Opel Movano verkopen

Wij zijn een opkoper van oude auto’s, bussen en trucks. Uw Opel Movano verkopen aan ons is zeer eenvoudig. Snel uw Opel Movano verkopen zonder uitzoekwerk en administratie? U bent bij Schadeauto Inkoop Nederland aan het juiste adres! Wij garanderen u de volgende punten:

  • De verkoop van de Opel Movano is binnen 24 uur geregeld.Opel Movano Verkopen
  • We laten binnen 24 uur de Opel Movano weghalen.
  • Van onze chauffeur ontvangt u direct een vergoeding voor de Opel Movano.

U kunt contact opnemen met ons via 06 42 42 80 53 om een afspraak te maken. U kunt ons ook altijd bellen voor meer informatie. Wij handelen alles in ieder geval voor u af.

Opkoper van Opel Movano

Wij werken samen met RDW-erkende partners in zowel binnen- als buitenland. Onze partners hebben interesse in de Opel Movano, verkeerd in alle condities. Wij kunnen altijd een koper vinden voor een oude Opel Movano met of zonder schade. Daarbij maakt het ook niet uit welk type de auto is, welk bouwjaar die heeft of dat de Opel Movano total loss is. Wij kunnen u te allen tijde van dienst zijn. Dankzij onze samenwerking met garage- en sloopbedrijven kent elke Opel Movano nog een waarde. Wij nemen u dus al het papier- en zoekwerk naar een koper uit handen én u krijgt een vergoeding voor het oude voertuig.

Onze service bij het verkopen van uw Opel Movano

Wij bieden u een volledige service bij het verkopen van de Opel Movano. U krijgt een directe vergoeding voor de auto, uw auto wordt opgehaald en al het bijbehorende werk wordt door ons geregeld. Daarbij zorgen onze samenwerkingspartners bij de inkoop van zwaar beschadigde, afgekeurde, afgeschreven en kapotte Opel Movano voor een duurzame verwerking van het oude voertuig. Wij kunnen u daardoor een eerlijke vergoeding bieden voor de oude auto. Onze complete service bevat dan ook de volgende punten:

  • Voor veilig transport van de Opel Movano wordt gezorgd
  • Bij de ophaalservice betaalt onze chauffeur u direct de afgesproken vergoeding.
  • Wij regelen dat de belasting en verzekering voor de auto worden stopgezet.

Indien u behoefte heeft aan meer informatie omtrent onze service, kunt u ons altijd even bellen via 06 42 42 80 53.

Afgekeurde Opel Movano te koop

U wilt uw Opel Movano verkopen en zoekt een koper. De Opel Movano is er qua uitvoeringen als gesloten bestelauto, dubbele cabine, enkele cabine, combi of bus voor personenvervoer. Er zijn vele opties om een koper te zoeken voor een oude Opel Movano. U kunt ook uw Opel Movano als chassis cabine of platform cabine verkopen aan ons. Wij zijn geïnteresseerd in alle uitvoeringen; met of zonder schade en afgekeurd. Het is moeilijk om een geschikte koper te vinden voor de verschillende hoogtes en breedtes en diverse gewichtsklassen. Aan ons kunt u snel uw oude Opel Movano verkopen.

Beschadigde Opel Movano verkopen

Is uw Opel Movano zwaar beschadigd, versleten of total loss? Aan ons kunt u de Opel Movano met gebreken verkopen. Dankzij onze samenwerking met garage- en sloopautobedrijven worden de nog goede materialen en/of onderdelen hergebruikt. Een beschadigde of afgekeurde Opel Movano heeft voor ons dus nog waarde. U kunt met ons contact opnemen via 06 42 42 80 53 om een afspraak te maken over een vergoeding voor de oude Opel Movano.