Sloop auto

Een sloop auto aanbieden via het formulier aanbod sloopauto is ook mogelijk. Wij kopen alle sloop auto’s op in heel Nederland.

Het aanbieden van een sloop auto is eigenlijk heel eenvoudig. U neemt telefonisch contact met ons op en wij vertellen u hoe het ophalen van uw auto in z’n werk gaat.
Wij noteren alle nodige informatie van de auto en de naam, telefoonnummer en het adres waar de auto staat. De chauffeur zal dan contact met u opnemen om de auto op te halen op een dag en tijd die u het beste uitkomt.

Wanneer de auto in de avonduren of in het weekend opgehaald moet worden dan is dat altijd mogelijk. Indien u niet alle papieren van de auto kunt vinden dan moet u zich alleen legitimeren en wij verzorgen dan het afmelden bij het RDW en de Belastingdienst.

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53

De Sloop Auto Ophaal Centrale is altijd 7 dagen per week en 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Wanneer u een auto aan ons aan wil bieden dan kunt u ons bellen, mailen, sms-en en/of ons terugbel service formulier invullen en versturen.

Een sloopauto of schadeauto laten ophalen door de Sloop Auto Ophaal Centrale gebeurt op een dag en tijd die onze klanten het beste uitkomt. Het RDW vrijwaringsbewijs en het geldbedrag ontvang u op locatie. Een kopie moet u naar uw verzekeringsmaatschappij versturen. Het origineel moet u thuis bewaren.

Het verwijderen en ophalen van een sloop auto door een autosloperij wordt door een chauffeur van het autodemontagebedrijf geregeld. De chauffeurs hebben veel ervaring met het weghalen van een auto. Een auto laten slopen door een sloopbedrijf is verbonden aan vele wet- en regelgevingen die door de overheid worden gecontroleerd. Ons bedrijf De Sloop Auto Ophaal Centrale voldoet aan alle normen.

U kunt ook een APK afgekeurde auto of tweedehandsauto of een andere auto die niet naar de autosloop / autosloperij moet aan ons aanbieden. Het maakt ons bedrijf De Sloop Auto Ophaal Centrale niet uit om wat voor auto het gaat wij halen alle sloop auto’s, defecte auto’s en auto’s die naar de sloop moeten op.

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53