Oude auto verkopen

Schade na een ongeluk, vernieuwing van het wagenpark, veel te hoge reparatiekosten na de APK-keuring; het zijn allemaal redenen om jezelf de vraag te stellen: waar kan ik mijn oude auto verkopen? Zeker als er sprake is van een afgekeurde auto, een afgeschreven auto, een schadeauto of een sloopauto die te koop staat, is het niet vanzelfsprekend dat je zelf een reëel bod tegenkomt. Of dat je überhaupt een vergoeding voor de oude auto weet te realiseren. Schadeauto Inkoop Nederland zorgt ervoor dat wanneer een oude auto te koop staat, dat dit voertuig ook daadwerkelijk van de hand wordt gedaan.

Ik wil van mijn oude auto af
Oude auto verkopen

Staat je oude auto in de weg? Wil je je afgekeurde auto laten ophalen, of mag je met je schadeauto niet meer de weg op? Krijg je naar je zin te lage inruilwaarde voor je oude auto geboden in de garage of vraag je je af of je voor een kapotte auto (total loss zelfs) een vergoeding kunt krijgen? Het zijn allemaal situaties waar wij regelmatig vragen over krijgen. Heeft u een oude auto te koop, dan kunt u hem via Schadeauto Inkoop Nederland te allen tijde verkopen. Wij zijn inkoper van oude auto’s, van alle merken en typen en ongeacht de conditie van het voertuig. Heeft u vragen, neem dan contact op via deze website of op 06 42 42 80 53. Wij zijn 24/7 bereikbaar!

Schadeauto Inkoop Nederland

Onze bedrijfsnaam laat weinig aanleiding tot onduidelijkheid: wij zijn opkoper van oude auto’s in Nederland. Wat we u daarmee hopen te bieden is een hoop rust, een eerlijke vergoeding voor uw afgeschreven, afgekeurde of kapotte voertuig en geen vergeefs zoekwerk naar een koper van de wagen in kwestie. Want: kan ik nog geld krijgen voor mijn oude auto? Dat is misschien wel de aan ons meest gestelde vraag. En ons antwoord is altijd ja. De hoogte van de vergoeding is natuurlijk afhankelijk van de staat van het voertuig, maar die moet wel extreem beroerd zijn als er geen enkele waarde meer in zit.

Oude auto: vergoeding en waarde

Hoe dat mogelijk is? Als u een schadeauto verkopen wilt of een sloopauto te koop heeft, dan heeft de reguliere autodealer er natuurlijk niets meer aan. Maar ook in oude voertuigen blijft waarde zitten. Er zitten nog goed werkende onderdelen in en allerlei materialen die in aanmerking komen voor recycling. Wij werken in heel Nederland samen met garagebedrijven, autosloperijen en andere partijen die op duurzame wijze omgaan met de oude beestjes. Alle erkend door de Rijksdienst Wegverkeer (RDW) en werkend volgens de richtlijnen van brancheorganisatie STIBA en Auto Recycling Nederland (A.R.N.). Dankzij de waarde die een schadeauto op deze manier vertegenwoordigt kunnen wij er een eerlijke vergoeding voor geven.

Oude auto laten weghalen

Wilt u een oude auto van de hand doen, dan kunnen wij de sloopauto, schadeauto, afgekeurde, afgeschreven of kapotte auto laten ophalen binnen 24 uur. Met een enkel contact via de terugbelservice op deze site of via 06 42 42 80 53 bent u direct van uw sta-in-de-weg op vier wielen (want met een auto zonder geldige APK mag u de weg niet meer op) af geholpen.

  • U geeft aan om welk type auto het gaat en wij geven aan of we nog informatie nodig hebben voor een waardebepaling
  • Daarna doen wij u direct een voorstel voor de vergoeding voor de oude auto
  • Binnen 24 uur laten wij de oude auto wegslepen door een professioneel transportbedrijf, op de door u aangewezen tijd en plaats
  • Van de chauffeur ontvangt u cash het afgesproken geldbedrag
  • U krijgt ook meteen een vrijwaringsbewijs voor het opzeggen van de autoverzekering en wij melden de oude auto af voor de wegenbelasting

Zo heeft u niet alleen snel de oude auto verkocht die alleen nog maar stil stond voor de deur en heeft u bovendien nergens omkijken naar gehad. Geïnteresseerd? Bel dan naar 06 42 42 80 53.

Contact verkoop oude auto

Schadeauto Inkoop Nederland is inkoper van alle modellen en typen oude auto’s. Europese, Aziatische of Amerikaanse merken, dat maakt niet uit. In alle gevallen kunnen we u een aanbod doen. En dat geldt ook voor oude bedrijfsauto’s die te koop staan. Heeft u nog vragen over de verkoop van een oude auto, neem dan contact met ons op via 06 42 42 80 53. Wij staan u graag te woord.