Sloopauto Eindhoven

Sloopauto Einhoven Ophaaldienst haalt ook sloopauto’s op in sloopauto Den Bosch, sloopauto Veldhoven, sloopauto Best, sloopauto Oirschot, sloopauto Geldrop, sloopauto Boxtel, sloopauto Oisterwijk, sloopauto, Sint Oedenrode, sloopauto Schijndel, sloopauto Helmond, Tilburg, sloopauto Rosmalen.

Wij halen sloopauto’s op in heel Nederland en kunnen daarom ook in bovenstaande plaatsen. Aan ons kunt u ook uw beschadigde auto verkopen, schadeauto verkopen, tweedehandsauto verkopen, occassion verkopen, schadeauto verkopen, schadeauto’s aanbieden, defecte auto verkopen, uw auto snel verkopen etc. etc.

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53

Sloopauto Eindhoven is altijd 7 dagen per week en 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Wanneer u een auto aan ons aan wil bieden dan kunt u ons bellen, mailen, sms-en en/of ons terugbel service formulier invullen en versturen.

Een sloopauto of schadeauto laten ophalen door Sloopauto Eindhoven gebeurt op een dag en tijd die onze klanten het beste uitkomt. Het RDW vrijwaringsbewijs en het geldbedrag ontvang u op locatie. Een kopie moet u naar uw verzekeringsmaatschappij versturen. Het origineel moet u thuis bewaren.

Het verwijderen en ophalen van een sloop auto door een autosloperij wordt door een chauffeur van het autodemontagebedrijf geregeld. De chauffeurs hebben veel ervaring met het weghalen van een auto. Een auto laten slopen door een sloopbedrijf is verbonden aan vele wet- en regelgevingen die door de overheid worden gecontroleerd. Ons bedrijf Sloopauto Eindhoven voldoet aan alle normen.

U kunt ook een APK afgekeurde auto of tweedehandsauto of een andere auto die niet naar de autosloop / autosloperij moet aan ons aanbieden. Het maakt ons bedrijf Sloopauto Eindhoven niet uit om wat voor auto het gaat wij halen alle sloop auto’s, defecte auto’s en auto’s die naar de sloop moeten op.

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53