Schadeauto verkopen Utrecht

Verkoop nu uw schadeauto aan: Schadeauto verkopen Utrecht via mobiel 06 42 42 80 53 inkoopafdeling.

In de stad Utrecht of uit de provincie Utrecht kunt u vrijwel alle merken schadeauto’s aan ons verkopen. Onze afdeling inkoop staat u 24/7 te woord met info en adviezen omtrent de verkoop van uw schade auto aan Schadeauto verkopen Utrecht. Belangrijk is dat de autodocumenten volledig bij de wagen zijn, evenals de beide kentekenplaten. Onze inkoper stelt aan de hand van de autopapieren een geschatte dagwaarde op. Uw info omtrent de staat waar uw karretje zich in bevindt, en de staat van dienst bepalen de verkoopprijs.
Bel nu 06 42 42 80 53 om aan Schadeauto verkopen Utrecht uw schadeauto te verkopen voor cash geld.

Bied telefonisch uw schade auto aan Schadeauto verkopen Utrecht aan via mobiel 06 42 42 80 53.
Wij betalen de hoogste prijzen voor schadeauto’s en wagens van voor 2006 van inwoners van de milieuzone in de Utrechtse binnenstad. Of aan automobilisten die forenzen tussen hun woonplaats en hun werkgever binnen de Utrechtse milieuzone. U krijgt bij verkoop aan Schadeauto verkopen Utrecht een extra verwijderingen bonus van € 500,= gedurende 2014 van de gemeente Utrecht. Profiteer nu van de extra bonusregeling, want per 1 januari 2015 is de milieuzone verboden terrein voor auto’s van voor 2006. Uw oude brikkie of schadeauto aan Schadeauto verkopen Utrecht is een fluitje van een cent en levert een verkoopfactuur met een hoge prijs op, in baar geld uitbetaald, plus het gratis RDW-vrijwaringsbewijs.

Naast schadeauto’s verhandelt Schadeauto verkopen Utrecht ook loop- & sloopauto’s en alle door de verzekering total loss verklaarde personenwagens en autowrakken. Bel gerust voor info 06 42 42 80 53.
Vul het e-mailformulier in met de benodigde gegevens, aangevuld met digitale foto’s.
Spoedig krijgt u een reply-mail met bod en nemen wij telefonisch contact met u op.

Een viertal soorten auto’s verhandelt Schadeauto verkopen Utrecht als specialisatie.

 1. Loop- en/of sloopauto’s, autowrakken en verzekeringstechnisch total loss verklaarde schadeauto’s.
 2. Schadeauto’s die geschikt zijn voor demontage van hoog kwalitatieve herbruikbare onderdelen.
 3. Schadeauto’s die economisch verantwoord hersteld worden dankzij de herbruikbare onderdelen.
 4. Occasions, of tweedehands auto’s van alle leeftijden, met een verse APK en gerelateerd aantal kilometers op de klok. Om de handelsvoorraad op peil te houden en voor de internationale exportmarkten.

Uw auto nu aan Schadeauto verkopen Utrecht ter verkoop aanbieden? Twijfel dan niet en bel op om dat verkoopgesprek met een goede deal af te ronden. Cash geld plus RDW-vrijwaringsbewijs gratis!

Aan Schadeauto Verkopen Utrecht uw schadeauto verkopen, contante betaling in baar geld, en gratis opgehaald, en gratis RDW vrijwaring! Bel nu onze afdeling taxatie en offerte voor een verkoopgesprek.

Verkoop nu aan Schadeauto Verkopen Utrecht uw schadeauto. Woont u in de stad Utrecht? Dan is Schadeauto Verkopen hét adres om uw schadeauto aan te verkopen. Schadeauto Verkopen Utrecht is een gecertificeerd autodemontage- en autosloopbedrijf. Wij werken met diverse brancheorganisaties:

 • De STIBA Stichting Brancheorganisatie Autodemontage en Autosloopbedrijven. De STIBA ziet toe op de werkvloer op de juiste toepassing van de milieu- en natuurwetgeving. Van een sloopauto moeten alle vloeistoffen afgetapt worden. Benzine, diesel, motorolie, koelvloeistof en ruitenwisservloeistof worden gescheiden opgeslagen en verantwoord afgevoerd.
 • Herbruikbare merkonderdelen krijgen garantie op kwaliteit en herkomst met groene garantie.

Deze ‘garantie ketenverantwoordelijkheid’ gaat over op de gerepareerde auto met FOCWA garantie. Krijgt ten slotte ook in de showroom bij de autohandelaar de BOVAG garantie!

 • De ARN Auto Recycling Nederland verwerkt sloopauto’s en autowrakken door middel van de Post Shredder Technology fabriek in Tiel tot recyclebare grondstoffen. De doelstelling om 95% van de jaarlijks aangeboden autowrakken te recyclen is inmiddels gehaald.
 • De FOCWA Schadeherstel, ISO 9001 gecertificeerd, maakt gebruik bij de reparatie van schadeauto’s van de STIBA groene herbruikbare merkonderdelen. Met garantie op reparatie!
 • De RDW, de Rijksdienst voor Wegverkeer om de administratie van de kentekenregistratie via de applicatie per computer af te handelen. De verkoper krijgt een RDW-vrijwaringsbewijs.

