Sloop auto verkopen

Sloop auto verkopen naar Sloopauto Inkoop Nederland. Een auto ongeluk zit in een klein hoekje.
Maar je blijft met een wrak van meer dan 1000 kilo zitten. Allerhande materialen die wel op verantwoorde wijze verwerkt moeten worden. De milieuwetgeving voor de demontage branche maakt ons tot specialisten op het gebied van sloop auto verkoop en verwerking.
Bel onze infolijn 06 42 42 80 53 voor informatie als u een sloop-auto te koop hebt. Onze telefoondienst is bekwaam in het bepalen van een richtprijs voor uw auto. Aan de hand van de specificaties op uw autopapieren, en de staat van schade waarin de auto is.

Onze staf beoordeelt uw sloop-auto zelfs op internet. Vu het speciale formulier in met de gegevens van deel I, II en III en uw personalia. Een van onze inkopers belt u zo spoedig mogelijk op. Tijdens een informerend telefoongesprek doen wij u een bod op richtprijs. Of hebt u liever een van onze medewerkers over de terugbellijn aan uw telefoontoestel? Vul gewoon uw telefoonnummer in en wij nemen contact met u op.

Uw sloop-auto NU verkopen

De volgende vier categorieën hanteren wij bij verkoop van uw sloop-auto:

  • Sloop auto: diverse metalen ten behoeve van recycling en onderdelen voor hergebruik.
  • Schade auto: toepassing van hergebruikte onderdelen maken reparatie haalbaar in plaats van totall-los.
  • Tweedehands auto: verkoop uw APK gekeurde auto voor een aantrekkelijke prijs.
  • Export auto: door de opkomende markten in Europa en Afrika een toenemende vraag naar Japanse auto’s en betrouwbare Duitse merken zoals Mercedes, Audi en Opel.

U maakt een afspraak op tijd en plaats voor de verkoop van uw sloop auto aan Sloopauto Inkoop Nederland. De bestuurder van de sloop auto transporter is ook schadeexpert. Samen met u vult hij de rapportage formulieren in wat betref schade- en waardebepaling van de sloop auto. Deze handelswijze maakt het voor beide partijen inzichtelijk hoe de verkoopprijs tot stand is gekomen. Bij verkoop krijgt u het bedrag ineens cash uitbetaald. Het RDW vrijwaringsbewijs krijgt u gratis op de verkoop toe. Met de verkoop van de sloop-auto bent u verzekerd van een professionele demontage volgens de milieuwetgeving. Wij zorgen dat al die verschillende materialen op verantwoorde wijze worden gerecycled. Voor het milieu, de natuur, dus voor ons allemaal! Sloopauto Nederland staat voor Ervaring!

Laat u door ons eerst goed informeren over de mogelijkheden van uw auto.
Bel ons op!

Telefoonnummer:

06 42 42 80 53