Sloopauto Dordrecht

Autosloperijen Dordrecht koopt alle auto’s op in Nederland!

Onze sloopauto ophaaldienst haalt ook sloop auto’s op in: Gorinchem, Leerdam, Hardinxveld Giessendam, Sliedrecht, Barendrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Oud Alblas, Dordrecht, Sliedrecht, Ridderkerk, Hendrik Ido Ambacht, Lekkerkerk, Maasdam, Puttershoek, ‘s Gravendeel, Alblasserdam, Lekkerkerk, Krimpen aan den Lek, Strijen, Moerdijk, Klundert, Made, Zevenbergen.

Binnen 24 uur wordt uw auto opgehaald op de dag en tijd die u het beste uitkomt. Wanneer uw auto dezelfde dag moet worden opgehaald dan is het goed om uw wens met ons te bespreken. De chauffeur geeft u op de door u aangegeven locatie het vrijwaringsbewijs. U moet het origineel goed tussen uw administratie bewaren, het kopie moet u versturen naar uw verzekeringsmaatschappij om uw auto verzekering te kunnen beëindigen.

Bel ons om een afspraak te maken!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53

Sloopauto Dordrecht is altijd 7 dagen per week en 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Wanneer u een auto aan ons aan wil bieden dan kunt u ons bellen, mailen, sms-en en/of ons terugbel service formulier invullen en versturen.

Een sloopauto of schadeauto laten ophalen door Sloopauto Dordrecht gebeurt op een dag en tijd die onze klanten het beste uitkomt. Het RDW vrijwaringsbewijs en het geldbedrag ontvang u op locatie. Een kopie moet u naar uw verzekeringsmaatschappij versturen. Het origineel moet u thuis bewaren.

Het verwijderen en ophalen van een sloop auto door een autosloperij wordt door een chauffeur van het autodemontagebedrijf geregeld. De chauffeurs hebben veel ervaring met het weghalen van een auto. Een auto laten slopen door een sloopbedrijf is verbonden aan vele wet- en regelgevingen die door de overheid worden gecontroleerd. Ons bedrijf Sloopauto Dordrecht voldoet aan alle normen.

U kunt ook een APK afgekeurde auto of tweedehandsauto of een andere auto die niet naar de autosloop / autosloperij moet aan ons aanbieden. Het maakt ons bedrijf Sloopauto Dordrecht niet uit om wat voor auto het gaat wij halen alle sloop auto’s, defecte auto’s en auto’s die naar de sloop moeten op.

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53