Zo is hij gevrijwaard van Wegenbelasting en Algemene Periodieke Keuring.

Schadeauto verkopen Utrecht is vertegenwoordigd door de STIBA en de ARN en de FOCWA

In de autodemontagebranche vertegenwoordigen drie belangrijke gesprekspartners de leden.

De STIBA Stichting Brancheorganisatie Autodemontage- en Autosloopbedrijven en de ARN Auto Recycling Nederland. De FOCWA Federatie van Ondernemers in de Carrosserie- en Wagenbouw en Aanverwante bedrijven, heden ten dage Vereniging FOCWA Schadeherstel, ISO 9001 gecertificeerd.

De autodemontagebedrijven zorgen voor de STIBA groene merkonderdelen voor hergebruik. Focwa autoschadeherstelbedrijven maken gebruik van die herbruikbare merkonderdelen bij de reparatie van schadeauto’s. De ARN recyclet in de Post Shredder Technology fabriek sloopauto’s tot grondstoffen.

STIBA, ARN, de  FOCWA en Ministerie van Infrastructuur werken samen in overlegplatform

De diverse brancheorganisaties zijn tevens vertegenwoordigd in het overlegplatform met de overheid. Het Ministerie van Infrastructuur en Verkeer en Waterstaat is de belangrijkste partner in de ontwikkeling van nieuwe wet- en regelgeving. Deze moet werkbaar zijn voor de gecertificeerde bedrijven in de autodemontagebranche, de autoschadeherstellers en de ARN recycling ijzer, metalen en edelmetalen. STIBA groene herbruikbare merkonderdelen krijgen een kwaliteitsgarantie, die overgaat op de FOCWA gerepareerde auto en tenslotte ook geldt bij de BOVAG autohandelaar.

Het Ministerie van Infrastructuur is verantwoordelijk voor wegennet en milieu

Het Ministerie van Infrastructuur is verantwoordelijk voor de inrichting van Nederland op diverse gebieden. Het wegennet is van levensbelang voor het autoverkeer. Het vrachtwagen goederenvervoer, in containers of tankwagens, brandstoffen, levensmiddelenolie en rode wijn. Personenvervoer als woon- werkverkeer houdt de Nederland bv aan het werk. Een milieu dat leefbaar is en een veilige en schone omgeving hebben prioriteit. Heel Nederland moet op een veilige manier optimaal bereikbaar zijn. Het is de taak van Minister Cora van Nieuwenhuizen om de infrastructuur van het wegennet te onderhouden, en waar nodig uit te breiden. Bij calamiteiten moeten de hulpdiensten hun werk snel en doeltreffend uit kunnen voeren. Hier komen de STIBA, de ARN en de RDW weer in beeld.

Staatssecretaris Stientje van Veldhoven beheert in haar portefeuille onder andere: Milieu, Openbaar Vervoer en Spoorwegen, Fietsbeleid de KNMI en Planbureau Leefomgeving. Zij is de gesprekspartner in zake het milieu en de autodemontage- en autosloopbranche qua herbruikbare merkonderdelen.

De recycling van autowrakken door de ARN en de innovatieve productie van restmateriaal tot bijvoorbeeld kunststof water beschoeiing, te gebruiken in plaats van Afrikaans hardhout.

De huidige milieu- en natuurwetgeving is een belangrijke opstap in de richting van de recyclebare economie. Doelstelling is om in 2050 alle producten volledig te kunnen recyclen tot geheel nieuwe consumptie producten.

Schadeauto Verkopen Utrecht verhandelt een scala aan motorvoertuigen. Is uw auto erbij? Bel ons!

 • Sloopauto’s en autowrakken, total loss auto’s en verzekeringstechnisch afgekeurde auto’s.

Deze wagens worden gerecycled in de Auto Recycling Nederland fabriek in Tiel. Via de Post Shredder Technology worden deze auto’s in stukjes geknipt en naar grondstof uitgesorteerd op soortelijke massa. Wat licht is zweeft, wat drijft is van gemiddeld gewicht en wat zwaar is zinkt. Zo worden op 24 units de grondstoffen geselecteerd voor recycling per materiaalsoort voor new innovative products. Van alle aangeboden sloopauto’s wordt 95% gerecycled.

 • Schadeauto’s beslaan een enorm scala, van zware schade tot lichte cosmetische schade.
 • Schadeauto’s met cosmetische schade worden glimmend gepolitoerd voor de showroom.
 • Schadeauto’s met gebruikssporen en verbruikssporen worden opgeknapt voor de showroom.
 • Schadeauto’s met lichte schade worden met herbruikbare merkonderdelen hersteld.
 • Schadeauto’s met zware schade leveren STIBA herbruikbare merkonderdelen met garantie!

Schadeauto Verkopen Utrecht is u graag van dienst met informatie en advies omtrent uw oude motorvoertuig. Onze afdeling taxatie, offerte en inkoop doet graag een bod op uw schadeauto.