Sloop auto aanbieden

Door de aanhoudende bank crises op Cyprus zijn de waardes van de goede tweedehands auto’s, schade auto’s en sloop auto’s extreem lager geworden. Op het zonnige eiland is er niemand die momenteel haar of zijn goede of kapotte op dit moment te koop aanbied om te kunnen verkopen.
/Gelukkig is de situatie in ons koude kikkerlandje een stuk rooskleuriger. Als u in het bezit bent van een sloop auto kunt u deze bij ons aanbieden. Wij helpen u van uw voertuig af en betalen u een faire aankoopprijs. U krijgt meteen contant geld en het RDW vrijwaringsbewijs.

Telefonisch uw Sloop auto aanbieden via
06 42 42 80 53

Biedt nu uw sloop auto aan ons aan via de inkooplijn 06 – 42 42 80 53. Wilt u liever worden teruggebeld? Vul uw telefoonnummer en naam in. In beide gevallen krijgt u deskundig advies. Wij beoordelen uw motorvoertuig aan de hand van de autodocumenten en staat van dienst. Kwaliteit en staat van dienst leveren een plaatsing in een van onderstaande klassering.

  1. Sloop auto: deze wagen is primair van belang voor de materialen die kunnen worden gerecycled.
  2. Schade auto: bij hergebruik van waardevolle demontage onderdelen scherpgeprijsd te repareren.
  3. Tweedehands auto: aanbod en vraag bepalen de prijs voor keiharde jonge occasions.
  4. Export auto: diverse merken zijn zeer gewild in verre exotische landen, bel ons voor info!

Alle bankrekeninghouders op Cyprus kunnen afgelopen dagen maximaal EUR 500,= van hun rijk gevulde bankrekening halen terwijl ze graag hun goede en/of apk afgekeurde auto met enige of veel waarde graag zouden willen verkopen om zo in het bezit te komen van contant geld. De auto verkoop en auto inkoop markt op het eiland, met oa rijke Russen en rijken mensen uit andere landen ligt volledig stil door de aanhoudende bank crises.

Verkoop uw sloop auto nu aan Sloop auto aanbieden

Verkoop nu uw sloop auto aan ons en kunt u 500,= € bijschrijven op uw bankrekening.

Wanneer Cyprus failliet gaat dan zullen ook alle sloperijen, autosloperijen , autosloop bedrijven en autodemontage bedrijven in grote financiële problemen komen. Jeroen Dijsselbloem doet er momenteel alles aan om het tij te keren en om Cyprus binnen de EU te houden. Alle sloopautoinkopers en auto opkopers op Cyprus hebben al hun hoop gevestigd op de minister van financiën.

Heeft u een kapotte auto die naar de sloop moet of opgehaald en weggebracht moet worden, dan is het goed om deze aan ons aan te bieden en uw auto door ons te laten ophalen.

Nu uw Sloop auto aanbieden via 06 42 42 80 53

Afhaalservice, contant geld tot wel 500,- €, gratis RDW vrijwaringsbewijs, 24/7 bereikbaar en service met glimlach, dag en nach…

Bel ons op! 06 42 42 80 53