Sloopauto Hengelo

Sloopauto Hengelo Ophaaldienst, tevens opkopen schadeauto’s en gebruikte auto’s.

De Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst is het grootste Sloopauto Ophaalbedrijf in Nederland en halen in iedere regio, stad, gemeente en dorp alle defecte auto’s op.

Dagelijks komen wij oa in de volgende plaatsen: Hengelo, Twekkelo, Delden, Bentelo, Zeldam, Goor, Stokkum, Markelo, Achterhoek,  Pothoek, Schoolbuurt, Elsenerbroek, Elsen, Ambt Delden, Rijssen, Enter, Bornerbroek, Notter, Noetsele, Nijverdal, Haarle, Huisen, Hellendoorn, Elen, Luttenberg, Marle, Daalerveen, Hankate, Vriezenveen, Westerhoeven, Albergen, Fleringen, Manaparochie, Harbrinkhoek, Aadorp, Beekdorp, Weerselo, Reutum, Dulder, Rossum, Lemselo, Groot Agelo, Azelo, Bomerbroek, Tusveld, Oldenzaal, Enschede.

Het is ons gelukt om auto’s op alle dagen van de week op te halen en op een tijdstip die onze klanten aangeven. Het is daarom niet meer nodig om zelf de sloop auto te brengen of weg te laten slepen naar een autosloperij in Hengelo en omgeving of Enschede en omgeving.
Wij zijn ons bewust dat iedereen in Nederland het druk heeft en geen zin heeft om zelf de auto met een sleepkabel te vervoeren.

Ook is er veel behoefte om de auto te laten ophalen in de avonduren. Het is goed om duidelijk aan te geven waar uw voorkeur naar uitgaat. Wij doen er alles aan om het ophalen van uw kapotte auto naar wens te laten verlopen. Wij vertellen u graag alles over onze dienstverlening.

 

Bel ons om een afspraak te maken!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53

Sloopauto Hengelois altijd 7 dagen per week en 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Wanneer u een auto aan ons aan wil bieden dan kunt u ons bellen, mailen, sms-en en/of ons terugbel service formulier invullen en versturen.

Een sloopauto of schadeauto laten ophalen door de Sloopauto Hengelo gebeurt op een dag en tijd die onze klanten het beste uitkomt. Het RDW vrijwaringsbewijs en het geldbedrag ontvang u op locatie. Een kopie moet u naar uw verzekeringsmaatschappij versturen. Het origineel moet u thuis bewaren.

Het verwijderen en ophalen van een sloop auto door een autosloperij wordt door een chauffeur van het autodemontagebedrijf geregeld. De chauffeurs hebben veel ervaring met het weghalen van een auto. Een auto laten slopen door een sloopbedrijf is verbonden aan vele wet- en regelgevingen die door de overheid worden gecontroleerd. Ons bedrijf Sloopauto Hengelo voldoet aan alle normen.

U kunt ook een APK afgekeurde auto of tweedehandsauto of een andere auto die niet naar de autosloop / autosloperij moet aan ons aanbieden. Het maakt ons bedrijf Sloopauto Hengelo niet uit om wat voor auto het gaat wij halen alle sloop auto’s, defecte auto’s en auto’s die naar de sloop moeten op.

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53