Sloopauto Diemen

Sloopauto Diemen is een hypermodern autosloop- en demontagebedrijf. Erkend en gecertificeerd door de brancheorganisatie STIBA en de Rijksdienst voor Wegverkeer. Per 1 januari 2014 hebben wij ook de bevoegdheid applicatie Online Registratie Auto Demontage (ORAD) van de RDW.
In de praktijk betekent dat wij alle administratie en registratie via de bedrijfscomputer online met het RDW kentekenregister kunnen afhandelen.

Verkoop nu uw afgeschreven auto, total loss, autowrak of sloopauto aan Sloopauto Diemen.
Benut het digitale e-mailformulier, aangevuld met digitale foto’s. Reply-mail volgt met aanbod.
Bel mobiel 06 – 42 42 80 53 of maak gebruik van de BEL ME TERUG SERVICE.
In beide gevallen krijgt u een medewerker aan de lijn die u van dienst kan zijn omtrent de verkoop van uw motorvoertuig. Informatie en advies zijn vrijblijvend. Aan de hand van uw autodocumenten en RDW-kentekenregistratie, en de staat waarin de auto zich bevindt bepalen wij de waarde en de eventuele verkoopprijs.

Bij verkoop van uw wagen aan Sloopauto Diemen maken wij met onze Buitendienst voor u een afspraak. Wanneer en waar het u schikt haal de takelwagen uw auto op. De chauffeur annex schadeexpert bepaalt de definitieve aankoopprijs. Die wordt op rekening gesteld en u cash betaald. Tevens ontvangt u om niet het verplichte RDW-vrijwaringsbewijs. Met de auto levert u het kentekenbewijs of de nieuwe kentekencard in en de beide kentekenplaten van de auto. De kentekenplaten worden vernietigd en de kentekencard doorgeknipt, die u als bewijs terugkrijgt.
Wij staan verder garant voor een milieuvriendelijke recycling van uw sloopauto.

Intern MEMO – RDW, STIBA, ARN. – Per 1 januari 2014 heeft de Rijksdienst voor Wegverkeer wijzigingen doorgevoerd wat betreft de registratie kentekenbewijzen en de verwerking ervan.

 1. Per 1 januari 2014 is de kentekencard, ter grootte van bankpas/creditcard ingevoerd.
  Op de pas staan de vertrouwde gegevens, die identiek ‘antifraude’ in de chip zijn opgeslagen.
 2. De Online Registratie Auto Demontage (ORAD) applicatie op de bedrijfscomputer.
  Via de ORAD kan de, RDW-bevoegde, medewerker met uw nieuwe kentekencard of uw oude papieren kentekenbewijs, online de wijzigingen van uw auto in de registratie van het RDW-kentekenregister doorvoeren. Bij verkoop zal het motorvoertuig automatisch aan de bedrijfsvoorraad worden toegevoegd met het kenmerk: ‘gesloopt.’ U levert met uw auto de autopapieren in en de beide kentekenplaten die worden vernietigd. Uw kentekencard wordt doorgeknipt en u krijgt op een blanco a4 uw RDW-vrijwaringsbewijs geprint.

BEL NU SLOOPAUTO DIEMEN – MOBIEL 06 – 42 42 80 53 VOOR INFORMATIE
ALS UW AUTO IN EEN DER VOLGENDE CATEGORIEEN VALT!

Personenvoertuigen

 1. Autowrakken, total losses, dus sloopauto’s zijn van waarde voor het smelten van het oud ijzer en de andere metalen. De ARN-fabriek shreddert het wrak tot grondstoffen voor de recycling.
 2. Schadeauto’s en occasions worden via autoschadeherstel en keuring door de RDW, cq APK-keuring en een grote beurt weer opgenomen worden in de handelsvoorraad.

  Goederentransport en Heavy Duty Four Wheel Drive en Pick Up Trucks

 3. Bestelbussen van VW en Ford zijn wegberijdend geweest voor de mobiliteit van het midden- en kleinbedrijf. Personenvervoer, personeel, gereedschap en materiaal, voor elke job was wel een combinatie van enkele of dubbele cabine, korte of lange laadbak, al dan niet open of gesloten.
 4. Lichte vrachtwagens, met rijbewijs B/E te rijden, vormen een enorme vloot die Logistiek Nederland in staat stelt de bezorgdiensten uit te voeren.
 5. Four wheel drive en pick up trucks 4.4 zijn ideaal voor het werk waar de gebaande paden overgaan ruig terrein. Gewilde gemotoriseerde werkpaarden voor off the road werk.

  Exportauto’s

 6. Via het WorldWideWeb blijven wij op de hoogte van vraag en aanbod van de gezochte merken en typen automobielen die ‘hot’ zijn. Onze exportmedewerker adviseert u graag over de export mogelijkheden.

Onze medewerkers zijn u graag van dienst om u te informeren over de verkoop.

Sloopauto Diemen 06 – 42 42 80 53 of maak gebruik van de BEL ME TERUG SERVICE