Schadeauto Inkoop Utrecht

Hartelijk welkom op de site van Schadeauto Inkoop Utrecht
Wij zijn alle dagen van de week 24 uur per dag te bereiken!
(Let op: niet voor auto-onderdelen!)

Schadeauto Inkoop Utrecht haalt ook sloopauto’s en schadeauto’s op in Amersfoort, De Bilt, Den Dolder, Driebergen, Hilversum, Houten, IJsselstein, Lopik, Maarssen, Montfoort, Nieuwegein, ’s Graveland, Soest, Vianen, Woerden en Zeist.

De bedrijven die wij hebben geselecteerd om samen mee te werken halen sloopauto’s en schadeauto’s op en recyclen deze op een milieuverantwoorde wijze. Schadeauto Inkoop Nederland is de organisatie waarbij wij zijn aangesloten.

De door ons geselecteerde schadeherstelbedrijven zijn aangesloten bij de RDW (de rijksdienst voor het wegverkeer), brancheorganisatie STIBA en Auto Recycling Nederland (ARN). De bedrijven houden zich aan strenge voorschriften en beschikken over alle benodigde vergunningen. Zij worden zeer scherp gecontroleerd op de naleving van deze voorschriften.

Wij garanderen u dat wij het ophalen van uw auto op een correcte wijze afhandelen. Bovendien worden er géén kosten in rekening gebracht. Soms komt het voor dat u nog een vergoeding voor uw auto ontvangt. Een eventuele vergoeding is onder andere afhankelijk van de staat waarin uw auto verkeert. Tevens ontvangt u geheel gratis een vrijwaringsbewijs van onze chauffeur. U hoeft na het ophalen van uw auto alleen nog maar uw verzekering stop te zetten. Dit kan eenvoudig door een kopie van het vrijwaringsbewijs te sturen naar de maatschappij waar uw autoverzekering loopt. Het origineel houdt u zelf. De verzekeringsmaatschappij zal uw autoverzekering dan beëindigen.

Bent u benieuwd of uw auto nog een restwaarde heeft?
Bel ons gerust voor een reëel bod. Onze chauffeurs kunnen op locatie een juiste restwaarde bepalen.

Wij hopen dat wij u een globale indruk hebben gegeven van onze werkwijze. Voor meer informatie kunt u klikken op de buttons op deze pagina.

Meer informatie … of een afspraak maken?
Bel ons dan!

06 42 42 80 53