Autosloperij Heerhugowaard

Autosloperij ophaal- en schadeauto verkoop site

Nieuws: Tijdens de Regionale Business Event Days in een evenementenhal in Heerhugowaard hebben de automaterialen bedrijven een alliantie vormgegeven om onderdelen van sloopauto en schadeauto uit de volgende plaatsen te her-gebruiken:

Hensbroek, Rustenburg, Wogmeer, Noorddijk, Berkhout, Spierdijk, Noordermeer, Zuidermeer, Spanbroek, Wadway, Wijzend, Zwaag, Hoorn,  Blokker, Hoogkarspel, Venhuizen, Westwoud, Enkhuizen, Andijk, Wervershoof, Medemblik, Winkel, Aartswoud, Moerbeek, Langereis, Dirkshoorn, Stroet, Warmenhuizen, Burgervlotburg, Krabbendam, Schoordam, Catrijp, Bergen, Aagtdorp, Schermerhorn, Stompetoren, Avenhorn, De Goorn, Grosthuizen, Middenbeemster, Edam, Purmerend, Volendam, Katwoude, Monnickedam.

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53

In het ontwerp staat dat de autosloperijen in bovenstaande regio’s hun uiterste best gaan doen om niet meer aangeboden sloopauto’s per direct laten pletten t.b.v. de metaalverwerkingsbedrijven. Het is de bedoeling dat ze vanaf heden alle merken en types auto’s op voorraad hebben om zo alle gebruikte onderdelen kunnen leveren aan de eigenaar van de tweedehandsauto die een gebruikte auto onderdeel nodig heeft.

Wij denken dat met deze overeenkomst een begin en voorbeeld is gerealiseerd waar andere sloperijen in Nederland en Europa anders gaan denken en anders gaan doen en niet meer alleen denken om zo spoedig mogelijk de meeste omzet per sloopwagen te behalen. Met dit initiatief stellen de autodemontagebedrijven in genoemde regio’s het milieu voorop en is het streven van de hoogste omzetsnelheid per defecte auto op een tweede plaats gekomen.

Bel ons om een afspraak te maken!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53

Autosloperij Heerhugowaard is altijd 7 dagen per week en 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Wanneer u een auto aan ons aan wil bieden dan kunt u ons bellen, mailen, sms-en en/of ons terugbel service formulier invullen en versturen.

Een sloopauto of schadeauto laten ophalen door Autosloperij Heerhugowaard gebeurt op een dag en tijd die onze klanten het beste uitkomt. Het RDW vrijwaringsbewijs en het geldbedrag ontvang u op locatie. Een kopie moet u naar uw verzekeringsmaatschappij versturen. Het origineel moet u thuis bewaren.

Het verwijderen en ophalen van een sloop auto door een autosloperij wordt door een chauffeur van het autodemontagebedrijf geregeld. De chauffeurs hebben veel ervaring met het weghalen van een auto. Een auto laten slopen door een sloopbedrijf is verbonden aan vele wet- en regelgevingen die door de overheid worden gecontroleerd. Ons bedrijf Autosloperij Heerhugowaard voldoet aan alle normen.

U kunt ook een APK afgekeurde auto of tweedehandsauto of een andere auto die niet naar de autosloop / autosloperij moet aan ons aanbieden. Het maakt ons bedrijf Autosloperij Heerhugowaard niet uit om wat voor auto het gaat wij halen alle sloop auto’s, defecte auto’s en auto’s die naar de sloop moeten op.

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53