Sloopauto verkopen Haarlem

Sloopauto Amsterdam, Sloopauto Amstelveen Ophaalcentrale, Sloopauto Hoofddorp Inkoopbedrijf

Wij halen ook schadeauto’s en sloopauto’s op in Heerhugowaard, Alkmaar, Purmerend, Heemskerk, Zaandam, Zaanstad, Hoofddorp, Diemen, Amstelveen, Weesp, Duivendrecht, Oudekerk aan de Amstel, Amsterdam Zuidoost, Abcoude, Naarden, Bussum, Huizen, Mijdrecht, Wilnis, Loosdrecht, Breukelen, Nieuwkoop, Langeraar, Ter Aar, Roelofarendsveen, Aalsmeer, Nieuw Vennep, Uithoorn, Lisse, Sassenheim, Oegstgeest, Katwijk, Noordwijk, Hillegom, Heemstede, Badhoevedorp, Vijfhuizen, Overveen, Westzaan, Assendelft, Velsen, Kromenie, Wijk aan Zee.

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53

Het is ons gelukt om met de autosloperijen in Noord Holland samen te werken om alle sloop auto’s , schadeauto’s en ook de apk afgekeurde auto’s op te halen bij de mensen thuis of op de locatie waar de particuliere auto staat. Voorheen moesten de kapotte auto’s naar de sloperij gebracht worden. Door onze Auto Ophaal Bedrijf is het niet meer nodig dat mensen bijvoorbeeld met een apk afgekeurde auto naar een autodemontage bedrijf moeten rijden. of dat zij zich met een sleepkabel naar een autosloperij moeten laten slepen.

Wanneer u de ANWB heeft gebeld om naar uw wagen te laten kijken en de medewerker van de ANWB u heeft verteld dat de auto niet meer te repareren is dan moet u contact met ons opnemen om uw auto zonder kosten te laten weghalen. Het kan ook zijn dat u uw auto naar een garagebedrijf heeft gebracht om te laten repareren. Het bedrijf heeft u verteld dat de reparatie-kosten hoger zijn dan de dagwaarde van de auto. Uw auto is dan financieel total loss, het is dan niet verstandig om uw auto te laten maken. Ook dan is het verstandig om ons te bellen, wij informeren u dan over de mogelijkheden met betrekking tot uw auto en de handelingen die verricht moeten worden om uw auto te laten ophalen.

Bel ons om een afspraak te maken!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53

Autosloperij Haarlem is altijd 7 dagen per week en 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Wanneer u een auto aan ons aan wil bieden dan kunt u ons bellen, mailen, sms’en en/of ons terugbel service formulier invullen en versturen.

Een sloopauto of schadeauto laten ophalen door de Autosloperij Haarlem gebeurt op een dag en tijd die onze klanten het beste uitkomt. Het RDW vrijwaringsbewijs en het geldbedrag ontvang u op locatie. Een kopie moet u naar uw verzekeringsmaatschappij versturen. Het origineel moet u thuis bewaren.

Het verwijderen en ophalen van een sloop auto door een autosloperij wordt door een chauffeur van het autodemontagebedrijf geregeld. De chauffeurs hebben veel ervaring met het weghalen van een auto. Een auto laten slopen door een sloopbedrijf is verbonden aan vele wet- en regelgevingen die door de overheid worden gecontroleerd. Ons bedrijf Autosloperij Haarlem voldoet aan alle normen.

U kunt ook een APK afgekeurde auto of tweedehandsauto of een andere auto die niet naar de autosloop / autosloperij moet aan ons aanbieden. Het maakt ons bedrijf Autosloperij Haarlem niet uit om wat voor auto het gaat wij halen alle sloop auto’s, defecte auto’s en auto’s die naar de sloop moeten op.

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53