Sloopauto Hoofddorp

Sloopauto Hoofddorp is de technische up-to-date autosloop en demontage inrichting voor heel de Haarlemmermeer. Met de primeur op het gebied van online registratie en afmelding bij de RDW!

Per 1 januari 2014 is de applicatie Online Registratie Auto Demontage (ORAD) toegekend.
Alleen door de brancheorganisatie STIBA en de RDW erkende en gecertificeerde bedrijven komen voor deze practische applicatie in aanmerking. In de praktijk betekent dit dat alle handelingen qua registratie en afmelding bij het RDW-kentekenregister online via de computer verlopen.
Als alle mutaties na controle en doublecheck zijn goedgekeurd, krijgt u meteen het RDW vrijwaringsbewijs op een blanco a4tje ter plekke uit de printer geprint. Wij demonteren en slopen uw auto volgens de jongste Natuur & Milieu wet- en regelgeving. Een vertrouwd adres voor uw sloopopdracht.

Bel mobiel 06 – 42 42 80 53 of maak gebruik van de BEL ME TERUG SERVICE.
Wilt u voor een faire prijs van uw afgeschreven motorvoertuig af? Of het nu een APK afgekeurde wagen is, een total loss na een verkeersongeval, of einde trouwe dienst.

Onze vaktechnisch geschoolde en ‘on the job’ getrainde medewerkers staan u graag te woord. Aan de hand van uw autodocumenten en uw info over de staat van uw auto, zijn zij in staat u een waardebepaling en vrijblijvende prijsopgaaf te doen. Onze Buitendienst haalt uw auto op bij u voor de deur, op een tijdstip dat u schikt. De chauffeur rondt de transactie af met een factuur die u cash betaald krijgt, met het gratis RDW vrijwaringsbewijs. De auto, de kentekenplaten en de kentekenbewijzen neemt hij in. De kentekenplaten worden vernietigd, de doorgeknipte kentekencard krijgt u als bewijs bij het vrijwaringsbewijs.

Bied uw auto aan via het e-mailformulier, met digitale foto’s, voor snel aanbod!
Deze digitale dienst stelt onze inkoper in staat u in no time een aanbod uit te brengen.

Intern MEMO – RDW, STIBA, ARN. – Per 1 januari 2014 heeft de Rijksdienst voor Wegverkeer wijzigingen doorgevoerd wat betreft de registratie kentekenbewijzen en de verwerking ervan.

 1. Per 1 januari 2014 is de kentekencard, ter grootte van bankpas/creditcard ingevoerd.
  Op de pas staan de vertrouwde gegevens, die identiek ‘antifraude’ in de chip zijn opgeslagen.
 2. De Online Registratie Auto Demontage (ORAD) applicatie op de bedrijfscomputer.
  Via de ORAD kan de, RDW-bevoegde, medewerker met uw nieuwe kentekencard of uw oude papieren kentekenbewijs, online de wijzigingen van uw auto in de registratie van het RDW-kentekenregister doorvoeren. Bij verkoop zal het motorvoertuig automatisch aan de bedrijfsvoorraad worden toegevoegd met het kenmerk: ‘gesloopt.’ U levert met uw auto de autopapieren in en de beide kentekenplaten die worden vernietigd. Uw kentekencard wordt doorgeknipt en u krijgt op een blanco a4 uw RDW-vrijwaringsbewijs geprint.

BEL NU SLOOPAUTO HOOFDDORP – MOBIEL 06 – 42 42 80 53 VOOR ADVIES EN INFORMATIE ALS UW AUTO IN EEN DER VOLGENDE CATEGORIEEN VALT!

Personenvoertuigen

 1. Sloopauto’s, autowrakken, total loss, kortom: technisch afgeschreven in verband met verkeersongeluk, afkeuring APK, of einde autoleven. Waardevol in verband met schroot.
  Milieuverantwoorde demontage & sloop, en recycling via de ARN-fabriek.
 2. Occasions: Bij voorkeur niet te oude voertuigen, laag kilometrage, of ‘cosmetische’ schade.

  Goederentransport, Four Wheel Drives, Pick Up Trucks en Heavy Duty Performance

 3. Bestelbusjes. Diverse typen en uitvoeringen. Enkele of dubbele cabine, in combinatie met een gesloten of open korte of lange laadbak, al dan niet overdekt met een harde kap of afdekzeil.
 4. Lichte vrachtwagens, type Logistieke Services op volume, bestuurbaar met rijbewijs B/E,
 5. Voor het werk ‘off the road’, zoals 4 . 4, en Pick up Trucks en dergelijke.

  Exportauto’s

 6. Export is onze wereldwijde expertise. Kennis van vraag en aanbod op de regionale markten via onze lokale agenten die met ons samenwerken.

Bel voor een verkoopgesprek, of vrijblijvend informatie en advies.

Sloopauto Hoofddorp 06 – 42 42 80 53 of gebruik de BEL ME TERUG SERVICE