Schadeauto verkopen?

Uw schadeauto verkopen kan 24/7
op mobiel 06 42 42 80 53

Uw schadeauto verkopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen per week geopend. U kunt ons dan ook bereiken op via de telefoon, via mail én wij kunnen u terugbellen. Als u snel uw schadeauto wilt verkopen dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Want onze service om u van dienst te zijn om uw schadeauto te verkopen is superdeluxe.

Het is mogelijk om uw motorvoertuig c.q. schadeauto te verkopen via de telefoon.

Schadeauto Verkopen

Uw autodocumenten deel I, II en III moet u dan wel al bij de hand hebben. Aan de hand van de officiële gegevens van de auto, en uw beschrijving van de schade kan onze expert schadeauto u een exacte waardebepaling en prijsindicatie geven voor de verkoop aan ons bedrijf.

Wilt u meer weten? Bel dan nu de SCHADEAUTO VERKOPEN LIJN 06 42 42 80 53.
Onze medewerkers zijn u graag van dienst voor een informerend gesprek en advies.

Direct uw schadeauto verkopen?

Wilt u snel uw schadeauto verkopen en wilt u dat wij u terugbellen? Maak dan gebruik van onze terugbelservice. Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug voor een afspraak.

Helemaal up to date is ons E-MAILFORMULIER via de digitale snelweg.
U kunt rustig op uw gemak, bakje koffie erbij, het e-mailformulier invullen met de benodigde gegevens. De autopapieren leveren ons de belangrijkste informatie betreffende de identiteit van uw motorvoertuig. Merk, type, motorvermogen, brandstof, kentekenregistratie Rijks Dienst Wegverkeer, kleur, etcetera. De leeftijd en het aantal gereden kilometers zijn medebepalend voor de prijsbepaling. In geval van een schadeauto is het tevens van belang dat u de schade aan het voertuig zo nauwkeurig mogelijk omschrijft. Is het alleen blikschade? Of is het motorisch gedeelte in het ongerede geraakt. In alle gevallen zijn een paar bijgevoegde digitale foto’s de uitkomst om ons een goed beeld van de auto te geven. In de reply-mail krijgt u een indicatieve waardebepaling en richtprijs door onze expert opgegeven.
Wij bellen u vervolgens na om over ons aanbod van gedachten te wisselen.

Schadeauto verkopen en de transactie en afhandeling

Mocht u uw schadeauto verkopen aan ons bedrijf, dan regelt onze buitendienst de afhandeling van de transactie. Wij maken een afspraak met u wanneer en waar het u schikt om het voertuig over te dragen. De chauffeur – schade-expert bepaalt met u samen de definitieve verkoopprijs.
U krijgt op factuur gesteld, dit bedrag handje contantje uitbetaald.
Meteen wordt het wettelijk verplichte RDW vrijwaringsbewijs, gratis, uitgeschreven.
Zodoende bent u afgemeld bij de RDW, uitgeschreven uit het kentekenregister en bij de wegenbelasting. Kortom: u bent wettelijk gevrijwaard van uw verplichtingen.
Meldt u ook af bij uw verzekeraar. In vrijwel alle gevallen zullen teveel betaalde belastingen en verzekeringspenningen worden gerestitueerd.

Sloopauto’s, schadeauto’s, occasions en exportauto’s zijn onze vier marktsegmenten.

Wij kopen en verhandelen motorvoertuigen uit de vier onderstaande categorieën.

  1. Sloopauto’s: sinds implementatie van de wetgeving sloop en demontagebedrijven leveren deze auto’s gedemonteerde waardevolle merkonderdelen voor hergebruik bij BOVAG en FOCWA autoschadeherstelbedrijven. Het autowrak wordt in de Auto Recycling Nederland fabriek met de Post Shredder Technology tot recyclebare grondstoffen opgewerkt.
  2. Schadeauto’s: dankzij het convenant van de diverse brancheorganisaties worden schadeauto’s tegen scherpe prijzen gerepareerd met herbruikbare onderdelen uit de demontage.
  3. Occasions: Alle APK gekeurde auto’s, ongeacht de leeftijd, aantal kilometers, merk, type of uitvoering, laat staan de kleur, hebben onze handelsgeestige interesse. Bel ons gerust op!!!
  4. Exportauto’s: ons handelsnetwerk is wereldwijd dankzij de lokale handelsagenten.

Zij kennen de exacte vraag op hun thuismarkten in Rusland, China, Brazilië en Afrika.

Uw schadeauto verkopen kan u een lucratieve som geld opleveren, bel ons dus gerust op!

Bel de mobiele SCHADEAUTO VERKOPEN lijn op 06 42 42 80 53.
Maak gebruik van de TERUGBELDIENST of het E-MAILFORMULIER

In alle gevallen staan onze medewerkers voor u klaar om u te informeren over de verkoop.

Uw sloopauto gegarandeerd verkopen?

Heeft u een loop of sloopauto of heeft u een loop of sloopauto te koop? Dan bent u bij inkoopschadeauto.nl aan het juiste adres. Wij zijn specialist in het opkopen van afgedankte auto’s, schadeauto’s en andere voertuigen. Bij ons kunt u uw apk afgekeurde auto verkopen, wij komen vervolgens uw auto ophalen en brengen hem bijvoorbeeld naar autosloperij Einhoven. Bij inkoopschadeauto.nl kunt u altijd uw schadeauto verkopen! Bel direct 06 42 42 80 53 voor een afspraak.