Schadeauto Inkoop Den Haag

Hartelijk welkom op de site van Schadeauto Inkoop Den Haag
Wij zijn 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar!
(Let op: wij kunnen geen onderdelen leveren!)

06 42 42 80 53

Schadeauto Inkoop Den Haag haalt ook sloopauto’s en schadeauto’s op in Delft, Leiden, Leidschendam, Weteringbrug, Zevenhuizen en Zoetermeer.

Alle auto’s worden door een door ons uitgekozen autosloperij of schadeherstelbedrijf opgehaald en milieuverantwoord gerecycled. Wij maken deel uit van Schadeauto Inkoop Nederland.

De door ons uitgekozen schadeherstelbedrijven zijn allemaal aangesloten bij de rijksdienst wegverkeer (RDW), de brancheorganisatie STIBA en Auto Recycling Nederland (ARN). Ze beschikken over alle vergunningen en moeten zich aan strakke voorschriften houden. Op de uitvoering worden ze streng gecontroleerd.

Wij garanderen dat er géén kosten in rekening worden gebracht voor het ophalen van uw auto. Daarnaast wordt alles op een correcte wijze afgehandeld. Soms komt het voor dat u nog een vergoeding ontvangt voor uw auto. Dit is uiteraard wel afhankelijk van de staat van uw (sloop)auto of schadeauto. U ontvangt direct een vrijwaringsbewijs van onze chauffeur. Stuur een kopie van het vrijwaringsbewijs naar uw verzekeringsmaatschappij zodat deze de autoverzekering kan beëindigen.

Misschien heeft ook uw auto nog een restwaarde.
U kunt ons altijd bellen voor een reëel bod.

06 42 42 80 53

Wij hopen dat wij u zo een korte impressie hebben gegeven over onze manier van werken. Klik op de links voor meer specifieke informatie. Aarzel niet en bel ons als u nog vragen heeft. Een vrijblijvende afspraak is zo gemaakt!