Sloopauto Den Haag

Overheid gaat 100 miljoen euro per jaar besparen op het onderwerp mbt het verwerken van sloopauto’s conform het huidige ARN model

Uit interne stukken hebben wij vernomen dat de Nederlandse overheid gaat stoppen met het ondersteunen van het huidige ARN sloopauto verwerkingsbeleid.

Wij hebben vernomen dat een aantal sloperijen uit Amsterdam en Den Haag binnenkort geen gebruik meer gaan maken van de diensten van de ARN

In America en ook bijvoorbeeld in Engeland worden door de autosloperijen opgehaalde sloop auto’s alleen nog maar ontzien van de aanwezige vloeistoffen.

De sloperijen hoeven dus niet meer het rubber, plastic en bijvoorbeeld het glas van de sloop auto te halen en deze materialen in aparte door de ARN beschikbaar gestelde bakken / containers te plaatsen.

De autosloperijen in Nederland kunnen in de toekomst de gehele, niet gedemonteerde sloopauto aanbieden aan het metaal verwerkingsbedrijf die gebruik maakt van een moderne multi functionele shredder.

De shredder vermaalt de auto en de shredder sorteert daarna alle afvalstoffen. Het glas wordt gesorteerd door deze machine, het rubber wordt door verwerking van etc.

De autodemontage bedrijven in Nederland gaan hierdoor minimaal EUR 15.000,= per maand besparen.

Voor alle autosloop bedrijven in bijvoorbeeld Amsterdam en Den Haag zal er ook een administratieve ARN besparing van EUR 5.000,= zijn per jaar.

Het positief financiële resultaat, per autosloopbedrijf , zal met 30 % toenemen.

Door het positief resultaat aan het eind van het jaar zal de belastingdienst ook van alle 400 auto sloperijen 50 % meer ontvangen en kan het zgn Kat & Muis Spel van afgelopen 30 jaar ten einde komen.

De ARN zal na plaatsing van de nieuwe moderne Shredders komende jaren nog een adviserende rol vervullen en na verwachting. over vijf jaar niet meer van toegevoegde waarde zijn en opgeheven worden.

Afgelopen jaren hebben ook vele autosloopbedrijven hun lidmaatschap bij STIBA opgezegd.

Momenteel zijn beide organisaties er alles aan het doen om hun bijzondere posities in de sloopauto markt te behouden en zien niet in dat de nieuwe technische en internet ontwikkelingen.

De partijen in de eerste kamer zijn zich ook bewust geworden dat huidige ARN verwerkings-structuur meer geld kost voor de autosloperijen en samenleving dan dan het geld opbrengt.

Vele sloperijen in Nederland zijn door het huidige ARN afvalverwerkingsbeleid in de financiële problemen gekomen.

Bovenstaande onderwerp is afgelopen maanden met vele autodemontage bedrijven besproken en alle autosloperijen juichen de nieuwe ontwikkelingen toe.

Kortom, de drie grootste partijen in Nederland zijn het met elkaar eens dat zij beter kunnen investeren in de nieuwe verwerkingsmachines dan in het blijven investeren in het bureaucratisch model van de ARN.

Geschreven door: J Vulpenhorst

Wij halen ook sloopauto’s op in Leiden, sloopauto’s in Zoetermeer, sloopauto’s in Delft, Sloopauto’s in Voorburg, sloopauto’s in Scheveningen, sloopauto’s in Rijswijk, sloopauto’s in Leidschendam, sloopauto’s in Bleiswijk, sloopauto’s in Wassenaar, sloopauto’s in Katwijk, sloopauto’s in Monster, sloopauto’s in Pijnacker, sloopauto’s in Utrecht, sloopautos’s in Rotterdam en sloopauto’s in Dordrecht.

Wanneer u een sloop auto heeft staan in bijvoorbeeld bovenvermelde opgave dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen, u heeft dan direct contact met een medewerker. Wij zullen u dan alles vertelen over hoe het in z’n werk om een sloopauto op te halen bij de mensen thuis of op een andere locatie. U kan zelf bepalen waneer de auto opgehaald moet worden ook de gewenste tijd moet u aan ons doorgeven. Het is ook mogelijk om de sloopauto in het weekend te laten ophalen. U ontvangt op locatie het officiele rdw vrijwaringsbewijs. Het originele exemplaar moet u thuis tussen uw administratie goed bewaren. Het kopie moet u versturen naar uw motorrijtuigen verzekeraar. De verzekeringsmaatschappij kan dan na ontvangst van het kopie uw verzekering stop zetten en/of veranderen wanneer u een andere auto heeft gekocht.

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53

Sloopauto Den Haag is altijd 7 dagen per week en 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Wanneer u een auto aan ons aan wil bieden dan kunt u ons bellen, mailen, sms-en en/of ons terugbel service formulier invullen en versturen.

Een sloopauto of schadeauto laten ophalen door Sloopauto Den Haag gebeurt op een dag en tijd die onze klanten het beste uitkomt. Het RDW vrijwaringsbewijs en het geldbedrag ontvang u op locatie. Een kopie moet u naar uw verzekeringsmaatschappij versturen. Het origineel moet u thuis bewaren.

Het verwijderen en ophalen van een sloop auto door een autosloperij wordt door een chauffeur van het autodemontagebedrijf geregeld. De chauffeurs hebben veel ervaring met het weghalen van een auto. Een auto laten slopen door een sloopbedrijf is verbonden aan vele wet- en regelgevingen die door de overheid worden gecontroleerd. Ons bedrijf Sloopauto Den Haag voldoet aan alle normen.

U kunt ook een APK afgekeurde auto of tweedehandsauto of een andere auto die niet naar de autosloop / autosloperij moet aan ons aanbieden. Het maakt ons bedrijf Sloopauto Den Haag niet uit om wat voor auto het gaat wij halen alle sloop auto’s, defecte auto’s en auto’s die naar de sloop moeten op.

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53