Schadeauto’s Verkopen m.b.v. Schade Auto Inkoop Nederland.

De meeste nieuwe auto’s in Nederland worden all-risk verzekerd tegen de meest uiteenlopende risico’s. Wanneer de auto wordt beschadigd door de eigenaar zelf of door een derden dan zal de betreffende verzekeringsmaatschappij naar beoordeling van de schade-oorzaak overgaan tot het uitkeren van de schadepenningen.

Uit onderzoek is gebleken dat bij vijftig procent van de schadegevallen die maatschappij niet tot het vergoeden van het schadebedrag zal overgaan.

Kortom, vijftig procent van de particuliere medemens zit met hun beschadigde auto in de maag. Ze weten dat ze altijd bij hun oude vertrouwde garage-bedrijf terecht kunnen om hun schade auto aan hun over te dragen tegen een ouderwetse vergoeding.

Tegenwoordig zijn er ook op internet bedrijven te vinden die naast de verzekeringsmaatschappijen en de garagebedrijven uit de omgeving belangstelling hebben voor schade auto’s die buiten de vergoedingen van maatschappijen vallen.

S.I.N. Schadeauto Inkoop Nederland heeft zich gespecialiseerd in het ophalen en opkopen en verkopen van schadeauto’s in heel Nederland.

  • Zij houden zich niet bezig met een schuldvraag.
  • Zij houden zich niet bezig met het repareren van uw auto.
  • Zij houden zich bezig met het snel en service gericht ophalen alle schadeauto’s in Nederland.

Naast de huidige garagebedrijven en de verzekeringsmaatschappijen in Nederland zijn zij van toegevoegde waarde.

Bel ons voor het maken van een afspraak!

Ons telefoonnummer is:

06 42 42 80 53