Sloopauto Alkmaar

Binnen 24 uur van uw sloopauto in Alkmaar af, dat kan heel gemakkelijk via onze sloopauto-service. Via een aantal stappen die u vrijwel geen moeite en tijd kosten heeft u geen zorgen meer over uw kapotte, ongekeurde of oude auto. Bovendien bieden wij de beste vergoedingen en een uitstekende service. Lees snel verder hoe wij te werk gaan en waar u van profiteert.

Direct contact
Op onze webpagina heeft u twee opties om contact met op te nemen. Wanneer u uw gegevens achterlaat op het contactformulier, belt een van onze service-gerichte sloopauto-specialisten u snel terug. In de regel dezelfde dag nog. U kunt uiteraard ook direct telefonisch contact met ons opnemen. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent en is uw sloopauto in regio Alkmaar binnen een mum van tijd verkocht en opgehaald.
We stellen u een aantal vragen betreffende het aan te bieden voertuig. Zo is het van belang om te weten hoe hoog de kilometerstand is, of de auto nog rijdt of schade heeft, hoe oud het voertuig is en welk merk en type het betreft. Aan de hand daarvan bieden wij u een vergoeding. Gaat u akkoord, dan kan er direct een afspraak worden gemaakt om de sloopauto in regio Alkmaar op te halen.

24-uurs sloopauto-ophaaldienst
In de meeste gevallen staat uw auto nabij uw huisadres, maar wanneer deze elders staat is dit geen enkel probleem. Dit kan bijvoorbeeld een stalling zijn, een parkeerplaats of bij een tankstation. Onze chauffeurs rijden namelijk door het hele land. Waar dan ook in Nederland, wij halen u aangeboden wagen binnen 24 uur op. Geheel kosteloos!

De daadwerkelijke verkoop
Wanneer onze chauffeur is gearriveerd heeft hij alle kennis en materialen in huis om de sloopauto in Alkmaar of omgeving vlot en vakkundig af te voeren. Wanneer u de correcte autopapieren bij de hand heeft kan onze medewerker het voertuig ter plekke overschrijven. Zorg dus dat u het kentekenbewijs binnen handbereid hebt. Uiteraard voorzien wij u van een officieel RDW-vrijwaringsbewijs. U bent nu officieel geen eigenaar meer. Dit betekent onder meer dat u vanaf dat moment niet meer wegenbelasting plichtig bent voor het betreffende voertuig. Een eventuele WA verzekering voor de auto kunt u dus ook opzeggen. De afgesproken vergoeding krijgt u contant in uw handen. U hebt er dus gelijk de beschikking over en plukt er direct de vruchten van.

U profiteert van:

  • de beste vergoeding voor uw sloopauto in regio Alkmaar
  • 24-uurs ophaaldienst door heel Nederland
  • Gratis waarde-indicatie
  • RDW-vrijwaringsbewijs ter plaatse
  • Uitstekende bereikbaarheid en service

Onze sloopauto-inkoop-dienst bedient al jaren duizenden klanten door heel Nederland. Onze nauwe samenwerking met autosloperijen en auto-demontagebedrijven heeft gezorgd voor een uitgebreid netwerk. Hierdoor kunnen wij u landelijk snel en professioneel van dienst zijn. Veiligheid en het milieu hebben wij hoog in het vaandel staan. Alle sloperijen demonteren en verwerken de auto’s op milieuvriendelijke wijze. Bel direct voor een afspraak of meer informatie. Wilt u enkel weten hoeveel uw auto nog opbrengt, geen probleem. We staan u graag te woord.