Autosloperij Assen

Sloopauto Assen, hoogste prijs voor uw schadeauto en tweedehands auto’s

Groot verschil tussen de ijzerprijs in Drenthe en de ijzerprijs in bijvoorbeeld Rotterdam. Sloop auto te koop zetten, sloopauto verkopen of geld vragen voor een oude auto is geen dagelijks onderwerp.
Oude auto bezitters in de volgende plaatsen kunnen nog een hoog bedrag ontvangen: Assen, Veendam, Stadskanaal, Emmen, Winschoten, Steenwijk, Wolvega, Gieten, Rolde, Ter Apel, Veenhuizen Kloosterveen, Oosterwolde, Appelscha, Hooghalen, Zuidlaren.

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53

De metaalverwerkingsbedrijven in bijvoorbeeld Rotterdam ontvangen orders van bedrijven uit India , China en Japan. De economie in deze landen verlopen goed en zij maken een sterke groei door. Om deze economie te ondersteunen hebben deze landen ijzer nodig. De metaal verwerkingsbedrijven in Rotterdam verzamelen het metaal en laten het naar de genoemde landen verschepen. Het is dus een kwestie van vraag en aanbod en de logistieke voordelen de sloopauto bezitters in de bijvoorbeeld de vier grote steden en alle gemeentes daarom heen.

Bel ons om een afspraak te maken!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53

Autosloperij Assenis altijd 7 dagen per week en 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Wanneer u een auto aan ons aan wil bieden dan kunt u ons bellen, mailen, sms-en en/of ons terugbel service formulier invullen en versturen.

Een sloopauto of schadeauto laten ophalen door de Autosloperij Assen gebeurt op een dag en tijd die onze klanten het beste uitkomt. Het RDW vrijwaringsbewijs en het geldbedrag ontvang u op locatie. Een kopie moet u naar uw verzekeringsmaatschappij versturen. Het origineel moet u thuis bewaren.

Het verwijderen en ophalen van een sloop auto door een autosloperij wordt door een chauffeur van het autodemontagebedrijf geregeld. De chauffeurs hebben veel ervaring met het weghalen van een auto. Een auto laten slopen door een sloopbedrijf is verbonden aan vele wet- en regelgevingen die door de overheid worden gecontroleerd. Ons bedrijf Autosloperij Assen voldoet aan alle normen.

U kunt ook een APK afgekeurde auto of tweedehandsauto of een andere auto die niet naar de autosloop / autosloperij moet aan ons aanbieden. Het maakt ons bedrijf Autosloperij Assen niet uit om wat voor auto het gaat wij halen alle sloop auto’s, defecte auto’s en auto’s die naar de sloop moeten op.

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53