Reacties van klanten

Ik wilde van mijn auto af. Via Schadeauto Inkoop Nederland werd dat na één telefoontje perfect geregeld. Al de volgende dag werd mijn auto zonder verdere kosten opgehaald door Schadeauto Inkoop Amsterdam. Ik hoefde niets te betalen, zelfs niet voor het vrijwaringsbewijs.

Mevrouw Hoogland – Amsterdam


 

Het verkopen van mijn auto via Marktplaats wilde maar niet lukken omdat mijn auto flink wat schade had. Daar knapte iedereen uiteindelijk toch op af. Ik heb mijn auto dus laten ophalen door Schadeauto Inkoop Breda.
De chauffeur bepaalde de restwaarde van de auto en ik kreeg het bedrag direct in handen. Ik ben blij dat ik van mijn auto af ben.

Kees de Boer – Breda


 

Vrijdagmiddag werd ik in Schiedam van de weg af gehaald door de politie. Ik mocht niet meer verder rijden met mijn auto omdat men dat onverantwoord vond. Thuis heb ik op internet gezocht naar een bedrijf dat mijn auto zou kunnen ophalen. Schadeauto Inkoop Rotterdam heeft mijn auto opgehaald. Dat hij op een parkeerplaats bij Schiedam stond was geen enkel probleem. Top zo’n service.

Henry Boelen – Rotterdam


 

Door een eenzijdige aanrijding had mijn auto flinke schade opgelopen. Repareren werd een dure grap en dus heb ik besloten mijn auto weg te doen. Op internet vond ik Schadeauto Inkoop Nederland en één telefoontje was voldoende. De volgende dag kwam Schadeauto Inkoop Utrecht mijn beschadigde auto ophalen. Daar waren verder geen kosten aan verbonden. Zelfs het vrijwaringsbewijs kreeg ik gratis.

Thea – Utrecht


 

Vanmorgen wilde mijn auto niet meer starten. De meneer van Route Mobiel vertelde mij dat de cilinderkoppen en de startmotor kapot waren en dat ik – gezien de kosten van de reparatie – beter afscheid van mijn auto kon nemen. Ik heb zijn advies opgevolgd en dezelfde dag nog gebeld met de Schadeauto Inkoop Nederland. Alles werd snel en vakkundig geregeld, de volgende dag al werd mijn auto opgehaald door Schadeauto Inkoop Amsterdam.Dank voor de goede service.

Mireille – Amsterdam

 


Heeft u een auto met schade?

06 42 42 80 53


 

Afgelopen week ben ik betrokken geweest bij een aanrijding. Gelukkig ben ik er zelf goed afgekomen maar mijn auto was zo goed als total loss. Schadeauto Inkoop Dordrecht heeft het wrak snel en zonder verdere kosten opgehaald. Ik kreeg direct het vrijwaringsbewijs van de chauffeur. Mijn auto bleek zelfs nog iets waard te zijn. Dat had ik nooit verwacht!

Henk – Papendrecht


 

Mijn auto kwam niet door de APK-keuring. Er moest te veel aan de auto gesleuteld worden en dat had ik er niet meer voor over. Een niet-gekeurde auto verkopen op Marktplaats schiet niet op en dus ben ik op zoek gegaan naar een ophaalservice. Schadeauto Inkoop Nederland wist wel raad met mijn auto. Op de afgesproken dag kwam de chauffeur van Schadeauto Inkoop Haarlem mijn auto ophalen. Fijn dat deze service er is. Goed en snel!

Jeannette Wieringa – Haarlem


 

Mijn Ford Ka wilde niet meer starten. De accu moest vervangen worden en ook kwam de APK-keuring er weer aan. Van tevoren wist ik al dat mijn auto niet door de keuring heen zou komen. Ik heb mijn auto op laten halen door Schadeauto Inkoop Breda. Ik ben zeer te spreken over de afhandeling. Ik kreeg zelfs nog een leuk bedrag voor mijn auto!

Hanneke – Oosterhout


 

Mijn auto moest gekeurd worden en ik wist al van tevoren dat hij er zo niet zou doorkomen. Tijd om afscheid te nemen dus. Op internet vond ik al snel Schadeauto Inkoop Nederlands. Eén telefoontje was voldoende om alles in gang te zetten. Schadeauto Inkoop Utrecht kwam de volgende dag al langs en heeft mijn auto meegenomen. Voor het vrijwaringsbewijs hoefde ik niets te betalen.

Fons – Nieuwegein


 

Na een gezellig familie-uitje kwamen we weer terug bij onze auto. We konden niet geloven wat we toen zagen. Iemand had flink tegen onze auto aangezeten. Helaas had diegene geen contactgegevens achter gelaten. Gelukkig konden we nog wel met de auto naar huis rijden. Spijtig genoeg bleken we niet verzekerd te zijn voor dit soort schade en we konden de reparatie ook niet zelf bekostigen. Via internet vond ik Schadeauto Inkoop Nederland. Die heb ik gebeld en hun chauffeur heeft een waardebepaling uitgevoerd. Ik kreeg nog een heel redelijk bedrag voor mijn auto. Dat bedrag kunnen we besteden aan een ander tweedehandsje.

Mevrouw Aantjes – Den Haag

 


Wilt u van uw auto af?

06 42  42 80 53