Schadeauto aanbieden

Schadeauto aanbiedenUw schade auto aanbieden kan tegenwoordig op meerdere manieren. U kunt uw motorvoertuig meteen aanbieden op de HotLine. U krijgt dan onmiddellijk een gespecialiseerde inkoper aan de lijn voor een intakegesprek over uw schade auto. Via de Bel Terug Service spreekt u zijn collega.

In alle gevallen hebt u de autopapieren bij de hand om samen een checklist door te gaan. Op die manier kunnen we een nauwkeurige waarde en richtprijs bepalen.
Via de computer kunt u ook gebruik maken van ons e-mailformulier. Invullen, verzenden, een kopje koffie, en reactie en aanbod kunt u thuis op het computerscherm nalezen. Vervolgens beslist u of het aanbod een verkoop is.
Ten slotte maakt u een afspraak voor de Ophaal Service om uw schade auto af te voeren. Wanner het u het beste uitkomt komen we bij u voor de deur om de deal af te ronden. U zorgt voor de complete autopapieren en de bijbehorende kentekenplaten. Wij schatten de auto op de definitieve prijs. Op aankooprekening krijgt u de som contant uitgekeerd, inclusief RDW vrijwaringsbewijs.

Nu uw schade auto aanbieden op 06 42 42 80 53

Als uw motorvoertuig in een van onderstaande kwaliteitsgroepen val kunt u uw auto nu aanbieden.

 1. Sloop auto: Ernstig beschadigde wagens of total los behoren in deze klasse. Eventueel gave onderdelen kunnen voor hergebruik worden gedemonteerd. Het wrak zal verder worden gerecycled naar de waarde van de restmaterialen. IJzer, diverse waardevolle metalen en kunststoffen.
 2. Schade auto: Een lichte schade is tegenwoordig dankzij het demontage voor hergebruik beleid door de autoreparatiebedrijven tegen aantrekkelijke prijzen weer ‘als nieuw’ op te knappen.
  De STIBA is met de aangesloten BOVAG en FOCWA bedrijven een convenant aangegaan.
 3. Tweedehands auto: Dit motorvoertuig is vaak al door vele handen gegaan. Daarom is het bij het aanbieden van belang dat u alle originele autopapieren en het onderhoudsboekje ter inzage hebt. Het is het autopaspoort naar een waardevolle transactie met een betrouwbare occasion.
 4. Export auto: Heel de wereld wil mobiliseren. De meesten beginnen met een mobieltje, waarmee ze een autohandelaar in hun land kunnen bellen voor het exportauto aanbod van de dag.
  Zo heeft elke buitenland z’n specifieke wensen. Airco’s in Afrika en verwarming in Siberië.
  Wij vragen Japanse merken, specifieke typen en kleuren, voor Afrika. Duitse diesels en kilometervreters als Opel, Audi en Mercedes voor landen in Oost-Europa en Rusland.

Uw schade auto nu aanbieden op 06 42 42 80 53

Natuurlijk kunt u nu uw schade auto ter verkoop aan ons aanbieden.
Via onze afhaalservice halen wij uw schade auto op afspraak bij u op.
De chauffeur schrijft u een verkooprekening die u krijgt uitbetaald.
Plus het gratis RDW vrijwaringsbewijs dat u bent afgemeld in het kentekenregister.

Wilt u meer informatie of advies? Bel ons dan nu vrijblijvend voor een gesprek.

Bel ons gerust voor meer informatie of voor het maken van een afspraak!

06 42 42 80 53

Uw schadeauto aanbieden aan Schadeauto Inkoop voor taxatie en offerte voor inkoop?

Wilt u uw schadeauto aanbieden? Vul dan de gegevens van de automobiel in op de

e-mail met antwoordmail service. Een paar digitale foto’s erbij geüpload maakt het voor onze taxateur mogelijk om een realistische taxatie maken met financiële offerte. Onze eerste waardebepaling baseren we op de officiële documenten van de wagen. De RDW kentekenregistratie van het motorvoertuig informeert over het automerk, type en of speciale uitvoering. De krachtbron, de motor qua aantal cilinders en de inhoud in liters. Het gewicht van de auto en het gewicht dat voortgetrokken mag worden.

Uw schadeauto aanbieden en verkopen voor cash en RDW vrijwaringsbewijs

Hebt u uw schadeauto aangeboden via de e-mailservice? En een taxatie en offerte voor uw schadeauto ontvangen? Dan kunt u nu overgaan tot de verkoop van uw schadeauto aan Schadeauto Inkoop. Als u met de taxateur inkoper de definitieve prijs bent overeengekomen zal de chauffeur van de ophaaldienst contact opnemen. Samen kiest u voor een plaats en tijdstip om de afhandeling en de transactie uit te voeren.Met de auto levert u de kentekenpapieren, de sleutels, reservewiel en winterbanden in.

