Schadeauto verkopen Utrecht

Verkoop nu uw schadeauto aan: Schadeauto verkopen Utrecht via mobiel 06 42 42 80 53 inkoopafdeling.

In de stad Utrecht of uit de provincie Utrecht kunt u vrijwel alle merken schadeauto’s aan ons verkopen. Onze afdeling inkoop staat u 24/7 te woord met info en adviezen omtrent de verkoop van uw schade auto aan Schadeauto verkopen Utrecht. Belangrijk is dat de autodocumenten volledig bij de wagen zijn, evenals de beide kentekenplaten. Onze inkoper stelt aan de hand van de autopapieren een geschatte dagwaarde op. Uw info omtrent de staat waar uw karretje zich in bevindt, en de staat van dienst bepalen de verkoopprijs.
Bel nu 06 42 42 80 53 om aan Schadeauto verkopen Utrecht uw schadeauto te verkopen voor cash geld.

Bied telefonisch uw schade auto aan Schadeauto verkopen Utrecht aan via mobiel 06 42 42 80 53.
Wij betalen de hoogste prijzen voor schadeauto’s en wagens van voor 2006 van inwoners van de milieuzone in de Utrechtse binnenstad. Of aan automobilisten die forenzen tussen hun woonplaats en hun werkgever binnen de Utrechtse milieuzone. U krijgt bij verkoop aan Schadeauto verkopen Utrecht een extra verwijderingen bonus van € 500,= gedurende 2014 van de gemeente Utrecht. Profiteer nu van de extra bonusregeling, want per 1 januari 2015 is de milieuzone verboden terrein voor auto’s van voor 2006. Uw oude brikkie of schadeauto aan Schadeauto verkopen Utrecht is een fluitje van een cent en levert een verkoopfactuur met een hoge prijs op, in baar geld uitbetaald, plus het gratis RDW-vrijwaringsbewijs.

Naast schadeauto’s verhandelt Schadeauto verkopen Utrecht ook loop- & sloopauto’s en alle door de verzekering total loss verklaarde personenwagens en autowrakken. Bel gerust voor info 06 42 42 80 53.
Vul het e-mailformulier in met de benodigde gegevens, aangevuld met digitale foto’s.
Flitssnel krijgt u een reply-mail met bod en nemen wij telefonisch contact met u op.

Een viertal soorten auto’s verhandelt Schadeauto verkopen Utrecht als specialisatie.

  1. Loop- en/of sloopauto’s, autowrakken en verzekeringstechnisch total loss verklaarde schadeauto’s.
  2. Schadeauto’s die geschikt zijn voor demontage van hoog kwalitatieve herbruikbare onderdelen.
  3. Schadeauto’s die economisch verantwoord hersteld worden dankzij de herbruikbare onderdelen.
  4. Occasions, of tweedehands auto’s van alle leeftijden, met een verse APK en gerelateerd aantal kilometers op de klok. Om de handelsvoorraad op peil te houden en voor de internationale exportmarkten.

Uw auto nu aan Schadeauto verkopen Utrecht ter verkoop aanbieden? Twijfel dan niet en bel op om dat verkoopgesprek met een goede deal af te ronden. Cash geld plus RDW-vrijwaringsbewijs gratis!