schade ontstaan.

Het is daarom van groot belang dat het ophalen van uw sloopauto goed wordt georganiseerd door professionele mensen met ondersteuning van goed werkende sloopauto ophaal wagens. Wij kunnen u daarom garanderen dat het sloop auto ophalen goed wordt geregeld en dat we voor u en voor ons alles naar wens laten verlopen. Van de chauffeur ontvangt u het officiële vrijwaringsbewijs.

Het originele vrijwaringsbewijs moet u thuis in uw administratie goed bewaren, een kopie van het rdw vrijwaringsbewijs moet u opsturen naar uw verzekeringsmaatschappij om uw motorrijtuigenverzekeringen te laten stop zetten. Wanneer u van ons het afgesproken bedrag en het vrijwaringsbewijs heeft ontvangen dan brengen wij uw auto weg naar onze locatie om gedemonteerd te worden. Het kan ook zijn dat we u een goede vergoeding voor de auto hebben gegeven, omdat de auto nog gerepareerd kan worden en opnieuw de automarkt opgaat. Wanneer u een Japanse auto aan ons heeft verkocht, bijvoorbeeld een Toyota , Mitsubischi , Nissan etc dan ontvangt u ook een hoger bedrag voor uw oude auto.
Veel Afrikaanse landen zijn geintreseerd  in onze oude Japanse auto’s.

De auto’s in Nederland worden door oa de apk regeling goed onderhouden in vergelijking met de auto’s uit andere Europese landen, vandaar dat veel Afrikaanse landen onze oude Japanse autootjes graag willen hebben en een betere vergoeding kunnen geven dan dat u zal ontvangen van de regionale autosloperij bij u in de omgeving. Sloopauto’s ophalen van een Japanse automerk verloopt dus anders dan het ophalen van een citroen ophalen of een peugeot ophalen.

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53

De Sloopauto Ophalen Dienst is altijd 7 dagen per week en 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Wanneer u een auto aan ons aan wil bieden dan kunt u ons bellen, mailen, sms-en en/of ons terugbel service formulier invullen en versturen.

Een sloopauto of schadeauto laten ophalen door de Sloopauto Ophalen Dienst gebeurt op een dag en tijd die onze klanten het beste uitkomt. Het RDW vrijwaringsbewijs en het geldbedrag ontvang u op locatie. Een kopie moet u naar uw verzekeringsmaatschappij versturen. Het origineel moet u thuis bewaren.

Het verwijderen en ophalen van een sloop auto door een autosloperij wordt door een chauffeur van het autodemontagebedrijf geregeld. De chauffeurs hebben veel ervaring met het weghalen van een auto. Een auto laten slopen door een sloopbedrijf is verbonden aan vele wet- en regelgevingen die door de overheid worden gecontroleerd. Ons bedrijf Sloopauto Ophalen Dienst voldoet aan alle normen.

U kunt ook een APK afgekeurde auto of tweedehandsauto of een andere auto die niet naar de autosloop / autosloperij moet aan ons aanbieden. Het maakt ons bedrijf Sloopauto Ophalen Dienst niet uit om wat voor auto het gaat wij halen alle sloop auto’s, defecte auto’s en auto’s die naar de sloop moeten op.

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53