Sloopauto Friesland

Onze sloopauto ophaaldienst koopt alle sloopauto’s op in Friesland. Wij kopen ook alle schadeauto’s op en alle auto’s die apk zijn afgekeurd. In iedere regio van Nederland rijden onze auto’s om alle particuliere auto’s op te halen en/of op te kopen.

Wij komen oa ook in de onderstaande plaatsen om sloopauto’s op te halen: Leeuwarden, Sneek, Joure, Franeker, Burgum, Drachten, Lemmer, Wolvega, Scherpenzeel, Noordwolde, Willemsoord, Zorgvlied, Beilen, Steenwijk, Hoogeveen, Dwingeloo, Witteveen, Schoonoord, Emmen, Coevorden, Laar, Hardenberg, Dedemsvaart, Zuidworlde, Meppel, Giethoorn, Staphorst, Hasselt, Genemijden, Nieuwleusden, Witteveen, Beilen, Assen, Kloosterveen, Veenhuizen, Hooghalen, Vredenheim, Zuidlaren, Oosterwolde.

Bel ons om een afspraak te maken!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53

Sloopauto Friesland is altijd 7 dagen per week en 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Wanneer u een auto aan ons aan wil bieden dan kunt u ons bellen, mailen, sms’en en/of ons terugbel service formulier invullen en versturen.

Een sloopauto of schadeauto laten ophalen door Sloopauto Friesland gebeurt op een dag en tijd die onze klanten het beste uitkomt. Het RDW vrijwaringsbewijs en het geldbedrag ontvang u op locatie. Een kopie moet u naar uw verzekeringsmaatschappij versturen. Het origineel moet u thuis bewaren.

Het verwijderen en ophalen van een sloop auto door een autosloperij wordt door een chauffeur van het autodemontagebedrijf geregeld. De chauffeurs hebben veel ervaring met het weghalen van een auto. Een auto laten slopen door een sloopbedrijf is verbonden aan vele wet- en regelgevingen die door de overheid worden gecontroleerd. Ons bedrijf Sloopauto Friesland voldoet aan alle normen.

U kunt ook een APK afgekeurde auto of tweedehandsauto of een andere auto die niet naar de autosloop / autosloperij moet aan ons aanbieden. Het maakt ons bedrijf Sloopauto Friesland niet uit om wat voor auto het gaat wij halen alle sloop auto’s, defecte auto’s en auto’s die naar de sloop moeten op.

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53