Schadeauto Inkoop Rotterdam

Hartelijk welkom op de site van Schadeauto Inkoop Rotterdam
Wij zijn 7 dagen per week / 24 uur per dag bereikbaar!

06 42 42 80 53

(Let op: niet voor onderdelen!)

Schadeauto Inkoop Rotterdam haalt ook sloopauto’s en schadeauto’s op in Barendrecht, Schiedam, Spijkenisse en Vlaardingen.

Wij hebben bedrijven geselecteerd die de auto’s ophalen en op een milieuverantwoorde wijze recyclen. Schadeauto Inkoop Nederland is de overkoepelende organisatie waarbij wij zijn aangesloten.

De door ons geselecteerde autodemontagebedrijven of autoherstelbedrijven zijn alle aangesloten bij de rijksdienst voor het wegverkeer (RDW), STIBA (de brancheorganisatie) en Auto Recycling Nederland (ARN). De bedrijven moeten zich aan strenge voorschriften houden en beschikken daarom over alle benodigde vergunningen. Zij worden regelmatig gecontroleerd op de uitvoering van deze voorschriften.

Wij garanderen u een correcte wijze van afhandeling en wij garanderen u dat er geen kosten in rekening zullen worden gebracht voor het ophalen van uw auto. Soms ontvangt u nog een vergoeding voor uw auto. Uiteraard is deze vergoeding wel afhankelijk van de staat van uw (sloop)auto. Tevens ontvangt u kosteloos een vrijwaringsbewijs van onze chauffeur. Uw autoverzekering dient u zelf stop te zetten. Dit kan heel eenvoudig door een kopietje van het vrijwaringsbewijs op te sturen naar uw verzekeringsmaatschappij. Uw autoverzekering wordt dan beëindigd.

Heeft uw auto nog een restwaarde? Bel ons gerust voor een reëel bod op uw auto of schadeauto. Onze chauffeurs verrichten op locatie een juiste restwaardebepaling.

Wij hopen dat wij u op deze wijze een indruk hebben kunnen geven over onze werkwijze. U vindt meer informatie op de andere pagina’s. Wilt u een afspraak maken, of wilt u meer informatie. Bel ons dan gerust!

Uw schade-auto verkopen?

06 42 42 80 53