Sloopauto Nijmegen

Sloopauto Nijmegen haalt ook sloopauto’s op in: Sloopauto Arnhem, sloopauto Beuningen, sloopauto Wijchen, sloopauto Oss, sloopauto Tiel, sloopauto Rhenen, sloopauto Wageningen, sloopauto Veenendaal, sloopauto Ede, sloopauto Barneveld, sloopauto Apeldoor, sloopauto Zwolle, sloopauto Deventer, sloopauto Zutphen, sloopauto Enschede, sloopauto Almelo.

Met onze sloopauto ophaaldienst organisatie kunnen wij in alle plaatsen van Nederland auto’s ophalen, het maakt ons daarom niet uit in welke plaats de auto staat. Zeven dagen per week en vierentwintig uur per dag kunt u ons bellen, wij zijn u graag van dienst en nemen net even wat meer de tijd om samen met u te inventariseren wat de beste oplossing is voor uw auto.

\Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53

Sloopauto Nijmegen is altijd 7 dagen per week en 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Wanneer u een auto aan ons aan wil bieden dan kunt u ons bellen, mailen, sms-en en/of ons terugbel service formulier invullen en versturen.

Een sloopauto of schadeauto laten ophalen door Sloopauto Nijmegen gebeurt op een dag en tijd die onze klanten het beste uitkomt. Het RDW vrijwaringsbewijs en het geldbedrag ontvang u op locatie. Een kopie moet u naar uw verzekeringsmaatschappij versturen. Het origineel moet u thuis bewaren.

Het verwijderen en ophalen van een sloop auto door een autosloperij wordt door een chauffeur van het autodemontagebedrijf geregeld. De chauffeurs hebben veel ervaring met het weghalen van een auto. Een auto laten slopen door een sloopbedrijf is verbonden aan vele wet- en regelgevingen die door de overheid worden gecontroleerd. Ons bedrijf Sloopauto Nijmegen voldoet aan alle normen.

U kunt ook een APK afgekeurde auto of tweedehandsauto of een andere auto die niet naar de autosloop / autosloperij moet aan ons aanbieden. Het maakt ons bedrijf Sloopauto Nijmegen niet uit om wat voor auto het gaat wij halen alle sloop auto’s, defecte auto’s en auto’s die naar de sloop moeten op.

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53