Sloopauto Haarlem

Autosloop bedrijven in: Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Vijfhuizen, Diemen, Zaandam, Zaanstad, Abcoude, Alkmaar, Heerhugowaard, Bloemendaal, Zandvoort, Lisse, Katwijk aan Zee en andere sloperij plaatsen in Noord Holland kunnen minder sloop auto’s van oudere mensen ophalen dan een paar jaar geleden.

Minister Schulz heeft besloten om de keuring grens van ouderen motorrijtuig bestuurders te verhogen van de leeftijd 70 jaar naar de leeftijd van 75 jaar.

Uit onderzoek is gebleken dat oudere mensen en vrouwen voorzichtiger rijden van mannen en bestuurders van een lager leeftijd. Sloperijen in Haarlem, Hoofddorp, Diemen, Zaandam, Zaanstad , Alkmaar, Heerhugowaard en Amstelveen zullen door deze wetswijziging minder sloopauto’s aangeboden krijgen van autobezitters van deze leeftijd.

Door het verhogen van de leeftijd zal het aanbod van sloopauto’s van oudere mensen verminderen. Ook zal hierdoor de verkoop van 45 km auto’s minder worden. Door het vijf jaar uitstellen van de keuringsdatum, zullen de premie-schade statistieken van de verzekeringsmaatschappijen in Nederland veranderen.

Oudere mensen hebben meer hun best moeten doen voor het aanschaffen van een auto dan de jeugd. Door de toegenomen welvaart krijgen de jongeren tegenwoordig een goed tweedehands auto van hun ouders. Door het generatie verschil zijn oudere mensen zuiniger op hun nieuwe en/of tweede hands auto. Oudere mensen zullen hun defecte auto eerder laten repareren en laten herstellen dan autobezitters van de leeftijd van 20 jaar tot 30 jaar.

Moet uw oude vertrouwde auto naar de sloop gebracht worden, dan is het goed contact met ons op te nemen. Wij vertellen u over onze sloopauto ophaal dienst werkzaamheden en laten uw auto de volgende dag ophalen door een chauffeur.

Wij kopen sloopauto’s en kopen alle gebruikte auto’s op in alle gemeentes, plaatsen en dorpen in Nederland.

Bel ons op om u goed en volledig te laten informeren over onze bijzondere dienstverlening.

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53