Sloopauto Amsterdam

Sloopauto Amsterdam Ophaaldienst haalt ook uw sloopauto op in Haarlem, sloopauto’s Bloemendaal, sloopauto’s Zandvoort, sloopauto’s Heemstede, sloopauto’s Hoofddorp, sloopauto’s Amstelveen, sloopauto’s in Diemen, sloopauto’s in Zaandam, sloopauto’s in Beverwijk, sloopauto’s in Alkmaar, sloopauto’s in Den Helder, sloopauto’s in Purmerend, sloopauto’s in Duivendrecht, sloopauto’s in Amsterdam Zuid Oost, sloopauto’s in Breukelen, sloopauto’s in Maarssen, sloopauto’s in Utrecht, en sloopauto’s Den Haag.

Wanneer u een sloopauto heeft staan die opgehaald moet worden dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen om de gegevens van de auto door te geven en de dag en tijdstip waarop wij de sloop auto in Amstedam moeten ophalen. Wij zijn oa gespecialiseerd in het ophalen van sloopauto’s in Amsterdam. Moet de sloopauto in Amsterdam snel opgehaald worden omdat de autowrak op een betaalde parkeerplaats staat dan maken wij, indien mogelijk, daar een spoedgeval van om te kunnen verkomen dat u niet al te veel parkeergeld moet betalen.

Sloopauto Amsterdam haalt en koopt ook alle schadeauto’s op in de omgeving van Amsterdam. Heeft u een sloop auto of heeft u een schade auto dan kunt u contact met ons opnemen om te bekijken wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot uw auto. Wanneer u een apk afgekeurde auto heeft of een nog goede tweedehandsauto dan kunnen wij u ook helpen met het verkopen van uw wagen. Wij zijn gespecialiseerd in het opkopen en inkopen van alle soorten auto’s en kunnen altijd voorzien in de behoefte van een autobezitter die de auto wil verkopen.

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53

Sloopauto Amsterdam is altijd 7 dagen per week en 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Wanneer u een auto aan ons aan wil bieden dan kunt u ons bellen, mailen, sms-en en/of ons terugbel service formulier invullen en versturen.

Een sloopauto of schadeauto laten ophalen door de Sloopauto Amsterdam gebeurt op een dag en tijd die onze klanten het beste uitkomt. Het RDW vrijwaringsbewijs en het geldbedrag ontvang u op locatie. Een kopie moet u naar uw verzekeringsmaatschappij versturen. Het origineel moet u thuis bewaren.

Het verwijderen en ophalen van een sloop auto door een autosloperij wordt door een chauffeur van het autodemontagebedrijf geregeld. De chauffeurs hebben veel ervaring met het weghalen van een auto. Een auto laten slopen door een sloopbedrijf is verbonden aan vele wet- en regelgevingen die door de overheid worden gecontroleerd. Ons bedrijf Sloopauto Amsterdam voldoet aan alle normen.

U kunt ook een APK afgekeurde auto of tweedehandsauto of een andere auto die niet naar de autosloop / autosloperij moet aan ons aanbieden. Het maakt ons bedrijf Sloopauto Amsterdam niet uit om wat voor auto het gaat wij halen alle sloop auto’s, defecte auto’s en auto’s die naar de sloop moeten op.

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53