Sloopauto Almere

Sloopauto Almere is het autosloop en demontagebedrijf voor de polder Zuidelijk Flevoland!
Ons ultra moderne bedrijf is erkend en gecertificeerd door de Rijksdienst voor Wegverkeer en de Stichting Brancheorganisatie motorvoertuigen sloop en demontage. Onze medewerkers zijn hoog vaktechnisch opgeleid en ervaren door on the job training en actuele bijscholing op het gebied van natuur en milieuvriendelijke demontage en slooptechnieken.

Een vertrouwd adres om sloop en demontage van uw wagen aan uit te besteden
Bel nu voor verkoop mobiel 06 – 42 42 80 53 Of via de BEL ME TERUG SERVICE
Een toonbeeld van schoon en milieuverantwoord slopen en demonteren zijn onze werkplaatsen. Wij werken volgens de geijkte normen van de door het ministerie de RDW en samenwerkende brancheorganisaties opgestelde Natuur & milieuwetgeving.

Per 1 januari zijn wij RDW bevoegd voor de applicatie Online Registratie Auto Demontage Dat betekent dat u bij verkoop van uw auto aan Sloopauto Almere alle handelingen wat betreft de administratie en registratie via onze computer online afhandelt. De gegevens worden door de RDW gecheckt, en accoord bevonden krijgt u het digitale vrijwaringsbewijs ter plekke uitgeprint. Samen met de auto levert u de kentekenplaten en de papieren kentekenbewijzen deel I en II en deel III in, of welke ander combinatie dan ook. Beide kentekenplaten worden vernietigd, en als u al een kentekencard hebt wordt deze doorgeknipt en bij uw RDW vrijwaringsbewijs gevoegd. Tenslotte krijgt u de aankoopprijs op factuur gesteld en in baar geld uitbetaald.

Intern MEMO – RDW, STIBA, ARN. – Per 1 januari 2014 heeft de Rijksdienst voor Wegverkeer wijzigingen doorgevoerd wat betreft de registratie kentekenbewijzen en de verwerking ervan.

 1. Per 1 januari 2014 is de kentekencard, ter grootte van bankpas/creditcard ingevoerd.
  Op de pas staan de vertrouwde gegevens, die identiek ‘antifraude’ in de chip zijn opgeslagen.
 2. De Online Registratie Auto Demontage (ORAD) applicatie op de bedrijfscomputer.
  Via de ORAD kan de, RDW-bevoegde, medewerker met uw nieuwe kentekencard of uw oude papieren kentekenbewijs, online de wijzigingen van uw auto in de registratie van het RDW-kentekenregister doorvoeren. Bij verkoop zal het motorvoertuig automatisch aan de bedrijfsvoorraad worden toegevoegd met het kenmerk: ‘gesloopt.’ U levert met uw auto de autopapieren in en de beide kentekenplaten die worden vernietigd. Uw kentekencard wordt doorgeknipt en u krijgt op een blanco a4 uw RDW-vrijwaringsbewijs geprint.

BEL NU SLOOPAUTO ALMERE – MOBIEL 06 – 42 42 80 53 VOOR INFORMATIE EN ADVIES ALS UW AUTO IN EEN DER VOLGENDE CATEGORIEEN VALT!

Personenvoertuigen, zowel prive als zakelijk

 1. Sloopauto, autowrak of total loss: milieuverantwoorde demontage & sloop, en recycling via de ARN-shredder technology fabriek. Restwaarde voor oud ijzer en schroot voor de hoogovens.
 2. Lichte schadeauto’s of occasions: wagens vanaf 2010 of jonger. Cosmetische schade, niet te veel kilometers, moeten na een RDW keuring en APK en grote beurt weer bij de handelsvoorraad.Transportvoertuigen, zowel prive als zakelijk
  Goederentransport, Four Wheel Drives: Pick Up Trucks en Heavy Duty Performance
 3. Bestelbusjes. Alle merken en typen en uitvoeringen. Zoals alle voorkomende combinaties met cabines en laadbakken. Gehhel gesloten bus voor personevervoer, of goederentransport.
 4. Lichte vrachtwagens, met rijbewijs B/E bestuurbaar uit de Logistieke Lease Fleet.
 5. Voor het ‘polder’ werk in de modder, zoals FourWheelDrives, PickUpTrucks en dergelijke.Exportauto’s
 6. Hollandse Exportkwaliteit geniet naam en faam in de autobranche. In Oost-Europa en Rusland tot de Oeral. In Afrika tot aan de voet van de Kilimandjaro. Al naar gelang het klimaat vragen wij Toyota’s met airconditioning en Audi’s, Opels en Mercedessen op diesel met Xtra verwarming.

Bel ons nu verkoopgesprek, en voor vrijblijvende informatie of advies.

Sloopauto Almere 06 – 42 42 80 53 of gebruik de BEL ME TERUG SERVICE