U krijgt dan de aankoopprijs uitbetaald samen met gratis RDW vrijwaringsbewijs en Gratis opgehaald!

Uw schadeauto aanbieden ter verkoop in één van de volgende Schadeauto Inkoop categorieën

Schadeauto Inkoop handelt in diverse automobielen in alle categorieën en kwaliteitsklassen.

Onze interesse gaat uit naar de volgende soorten automobielen al naar gelang de toestand en de staat.

Schadeauto’s en Sloopauto’s, elektrische auto’s en hybrides, tweedehands auto’s en occasions, exportauto’s, oldtimers en collectables.

 • Sloopauto’s als autowrakken, APK afgekeurde auto’s en total loss auto’s worden gerecycled wat betreft de bijzondere metalen als chroom en aluminium, geel en rood koper. Het ijzer van de carrosserie, het chassis en de motor leveren per auto ongeveer 1000 kilo aan oud ijzer dat wordt omgesmolten voor hergebruik. De STIBA bedrijven werken samen in een convenant met de Auto Recycling Nederland in de Post Shredder Technology fabriek die auto’s recycled.
 • Schadeauto’s variëren van zeer zware schade tot hele lichte cosmetische schade.

Al die soorten schadeauto’s hebben een significante waarde voor de STIBA groene hergebruik merkonderdelen. STIBA gecertificeerde autodemontagebedrijven demonteren en categoriseren

 • Schadeauto’s met zware schade worden van de herbruikbare merkonderdelen ontdaan door ervaren demonteerders. Die STIBA groene herbruikbare merkonderdelen worden gecategoriseerd opgeslagen in een centrale computer. De FOCWA autoschadeherstellers doen hier hun inkopen om auto’s met lichte schade te repareren, groene merkonderdelen met garantie!
 • Schadeauto’s met lichte schade worden worden met de groene milieuvriendelijke herbruikbare merkonderdelen tegen een scherpe prijs gerepareerd. Dat spaart nieuwe grondstoffen, energie, de portefeuille van de autobezitter qua de rekening van de autoschade- hersteller. De schadeauto is getransformeerd tot een automobiel voor de grote BOVAG handelsvoorraad occasions en tweedehands auto’s.
 • Schadeauto’s met verbruikssporen en gebruikssporen komen vaak uit een leasecontract. Feitelijk is dit nauwelijks schade te noemen. Vaak is het op eenvoudige wijze te retoucheren. Deze vrij jonge auto’s zijn erg geliefd in de tweedehands autohandel bij de BOVAG garages.
 • Schadeauto’s met cosmetische schade hebben minimale krasjes, vlekjes of sterretjes die eenvoudig te herstellen zijn. Dit zijn na een goede schoonmaakbeurt en wax and shine in de wasstraat de lievelingetjes in de showroom die snel weer een nieuwe automobilist vinden.
 • Elektrische auto’s en Hybrides zijn interessant vanwege de nieuwste innovatieve technieken.

De hybride auto heeft twee motoren, een benzinemotor en elektrische motor die draait op de elektriciteit die de hybride genereert bij het afremmen van de auto en opslaat in een accu. De volledig elektrische auto moet gestekkerd aan een station zijn accu opladen met verse stroom.

Alle e-cars hebben de toekomst, maar zijn duur in aanschaf. Sla nu uw slag voor een scherpe prijs.

 • Tweedehands auto’s en Occasions zijn een bijzondere wereld op zich. Ooit verkocht als spiksplinternieuwe automobielen hebben deze wagens een uitgebreid mobiel leven langs ‘s Heeren wegen op de kilometerteller en onder de motorkap. Al naar gelang de leeftijd zijn deze wagens een geliefd handelsobject. Vooral de jongere occasions vliegen de showroom uit. Volgens het CBS was de verkoop van tweedehands en occasions in 2018 het beste jaar ooit.   
 • Exportauto’s kopen wij in voor ons netwerk van agenten wereldwijd. Informeer telefonisch welke merken en typen en uitvoeringen wij inkopen voor de export.
 • Oldtimers en Collectables zijn onze specialiteit en liefhebberij. Als echte petrol heads en afficionado’s houden wij van automobielen die de ontwikkeling en de geschiedenis van de automobielindustrie hebben vormgegeven. Bent u in het bezit van een dergelijke automobiel?

Neemt telefonisch contact met ons op voor een informerend en adviserend gesprek.

Nu uw schadeauto aanbieden aan Schadeauto Inkoop voor cash en RDW-vrijwaring.