Sloopauto Amstelveen

SLOOPAUTO SERVICE NEDERLAND

SLOOPAUTO AMSTELVEEN – MOBIEL 06 – 42 42 80 53

Sloopauto Amstelveen is het chiqueste autosloop en demontagebedrijf voor de hele regio!
Als RDW en STIBA erkend en gecertificeerd vakbedrijf kan onze staf bogen op vakmanschap op basis van vakopleiding en jarenlange ervaring. Onze demontage werkplaatsen zijn een toonbeeld van schoon en verantwoord werken, volgens de geijkte normen van de door de overheid en samenwerkende brancheorganisaties overeengekomen natuur en milieuwetgeving.

Een exclusief adres om de sloop & demontage van uw motorvoertuig aan toe te vertrouwen.
Bel nu voor een afspraak mobiel 06 – 42 42 80 53 Of via de BEL ME TERUG SERVICE
Indien het om een exclusief motorvoertuig gaat, kunt u ook gebruik maken van onze on line e-mail service. U vult op het e-mail formulier alle RDW gegevens in, en een verslagje van de staat van dienst van uw wagen, aangevuld met wat representatieve digitale foto’s. Onze dienst inkoop kan u op deze manier een betrouwbaar rapport per reply mail doen toekomen, inclusief waardebepaling en richtprijs bij eventuele verkoop aan Sloopauto Amstelveen. Vertrouwde kwaliteit en discretie.

Intern MEMO – RDW, STIBA, ARN. – Per 1 januari 2014 heeft de Rijksdienst voor Wegverkeer wijzigingen doorgevoerd wat betreft de registratie kentekenbewijzen en de verwerking ervan.

 1. Per 1 januari 2014 is de kentekencard, ter grootte van bankpas/creditcard ingevoerd.
  Op de pas staan de vertrouwde gegevens, die identiek ‘antifraude’ in de chip zijn opgeslagen.
 2. De Online Registratie Auto Demontage (ORAD) applicatie op de bedrijfscomputer.
  Via de ORAD kan de, RDW-bevoegde, medewerker met uw nieuwe kentekencard of uw oude papieren kentekenbewijs, online de wijzigingen van uw auto in de registratie van het RDW-kentekenregister doorvoeren. Bij verkoop zal het motorvoertuig automatisch aan de bedrijfsvoorraad worden toegevoegd met het kenmerk: ‘gesloopt.’ U levert met uw auto de autopapieren in en de beide kentekenplaten die worden vernietigd. Uw kentekencard wordt doorgeknipt en u krijgt op een blanco a4 uw RDW-vrijwaringsbewijs geprint.

Sloopauto Amstelveen is RDW erkend en ORAD applicatie bevoegd demontage bedrijf.
Uiteraard is ook Sloopauto Amstelveen als erkend RDW bedrijf de bevoegdheid Online Registratie Auto Demontage (ORAD) toegekend. Dankzij de mogelijkheden van deze on line applicatie kunnen wij alle bij de transactie benodigde handelingen voor u via onze bedrijfscomputer verrichten.
In praktijk blijkt, bij het verhandelen van een motorvoertuig, dat alle RDW registratie wat betreft de identiteit van de auto, en in het kentekenregister, in een keer, meervoudig gecontroleerd, kan worden doorgevoerd. Bij uw wagen levert u de bijbehorende kentekenplaten in, de papieren kentekenbewijzen, in welke uitgegeven combinatie dan ook, of de per 1 januari 2014 ingevoerde kentekencard op bankpas / creditcard formaat.
Als bewijs ontvangt u het via de computer het on line verwerkte RDW vrijwaringsbewijs, dat via de printer op een blanco a4blad is uitgeprint. De kentekenplaten worden in uw bijzijn vernietigd en een eventuele kentekencard doorgeknipt en aan u geretourneerd. De factuur wordt u cash uitbetaald, of als het zakelijk is in geval van bedrijfswagens, op uw zakelijke bankrekening overgemaakt.

BEL NU SLOOPAUTO AMSTELVEEN – MOBIEL 06 – 42 42 80 53 VOOR INFORMATIE EN ADVIES ALS UW AUTO IN EEN DER VOLGENDE CATEGORIEEN VALT!

Personenvoertuigen, zowel zakelijk als prive

 1. Technisch afgeschreven in verband met verkeersongeval, APK-keuring, of einde mobiliteit.
  Wij dragen zorg voor milieuverantwoorde demontage & sloop, en recycling via de ARN-fabriek.
 2. Occasions en lichte schadeauto’s: verhandelen wij op voorwaarde van verantwoord economisch verkeer. Bij voorkeur jonge wagens, niet teveel kilometers, en slechts ‘cosmetische’ schade.Transportvoertuigen, zowel zakelijk als prive
  Goederentransport, Pick Up Trucks, Four Wheel Drives, en Heavy Duty Performance
 3. Bestelbusjes. Alle merken en typen en uitvoeringen.
 4. Lichte vrachtwagens, bestuurbaar met rijbewijs B/E.
 5. Voor het ‘off the road’ werk, zoals fourwheeldrives, pickuptrucks en dergelijke.Exportauto’s
 6. Desnoods kunnen wij voor u de export van uw motorvoertuig regelen. Wij zijn experts in export, dankzij ons WereldWijdeWeb agenten die ons op de hoogte houden van de lokale markten.

Bel ons voor een discreet verkoopgesprek, of voor vrijblijvende informatie en advies.

Sloopauto Amstelveen 06 – 42 42 80 53 of maak gebruik van de BEL ME TERUG SERVICE