Schadeauto Inkoop Amsterdam

Hartelijk welkom op de site van Schadeauto Inkoop Amsterdam
Wij zijn 24/7 bereikbaar! (Niet voor onderdelen!)

06 42 42 80 53

Schadeauto Inkoop Amsterdam haalt ook sloopauto’s en schadeauto’s op in Aalsmeer, Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp, Landsmeer, Lisse, Mijdrecht, Purmerend, Velserbroek, Vijfhuizen, Weteringbrug, Zaanstad en Zwaanshoek.

Sloopauto’s en schadeauto’s worden door een door ons geselecteerde autosloperij opgehaald en op een milieuverantwoorde wijze gerecycled. Wij zijn onderdeel van Schadeauto Inkoop Nederland.

De autobedrijven waar wij mee samenwerken zijn aangesloten bij de RDW (rijksdienst wegverkeer), STIBA en de ARN (Auto Recycling Nederland). De bedrijven beschikken over de benodigde vergunningen en behoren zich aan strikte voorschriften te houden want ze worden gecontroleerd op de naleving hiervan.

Uw auto wordt op een correcte wijze behandeld en opgehaald. Wij garanderen u dat er geen ophaalkosten in rekening worden gebracht. Soms ontvangt u zelfs een vergoeding van de chauffeur. Dit is uiteraard afhankelijk van de staat van uw auto. U ontvangt ter plekke een vrijwaringsbewijs. Om uw autoverzekering stop te zetten stuurt u een kopietje van dit vrijwaringsbewijs naar uw verzekeringsmaatschappij. Het origineel bewaart u bij uw administratie.

Het kan zijn dat uw auto nog restwaarde heeft.
Bel ons gerust voor een reëel bod op uw auto of schadeauto!

06 42 42 80 53

Wij hopen u op deze wijze een indruk te hebben geven over onze werkwijze. Op de overige pagina’s staat nog meer informatie. Bel ons gerust voor het maken van een afspraak.